Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Salgado néha mekkorákat tanított, azóta bohócokat nézünk azon az oldalon.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát apukáim,megnéztem a videót,felelevenítettem azt a szezont,előjöttek a szép emlékek,amikor a TV előtt térdelve imádkoztam a gólokért,és végül extázisban ünnepeltem a 30. ligagyőzelmet. Felejthetetlen élmény volt! Életem egyik legszebb napja volt az...! Megkönnyeztem
Olyan volt az a csapat,amilyen,de a miénk volt,és büszke voltam rájuk
Megcsinálták...!
Most meg nézhetem a KÖDöt...
(na jó csak vicc volt.
)

Most meg nézhetem a KÖDöt...

- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Képesek azt mondani,hogy Capello idején nem játszott szépen a csapatMorataMartin írta:http://www.youtube.com/watch?v=bBdKmsldvSc Atya isten ez mekkora szezon volt

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk emlékszem, szegény Ramost rakta be Bale mellé José, nos Sergio 2x ment fel a támadásokkal, Bale 2x futott el
Igaz, sokra nem ment vele, mert Pepe leszedte utána.
Ancelotti mondja ki úgyis a végső szót. Abból, hogy neki Isco, vagy Bale kell, következtethetünk a taktikára is.

Ancelotti mondja ki úgyis a végső szót. Abból, hogy neki Isco, vagy Bale kell, következtethetünk a taktikára is.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
http://www.youtube.com/watch?v=bBdKmsldvSc Atya isten ez mekkora szezon volt

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sokan a két évvel ezelőtti Real-Spurs párharcból indulnak ki, ahol Bale annyit ért, mint szarnak a pofon. Megkapta aztán megtolta a labdát és próbálta befutni, de Pepéék simán levédekezték. Mára már nem csak ennyiből áll a srác, persze kihasználja a gyorsaságát csakúgy, mint Cé, de hülye lenne ha nem tenné. Fasza játékos lett belőle. 60-ért, nagyon max 70-ért el kéne hozni, de már ezt is sokallom érte. Lehet jobban járnánk egy kkp-Isco-Suarez pakkal, anyagilag biztos, minőségileg nem feltétlen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez mondjuk jogos...bár nem Bale ellenében értem,mert mint már írtam is,nem szélsőt játszik,csak sokan nem követik annyira.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
mért gondolja itt mindenki, hogy Ancelotti vonalszélsőkkel fog játszani? mikor ott van Marcelo és Carvajal a támadásoknál.
Ebben a felfogásban pedig inkább Isco mint bale...
Ebben a felfogásban pedig inkább Isco mint bale...
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Azt kihagytad, hogy DM-t is elitnek tartottadR.M.C.F írta:...Na jó, ez csak egy dolog amivel meg tudlak fogni.
Amúgy amiket leírtál, nagy rész teljesen más kategóriájú dolog és igazából fele ennyi ellenvélemény nem volt. (talán a Raúl eset kivétel, ott ami ment, atya ég![]()
![]()
)
Csak poén akart lenni,de nagyon sokat kaptam .......kutya sokat.

DM ha nem is elit,de számomra egy nagyon fontos elem,én ha edző lennék,mindig tartanék egy ilyet a tarsolyomban,mert DM vagy robben pl egy nagyon nagy taktikai fegyver.......már ha jól van használva.
Ezt mondtam......
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azt kihagytad, hogy DM-t is elitnek tartottadR.M.C.F írta:...

Amúgy amiket leírtál, nagy rész teljesen más kategóriájú dolog és igazából fele ennyi ellenvélemény nem volt. (talán a Raúl eset kivétel, ott ami ment, atya ég

- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
de most komolyan: szerintetek egy RM azon hadovál, hogy amennyiért eladunk, annyiért veszünk?
Ez egy röhej. Tavaly Mou volt a főnök teljhatalommal, és hagyta, hogy a tehetségek a PL-be, főleg kedvenc csapatához kerüljenek. De egy igazi fiatal tehetség sem hozzánk. PSG-Moura. Már akkor tudta, hogy elmegy?
na most, ha valaki kell, azt ki kell fizetni. És mi nem vagyunk kupecek, mint katalán barátaink, a sok saját neveléssel.
Aki kell, meg kell venni. A többi egy RM esetében sallang.
Ez egy röhej. Tavaly Mou volt a főnök teljhatalommal, és hagyta, hogy a tehetségek a PL-be, főleg kedvenc csapatához kerüljenek. De egy igazi fiatal tehetség sem hozzánk. PSG-Moura. Már akkor tudta, hogy elmegy?
na most, ha valaki kell, azt ki kell fizetni. És mi nem vagyunk kupecek, mint katalán barátaink, a sok saját neveléssel.
Aki kell, meg kell venni. A többi egy RM esetében sallang.
-
rmcf.. kivagyok a követőidtől.
Hááát, nem sok követőm akad.......már anno nem értett velem egyet a többség amikor rault akartam kitessékelni a kezdőből,majd ramosnál egy-két hónappal a vétele után hogy ez bizony ultra top védő ki is nevettek,majd amikor capello jött hogy vele nyerhetünk le is fogalmatlanoztak,majd hogy RVN megkopottan is király lehet még itt erre a hasukat fogták aztán gólkirály lett,majd aztán hogy lopez caro,schuster,queiros vonulat annyit ér itt mint halottnak a csók, majd hogy a barcát támogatják a bírók(évek kellettek hogy rájöjjenek),majd hogy a barca rájátszik sok mindenre hogy előnyhöz jusson több értelemben véve, majd aztán azzal sem értettek egyet hogy a kp-a a legfőbb bajunk(idén lett itt ez általánosan elfogadott),aztán hülyének néztek modric miatt, hülyének néztek song miatt mert szerintem nem top vkp, lehülyéztek mert 2006 ban 2007ben már ramost kv-nek követeltem és lehülyéztek hogy mit akarok én amikor az edzők biztos jobban tudják, lehülyéztek pepe miatt mert szerintem top védő, leszóltak anno mert benzemára rámondtam hogy nem igazán jó centernek hiszen nem eléggé genyó a vérvonala,nem támadja a kaput agresszívan,nem eléggé rámenős és akaratos, lebuz*ztak a fenomén utolsó évében amikor azt mondtam ez tőle egy becsapás a részünkre mert iszonyat gyengén játszott,leszóltak JM miatt aki nem őszinte és biztos ő volt az oka az öltözői problémáknak.........stb.....szóval nem is sorolom,mert reggel lesz.......mindig hülye voltam......kétlem hogy követne bárki is.
Inkább csak megtűrnek.....
- h3x0r
Tavaly pedig csak Modric jott kb 40 millioert. Lehet, hogy abbol az atigazolasi szezonbol is felreraktunk 10-15 milliot idenre. Folosleges ezen gondolkozni, egyikonk se tudjuk, hogy pontosan mennyi penz van atigazolasra, fizetesekre, adott esetben mekkora hitelt engedhetunk meg magunknak, estleg tobb reszletben fizetunk, stb. En bizok Perezbe, hogy nem fog irrealis osszeget kifizetni senkiert, ha pedig megis, akkor azert mert tudja, hogy meg fog terulni valamilyen formaban.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Gyerekek; nap mint nap ugyanazokat köröket futjuk/futjátok, Ti nem unjátok még???mindjárt szólok apámnak vegyen már egy ferrarit, gondolom jó ötletnek tartja majd csak egy baj lesz vele hogy sokba kerül. édes istenem...
gondolom egy kis logikád van nem? nem kell sok hozzá: ha balet vesszük 90millióért nem marad annyi pénz a KÖZÉPPÁLYÁRA mintha megvennénk iscot 35milliórt. azért marad több hogy segítsek: mert kb 55 millióval kevesebb.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Galacticos
akkor miért vetted magadra?Géci írta:Gala amúgy nem vagyok rmfc követő,
azt direkt több sorral lejjebb írtam mert nem neked céloztam. de mindegy.

dm árát már tudjuk?Géci írta:Bele kötni tök jogos az árába úgy, hogy azt még nem is tudjuk, de ha tudnánk sem érdekel mert DM-et eladjuk és ez állna az ára felét kb...
szerintem akkor még azt sem, csak sajtóhírekből.
mintha én írtam voltam. végre valaki.Legkisebbtobi írta:Nincs errol szo... de szerinted perez majd egy majd 400 millios koltekezes utan 3 evvel neki kezd 90 milliokat kidobalni egy jatekosert?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom akkor nem tárgyalna a Spursel... Pontosabban nem cikkeznének erről kb április óta.Legkisebbtobi írta:Nincs errol szo... de szerinted perez majd egy majd 400 millios koltekezes utan 3 evvel neki kezd 90 milliokat kidobalni egy jatekosert? bar szerintem olyan 50-60 millioert is lehetne hozni. nalam mondjuk meg az is tul sok erte de majd meglatjuk... en iscot is hoznam utana mar csak 1 komolyabb kp-s kell megy 1 cserecsatar
Gala amúgy nem vagyok rmfc követő, de én itt meg is állok mert nincs kedvem kapni levelet az admintól azért mert neked kell magyarázkodnom 1 olyan valami miatt ami focihoz értő embereknek tökk egyértelmű...

Bele kötni tök jogos az árába úgy, hogy azt még nem is tudjuk, de ha tudnánk sem érdekel mert DM-et eladjuk és ez állna az ára felét kb...
- Legkisebbtobi
Nincs errol szo... de szerinted perez majd egy majd 400 millios koltekezes utan 3 evvel neki kezd 90 milliokat kidobalni egy jatekosert? bar szerintem olyan 50-60 millioert is lehetne hozni. nalam mondjuk meg az is tul sok erte de majd meglatjuk... en iscot is hoznam utana mar csak 1 komolyabb kp-s kell megy 1 cserecsatarGéci írta: Mintha a Siófok lennénk, hogy nem tudjuk kifizetni.
- Galacticos
oltári nagy baromságot írtál és én erre rávilágítottam és már egyből személyeskedsz. na ez a szánalmas, és akkor még én vagyok a reménytelen.Géci írta:Végülis SAJTÓHIRRŐL beszélünkGalacticos írta:zidane iscot is hozná. hoppá. két öngól egymás után.![]()
De gondolom a Zidane féle konkrét nyilatkozat is ellened irányuló spekuláció![]()
A többire nem reagálok mert reménytelen eset vagy és csak felhúzom magam azon, hogy szemellenzőt hordasz és az a leg értelmesebb védekezésed, hogy sokba kerül... Mintha a Siófok lennénk, hogy nem tudjuk kifizetni.
Hallod, ha lemegyek a boltba és veszek 1 pepsit drinki cola helyet remélem nem versz meg...
írsz nekem címezve egy oldalt hogy az alakzat így úgy mikor én egy szóval nem írtam erről. aztán erre reagálok és elkezdesz pampogni.

egybe.Géci írta:leg értelmesebb
ja hát kit érdekel hogy mennyibe kerül?Géci írta:hogy szemellenzőt hordasz és az a leg értelmesebb védekezésed, hogy sokba kerül...
mindjárt szólok apámnak vegyen már egy ferrarit, gondolom jó ötletnek tartja majd csak egy baj lesz vele hogy sokba kerül. édes istenem...
gondolom egy kis logikád van nem? nem kell sok hozzá: ha balet vesszük 90millióért nem marad annyi pénz a KÖZÉPPÁLYÁRA mintha megvennénk iscot 35milliórt. azért marad több hogy segítsek: mert kb 55 millióval kevesebb.
emlékeztek mocsok mondatára ami miatt annó véglegest kapott?

rmcf.. kivagyok a követőidtől.

bocs a logikás részért. de már ezerszer leírtam és te még mindgi nem érted, nem tudom hogy kéne másképpen.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. június 14., péntek 21:46-kor.
- h3x0r
Nem kell tulfilozofalni ezt a Bale uzletet.schranzer írta: ...
Perez azt mondta, hogy ket fajta vasarlas van:
- az egyik amikor a profikat kuldi alkudozni, mondjuk egy 25 millios jatekost meg akarunk venni. Az elado elnok 30-at ker, mi csak 20-at adnank. Vegul pedig par het alkudozas utan kijon egy olyan ar ami mindket felnek megfelelo
- a masik pedig mikor egy nagy sztart akarunk venni. A jatekos valos ara mondjuk 40 millio, annyiert viszont biztos nem fogjak eladni, ezert adunk max 10-15 millioval tobbet. Itt nem kell par million alkudozni, mert van egy ar ami fele biztos nem megyunk. Mert ha mar egyszer leulnek velunk targyalni az azt jelenti, hogy van az az osszeg amiert eladnak a jatekost.
Ha nem jon ossze a Bale uzlet, akkor jon a B, C, D terv. Perezek se hulyek, ha megkerdezi az ujsagiro toluk, hogy mit gondolnak Iscorol, persze hogy azt mondjak, hogy nagyon jo jatekos, beleillene a Real jatekaba, stb. Amig nincs meg a jatekos, nem fognak egy ajtot se becsukni ido elott.Galacticos írta:zidane iscot is hozná. hoppá. két öngól egymás után.
mas. a barcanal volt ez a nyiltkozat: „Nem mondhatom el, hogy mekkora összeget különítettünk el az átigazolásokra, mert ez károsan hathat a klub helyzetére, stratégiájára, a tárgyalásokra, hiszen akinél bekopogtatunk, már tudná előre, hogy mennyit tudunk költeni.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
zárójelben is vannmate írta:Hozzá hasonlítani felesleges is.r9fenomeno írta:(Anno egy Ronaldo 20 évesen már hivatalosan a világ legjobb játékosa volt. 21-re meg jött mellé az aranylabda is. )

"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez 
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari

Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari