Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 15., szombat 9:37

Faust írta:
Képes valaki azt mondani, hogy szépen játszott. :lol: Javarészt kontrára játszottunk a Bernabeuban, és nem ilyen José módon, hogy arra volt felépítve a csapat, hanem annyira gyenge volt az egész szisztéma. Döglassú, színtelen, szagtalan csapat volt, viszont azt hozzá kell tenni, hogy a szívét-lelkét kitette mindenki a pályára még az utolsó másodpercben is. Ha a mostani brigád mentalitása csak megközelítené a Capello-féle csapatét, nem lenne miről beszélni a BL-t illetően...
Amit Beckham akkor nyújtott azt soha nem felejtem el neki. Mit küzdött még sérülten pedig akkor már túlvoltak a balhén Capellóval, biztos volt, hogy LA-be tart, mégis az utolsó pár meccsen mintha az élete múlna és még sérülten is fennmaradt a pályán, mikor már nem volt cserénk... :sziv: Kár, hogy sokak szemében, akik nem látták játszani, csak egy divatmajomként marad meg, na ő szívét-lelkét kitette ha pályán volt. Hát igen, kár, hogy nem ilyenek a mai játékosok :(

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 15., szombat 8:59

Xabiban max. 1 év van már csak itt. Vagy úgy kell felépíteni a középpályát, hogy találunk egy helyettest aki játszik mellette elég sokat jó pár bajnokin, vagy nem számolunk vele. Én szvsz hagynám ezt a lassú, mélységi irányítós dolgot és megválnék tőle. 3 olyan középpályás kell, akik fel-alá együtt mennek, 2 végzi a piszkos munkát és egyszerűbb játékot nyomat, egy pedig varázsol (Modric).

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 15., szombat 8:44

numberone1 írta:
Ozil ki Modric feljebb...Gundogan Modric helyere mint b-t-b...Xabi(Veratti) meg a vedok ele.na igy mindjart jobban mutat a kp.
Megelőztél :) Ezt a középpályát kevésnek érzem a letámadáshoz, védekezéshez. Bár Bale (nem fog jönni) nyugodtan visszazárhatna a KP-ra . A lényeg, hogy Khedirát távol kell tartani a kezdőtől :mrgreen:
Merci Zizou!

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 15., szombat 8:12

A 06/07-es szezon óriási volt. Mondjuk még csak hatodikos voltam de emlékszem az őszi clasicóra(2-0), Bayern elleni meccsekre,ahol ugyan kiestünk de csak idegenben lőtt góllal és ott álltunk legközelebb a továbbjutáshoz éveken át. Amit meg a tavaszi fordulókban nyújtottak a srácok na az meg, úristen.Abból a szezonból egy rossz, nagyon rossz emlékem van, amikor Robi Carlos Münchenben nem tudta átvenni a labdát a harmadik másodpercben és a tizedikben emiatt gól lett. Azzal estünk ki, de aztán lőtt a brazil is győztes gólt utolsó pillanatban szval nem lehet rá haragudni,meg amúgy sem mert ő Robi Carlos.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 15., szombat 8:11

Ozil ki Modric feljebb...Gundogan Modric helyere mint b-t-b...Xabi(Veratti) meg a vedok ele.na igy mindjart jobban mutat a kp.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 15., szombat 8:05

Faust írta:
Képes valaki azt mondani, hogy szépen játszott. :lol: Javarészt kontrára játszottunk a Bernabeuban, és nem ilyen José módon, hogy arra volt felépítve a csapat, hanem annyira gyenge volt az egész szisztéma. Döglassú, színtelen, szagtalan csapat volt, viszont azt hozzá kell tenni, hogy a szívét-lelkét kitette mindenki a pályára még az utolsó másodpercben is. Ha a mostani brigád mentalitása csak megközelítené a Capello-féle csapatét, nem lenne miről beszélni a BL-t illetően...
A 1997-s Capello csapat szebben jatszott mint a zizouval, figoval, ronaldoval felallo galaktikus csapat. A legszebb, leglenyugozobb focit jatszott csapat az volt amit eletemben lattam. Egesz szezonban ezt a szep és eredmenyes jatekot nyujtottak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 15., szombat 7:47

Más: Ki az aki ezzel nem egyezne ki jövőre? :mrgreen:
Tökéletes. :) Ha ez a csapat összeállna,tökéletesen elégedett lennék.

A védekezésről meg annyit,hogy csapatszinten kell megoldani,az a 4 védő,plusz a visszazáró emberek meg tudják szűrni a dolgokat,én nem hiszem el,hogy a Barcelonában Buszkeccen múlik az,hogy akkor jól védekeznek-e vagy sem...
:goat:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 15., szombat 2:42

Ja, meg volt egy Van Nistelrooy-unk. :) :)

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 15., szombat 2:38

Sierra írta:
EnzoZidane89 írta:Szerintem ennyire nem volt elvont,mint amennyire beállítod(NO OFFENSE). Abban viszont egyetértek,hogy akkor csupa szív volt a csapat.Emlékszem egy meccsre,(nem tudom pontosan melyik csapat ellen)ahol,Robinho kapott egy sárgát azért mert többször is gyorsan végezte el a szabikat,merthogy vesztésre álltunk és sietni kellett. :D
Pedig igaza van. Ilyen Recreativoktól kaptunk 0-3-ra otthon, meg hasonlók... sőt az elején még a mentalitással is gondok voltak, igazából ott is a tavaszi szezon sikerült igen látványosra.

Természetesen,én sem sírom vissza amikor Gravesenek meg Faubertek szaladgáltak a pályán,szal félreértés ne essék. De ahogy Faust irta is: Akkor még a címerért küzdöttek :)
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 15., szombat 2:24

EnzoZidane89 írta:Szerintem ennyire nem volt elvont,mint amennyire beállítod(NO OFFENSE). Abban viszont egyetértek,hogy akkor csupa szív volt a csapat.Emlékszem egy meccsre,(nem tudom pontosan melyik csapat ellen)ahol,Robinho kapott egy sárgát azért mert többször is gyorsan végezte el a szabikat,merthogy vesztésre álltunk és sietni kellett. :D
Pedig igaza van. Ilyen Recreativoktól kaptunk 0-3-ra otthon, meg hasonlók... sőt az elején még a mentalitással is gondok voltak, igazából ott is a tavaszi szezon sikerült igen látványosra.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 15., szombat 2:14

Védekezni meg nagyanyám fog. :D
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

EnzoZidane89

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 15., szombat 1:50

Faust írta:Képes valaki azt mondani, hogy szépen játszott. :lol: Javarészt kontrára játszottunk a Bernabeuban, és nem ilyen José módon, hogy arra volt felépítve a csapat, hanem annyira gyenge volt az egész szisztéma. Döglassú, színtelen, szagtalan csapat volt, viszont azt hozzá kell tenni, hogy a szívét-lelkét kitette mindenki a pályára még az utolsó másodpercben is. Ha a mostani brigád mentalitása csak megközelítené a Capello-féle csapatét, nem lenne miről beszélni a BL-t illetően...
Szerintem ennyire nem volt elvont,mint amennyire beállítod(NO OFFENSE). Abban viszont egyetértek,hogy akkor csupa szív volt a csapat.Emlékszem egy meccsre,(nem tudom pontosan melyik csapat ellen)ahol,Robinho kapott egy sárgát azért mert többször is gyorsan végezte el a szabikat,merthogy vesztésre álltunk és sietni kellett. :D

Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 15., szombat 1:13

EnzoZidane89 írta:
MorataMartin írta:http://www.youtube.com/watch?v=bBdKmsldvSc Atya isten ez mekkora szezon volt :D
Képesek azt mondani,hogy Capello idején nem játszott szépen a csapat :'(

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 15., szombat 0:21

Salgado néha mekkorákat tanított, azóta bohócokat nézünk azon az oldalon. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 15., szombat 0:13

Hát apukáim,megnéztem a videót,felelevenítettem azt a szezont,előjöttek a szép emlékek,amikor a TV előtt térdelve imádkoztam a gólokért,és végül extázisban ünnepeltem a 30. ligagyőzelmet. Felejthetetlen élmény volt! Életem egyik legszebb napja volt az...! Megkönnyeztem :) Olyan volt az a csapat,amilyen,de a miénk volt,és büszke voltam rájuk :) Megcsinálták...!

Most meg nézhetem a KÖDöt... :mrgreen: :lol: (na jó csak vicc volt. :mrgreen: )
:goat:

EnzoZidane89

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 14., péntek 23:44

MorataMartin írta:http://www.youtube.com/watch?v=bBdKmsldvSc Atya isten ez mekkora szezon volt :D
Képesek azt mondani,hogy Capello idején nem játszott szépen a csapat :'(

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 14., péntek 23:30

Mondjuk emlékszem, szegény Ramost rakta be Bale mellé José, nos Sergio 2x ment fel a támadásokkal, Bale 2x futott el :lol: Igaz, sokra nem ment vele, mert Pepe leszedte utána.

Ancelotti mondja ki úgyis a végső szót. Abból, hogy neki Isco, vagy Bale kell, következtethetünk a taktikára is.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 14., péntek 23:28

http://www.youtube.com/watch?v=bBdKmsldvSc Atya isten ez mekkora szezon volt :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 14., péntek 23:26

Sokan a két évvel ezelőtti Real-Spurs párharcból indulnak ki, ahol Bale annyit ért, mint szarnak a pofon. Megkapta aztán megtolta a labdát és próbálta befutni, de Pepéék simán levédekezték. Mára már nem csak ennyiből áll a srác, persze kihasználja a gyorsaságát csakúgy, mint Cé, de hülye lenne ha nem tenné. Fasza játékos lett belőle. 60-ért, nagyon max 70-ért el kéne hozni, de már ezt is sokallom érte. Lehet jobban járnánk egy kkp-Isco-Suarez pakkal, anyagilag biztos, minőségileg nem feltétlen.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 23:23

Ez mondjuk jogos...bár nem Bale ellenében értem,mert mint már írtam is,nem szélsőt játszik,csak sokan nem követik annyira.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: