lesliejr írta:pedig nekik sem volt szükség pénzre. Minden lehetséges.
Dehogynem. Akkor derült ki, hogy a karvalyok óriási kölcsönöket vettek fel az MU terhére.
Ráadásul Ronaldo gyermekkori álma volt a Real, és Calderon előszerződése is ott volt a játékossal. A két eset messze nem ugyanaz, mégha értem is, hogy te azt szeretnéd, hogy az legyen.
ha Cé úgy dönt, hogy nyáron lelép, akkor le fog lépni.
Bár csak így lenne ebből a szempontból, de Ronaldo kb. ingyen akar váltani két év múlva. Ok, lehet az alatt a két esztendő alatt hülyére nyerjük magunkat vele, de ingyen elengedni egy 90 millióért vett játékost...

Én bizony inkább afelé hajlok, hogy akkor adjuk el idén drágán, és az alternatívjátát (nem feltétlen kell annak játékosnak lennie, lehet az új rendszer is több új játékossal) már most kezdük el keresni, mert jövőre úgy is ezzel kell kezdeni, csak már nem számíthatunk az érte kapott pénzre, vagy csak a töredékére.
Volt egy igencsak jó szezonja egy walesinek
Tavaly nyáron is ugyanezt mondták az ellenzői. Én csak azért nem vagyok érte oda, mert ő legjobban a Mourinho által kitalált "taktikába" illene bele, ami remélem el akarnak felejteni Madridban. Többek között ezért sem ragaszkodnék minden áron Ronaldohoz sem, bár rohadtul sajnálnám, ha nem hosszabbítana.
legalábbis ahhoz képest, amekkora összegekről itt szó van lassan
Ez viszont tény. Egyszerűen túl sok. Hiába vagyok oda a HTC One-ért, nem vagyok hajlandó érte kiadni 650€-t, inkább megveszem majd a mini verziót, vagy várok, amíg leül kicsit a hype.
Véleményem szerint a Neymar buktánál akár 2x nagyobbat is szólhat a "walesi csoda"
Ez relatív. Ha mindkettő bukta lenne valamilyen oknál fogva, Bale pont az Európában már bizonyított hangok miatt még mindig piacképes játékos lenne szerintem, Neymar pedig csak egy újabb brazil tehetség, akinek nem feküdt Európa. Egyáltalán nem biztos, hogy a walesi nagyobb bukta lenne, bár azt is értem, hogy te miért inkább ezt szeretnéd.