Nem hinném.ikarus93 írta:Jóllakottá vált a csapat?
Formahanyatlás, hullámvölgy, természetes. Kérdés, hogy "tudatos" és ki tudunk jönni belőle, és bomba tavaszunk lesz vagy szenvedünk tovább.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 21:49
Nem hinném.ikarus93 írta:Jóllakottá vált a csapat?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 24., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 24., szombat 19:22
No,hát kb azt meg is kaptaSzerintem nem semmiért mondta C.Ronaldo a múltkor hogy kell még körülbelül két három hét.
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 24., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 24., szombat 18:54
Így talán Bale előrébb játszhat, és hasznosabb lesz. De jobb szeretném, ha Cé formajavulással oldódna meg.CR megoldódott egy időre!Ha visszatér Modric, akkor meg le fog ülni valaki a James-Bale párosból. Biztos vagyok benne. (sajnos az előbbi, bár nagy a verseny)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 24., szombat 18:48
Hát ezért...Inkább ne. Csodálkoznék, ha heteken belül értékelhetően tudna játszani. 21 éves, első európai csapat, nem fog ő szerintem sokat játszani és mutatni az elején.Jövô héten kezdetni kell Lucas Silvat
CR megoldódott egy időre!A játékunk meg javulhat, és Modric visszatértével fog is, de egyszerűen nem bírjuk el a Bale-James párost, meg CR gyenge formáját.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 24., szombat 18:44
Ancelotti sosem volt az az edző, aki a huzamosabb visszaesésből szezon közepén kirángatja a csapatát. Ha az ő csapata elindult lefelé, akkor általában nem szokott feljönni. Ezért is csak egy bajnoki címe van a Serie A-ban. Azzal a Milannal illett volna többet nyernie, mert nem volt rossz csapata, de valahogy sokszor megtorpantak.Akkor most rúgjuk ki Ancelottit, viccen kívül. Ha nem tudja visszahozni a csapatot egy magas szintre (még ha nem is a csúcsfocira, mert ahhoz le kéne sérülnie Bale-nek), akkor nem való ide. Így meg pláne, hogy a kupakiesés miatt még bőven van idő pihenni is, Modric is vissza fog térni, stb. Semmi oka nincs annak, hogy így szétessen a csapat, én bízom benne, hogy formaidőzítésről van szó, és március közepétől ismét végig pörögni fogunk. Addig meg be kell húzni a hazai meccseket, idegenben meg amit lehet. A barca remélhetőleg megtartja a szokásos formahanyatlását februárban.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 24., szombat 18:43
Kapunk egy atmát, chelseat, juvét és mehetünk a picsába az alibi szarunkkal.Én azért nem aggódom még. A Schalke elleni meccs után is sok minden ki fog derülni valószínűleg.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 24., szombat 18:40
Sierra írta:Azért a Valencia elleni meccs után még foghattuk arra, hogy tényleg új év, szar forma, kövi meccsen jó lesz. De igazából azóta sem sikerült visszatalálni a helyes útra, pedig lassan a január is eltelik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 24., szombat 18:34
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 24., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 24., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 24., szombat 18:30
Amíg nem kreatív játékosokat veszünk addig én nem is várok sokkal többet. Főleg így, hogy a 2 ilyen ember (Isco, Modric) nincs a pályán... Illetve még ott van Benzema, de középpályán nincs, aki ha nem megy, elmozgasson, vagy odébb vigyen két embert egy laza testcsellel vagy ritmusváltással.R.M.C.F írta:
Mert szeptember 15 én két vereség után miért ne fognám a hasamat ha ezt tömegesen olvasom? Most viszont más a szitu,ez huzamos visszaesés,aminek az oka ismeretlen.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. január 24., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 24., szombat 18:28
Mert belőtt egy büntetőt?Bergo írta:Vajon most is el kellene adni Gareth Bale-t?
HozzászólásSzerző: Bergo » 2015. január 24., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 24., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 24., szombat 18:25
Mert szeptember 15 én két vereség után miért ne fognám a hasamat ha ezt tömegesen olvasom? Most viszont más a szitu,ez huzamos visszaesés,aminek az oka ismeretlen.Azert ezt kicsit fura toled olvasni. Regebben azonnal kiakadtal ha valaki szezon kozepen feladta, most meg te irod ugyanezt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 24., szombat 18:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 24., szombat 18:21
Azert ezt kicsit fura toled olvasni. Regebben azonnal kiakadtal ha valaki szezon kozepen feladta, most meg te irod ugyanezt.R.M.C.F írta:Mert a játékunk szépen lassan esett össze....az év eleje még ment,aztán már nem voltak olyan egyértelműek a meccsek, megvoltak a gólok,de a játék, a magabiztosság kezdett összeesni.....
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem