Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Imádom CR-t, de nekem ne mondja senki hogy megesik az ilyen, egy nagy lósz@rt. Ha Ramos-nak elszáll az agya akkor megesik, de egy ilyen mentalitású, példaértékű sportolótól mint Ő nem ezt várná az ember. Soha, semmilyen körülmények között. Ami korábban Bilbao-ban történt az kb. semmi nem volt ehhez képest, össze sem lehet hasonlítani. Magánéleti gondok ide, nem túl ragyogó forma oda, ez a viselkedés nem méltó egy friss aranylabdáshoz. Remélem a pihenő alatt összeszedi magát fejben. Ez elfogadhatatlan.
- mocsok
jó hát akkor amúgy mindenben egyetértünk.
pacsi.
pacsi.

tudom, azért nem is basztatom ilyenért, mint írtam. annak idején pepét is védtem, emberek.lehet akármekkora profi, és hiába a foci az élete.. ő is ember.
csak a kihagyott meccsek miatt sopánkodok és az elszalasztott lehetőségek miatt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
viszont igy tavaszra kaphatunk egy kipihent ronaldot....mert maskepp nem pihent volna.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- mocsok
jó hát ő is meg fogja bánni amint lenyugszik.Toti írta:ja, de a saját szezonját (ami még magához képest is brutál) képes elbaszni ilyennel.
lehet akármekkora profi, és hiába a foci az élete.. ő is ember.
alapból nehezen viseli ha nem megy neki a játék. nem hogy még most. ráadásul tuti ugattak neki a védők folyamatosan irináról, ahogy csoki is írta.
ja, de a saját szezonját (ami még magához képest is brutál) képes elbaszni ilyennel.mocsok írta:megesik az ilyen.
lesz egy pár meccses eltiltás aztán megint isten lesz.
sajnálom nagyon.
bár nem basztatom a pirosért, előfordul, ez van. felbaszták az agyát amúgy sincs toppon.
plusz 2 hazai sociedad, sevilla ellen jön, akik ellen egyébként is jól megy neki. aranycipő miatt jó lett volna.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezzel az aranycipő meg a pichichi is elmehet amúgy. Főleg ha ennek a fos elchének ma eltesz Messi hármat...amire jó esély van.
Kár érte mert nagyon jól kezdte a szezont...
Kár érte mert nagyon jól kezdte a szezont...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2015. január 24., szombat 18:06-kor.
- mocsok
megesik az ilyen.

Az egy vicc volt a maihoz képest.h3x0r írta:Tavaly ilyenkor a Bilbao ellen, kapott is 3 meccs eltiltast.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nem jött össze neki semmi, a magánéletében is egy kudarcot él meg, gondolom cukkolták is az egész meccsen és a végére elszállt az agya. belefér, ő is ember, temperamentumos.
remélem a kényszerpihenő alatt megdönget pár lánykát, eljátszadozik a fiával, a mama főztjével jóllakik aztán fejben toppon jön vissza.
remélem a kényszerpihenő alatt megdönget pár lánykát, eljátszadozik a fiával, a mama főztjével jóllakik aztán fejben toppon jön vissza.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tavaly ilyenkor a Bilbao ellen, kapott is 3 meccs eltiltast.PEEtör írta:Nem is tudom hirtelen, mikor csinált utoljára ilyet. Az első két szezonjában talán, meg ugye voltak ManUtd-ben is ilyen dolgai, de pont, hogy úgy tűnt, fiatalság-bolondság, kinőtte ezeket és lehiggadt. Hát nem.dannen írta:ennyit arról, hogy megviseli-e a szakítás.látszott, hogy nagy hullámvölgyben van, de ennyire bazdki..
Lehet megemlegették egy kicsit az orosz csajt a cordoba védők...
Ez meg így van. Az utóbbi hetekben egészen harmatosan játszott, nem baj, ha most elvonul egy kicsit gondolkodni.Pont a legjobbkor esik ki. És ez most nem irónia. Hiába van a pályán, nincs nála a labda, nem fut, kitenni úgysem lehetne, simán -1 ember az utóbbi meccseken. Talán fejben ez a pár hét rendbehozza....
Nem is tudom hirtelen, mikor csinált utoljára ilyet. Az első két szezonjában talán, meg ugye voltak ManUtd-ben is ilyen dolgai, de pont, hogy úgy tűnt, fiatalság-bolondság, kinőtte ezeket és lehiggadt. Hát nem.dannen írta:ennyit arról, hogy megviseli-e a szakítás.látszott, hogy nagy hullámvölgyben van, de ennyire bazdki..
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
kap 3 meccs pihenőt. hozza rendbe az életét mert ezt most csak arra tudom fogni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Remélem a piroslaphoz hozzáteszik azt is, amit 1 perccel korábban a spori nem vett még észre. Ráfér a pihenő.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
+1. Ráadásul a szabadokat még én is jobb arányban értékesíteném.Sunsky írta:Pont a legjobbkor esik ki. És ez most nem irónia. Hiába van a pályán, nincs nála a labda, nem fut, kitenni úgysem lehetne, simán -1 ember az utóbbi meccseken. Talán fejben ez a pár hét rendbehozza....
Merci Zizou!
-
Az fix, hogy nem egy meccs lesz, minimum 3. Mondjuk annyi jár is!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont a legjobbkor esik ki. És ez most nem irónia. Hiába van a pályán, nincs nála a labda, nem fut, kitenni úgysem lehetne, simán -1 ember az utóbbi meccseken. Talán fejben ez a pár hét rendbehozza....
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bebaszna egy 5 meccses eltiltás mondjuk, gg Ronci...