Most meg nézhetem a KÖDöt...

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 15., szombat 0:13
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 14., péntek 23:44
Képesek azt mondani,hogy Capello idején nem játszott szépen a csapatMorataMartin írta:http://www.youtube.com/watch?v=bBdKmsldvSc Atya isten ez mekkora szezon volt
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 14., péntek 23:30
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 14., péntek 23:28
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 14., péntek 23:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 23:23
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 14., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 23:01
nmate írta:Azt kihagytad, hogy DM-t is elitnek tartottadR.M.C.F írta:...Na jó, ez csak egy dolog amivel meg tudlak fogni.
Amúgy amiket leírtál, nagy rész teljesen más kategóriájú dolog és igazából fele ennyi ellenvélemény nem volt. (talán a Raúl eset kivétel, ott ami ment, atya ég![]()
![]()
)
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 14., péntek 22:38
Azt kihagytad, hogy DM-t is elitnek tartottadR.M.C.F írta:...
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. június 14., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 22:29
rmcf.. kivagyok a követőidtől.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 14., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 22:12
Gyerekek; nap mint nap ugyanazokat köröket futjuk/futjátok, Ti nem unjátok még???mindjárt szólok apámnak vegyen már egy ferrarit, gondolom jó ötletnek tartja majd csak egy baj lesz vele hogy sokba kerül. édes istenem...
gondolom egy kis logikád van nem? nem kell sok hozzá: ha balet vesszük 90millióért nem marad annyi pénz a KÖZÉPPÁLYÁRA mintha megvennénk iscot 35milliórt. azért marad több hogy segítsek: mert kb 55 millióval kevesebb.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 21:57
akkor miért vetted magadra?Géci írta:Gala amúgy nem vagyok rmfc követő,
dm árát már tudjuk?Géci írta:Bele kötni tök jogos az árába úgy, hogy azt még nem is tudjuk, de ha tudnánk sem érdekel mert DM-et eladjuk és ez állna az ára felét kb...
mintha én írtam voltam. végre valaki.Legkisebbtobi írta:Nincs errol szo... de szerinted perez majd egy majd 400 millios koltekezes utan 3 evvel neki kezd 90 milliokat kidobalni egy jatekosert?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 14., péntek 21:54
Gondolom akkor nem tárgyalna a Spursel... Pontosabban nem cikkeznének erről kb április óta.Legkisebbtobi írta:Nincs errol szo... de szerinted perez majd egy majd 400 millios koltekezes utan 3 evvel neki kezd 90 milliokat kidobalni egy jatekosert? bar szerintem olyan 50-60 millioert is lehetne hozni. nalam mondjuk meg az is tul sok erte de majd meglatjuk... en iscot is hoznam utana mar csak 1 komolyabb kp-s kell megy 1 cserecsatar
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 14., péntek 21:44
Nincs errol szo... de szerinted perez majd egy majd 400 millios koltekezes utan 3 evvel neki kezd 90 milliokat kidobalni egy jatekosert? bar szerintem olyan 50-60 millioert is lehetne hozni. nalam mondjuk meg az is tul sok erte de majd meglatjuk... en iscot is hoznam utana mar csak 1 komolyabb kp-s kell megy 1 cserecsatarGéci írta: Mintha a Siófok lennénk, hogy nem tudjuk kifizetni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 21:43
oltári nagy baromságot írtál és én erre rávilágítottam és már egyből személyeskedsz. na ez a szánalmas, és akkor még én vagyok a reménytelen.Géci írta:Végülis SAJTÓHIRRŐL beszélünkGalacticos írta:zidane iscot is hozná. hoppá. két öngól egymás után.![]()
De gondolom a Zidane féle konkrét nyilatkozat is ellened irányuló spekuláció![]()
A többire nem reagálok mert reménytelen eset vagy és csak felhúzom magam azon, hogy szemellenzőt hordasz és az a leg értelmesebb védekezésed, hogy sokba kerül... Mintha a Siófok lennénk, hogy nem tudjuk kifizetni.
Hallod, ha lemegyek a boltba és veszek 1 pepsit drinki cola helyet remélem nem versz meg...
egybe.Géci írta:leg értelmesebb
ja hát kit érdekel hogy mennyibe kerül?Géci írta:hogy szemellenzőt hordasz és az a leg értelmesebb védekezésed, hogy sokba kerül...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 14., péntek 21:37
Nem kell tulfilozofalni ezt a Bale uzletet.schranzer írta: ...
Ha nem jon ossze a Bale uzlet, akkor jon a B, C, D terv. Perezek se hulyek, ha megkerdezi az ujsagiro toluk, hogy mit gondolnak Iscorol, persze hogy azt mondjak, hogy nagyon jo jatekos, beleillene a Real jatekaba, stb. Amig nincs meg a jatekos, nem fognak egy ajtot se becsukni ido elott.Galacticos írta:zidane iscot is hozná. hoppá. két öngól egymás után.
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. június 14., péntek 21:31
zárójelben is vannmate írta:Hozzá hasonlítani felesleges is.r9fenomeno írta:(Anno egy Ronaldo 20 évesen már hivatalosan a világ legjobb játékosa volt. 21-re meg jött mellé az aranylabda is. )
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 14., péntek 21:31
Hozzá hasonlítani felesleges is.r9fenomeno írta:(Anno egy Ronaldo 20 évesen már hivatalosan a világ legjobb játékosa volt. 21-re meg jött mellé az aranylabda is. )
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem