Remélem felpofoztad egy döglött hallal, hogy lassan kezdjen el színészkedniRealista24 írta:Uhh b+, ma láttam a Tescoban a magyar ikertesójátLegjobb bal lába meg amúgy is Oliva Wildenak van.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 23., péntek 22:11
Remélem felpofoztad egy döglött hallal, hogy lassan kezdjen el színészkedniRealista24 írta:Uhh b+, ma láttam a Tescoban a magyar ikertesójátLegjobb bal lába meg amúgy is Oliva Wildenak van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 22:09
Uhh b+, ma láttam a Tescoban a magyar ikertesójátLegjobb bal lába meg amúgy is Oliva Wildenak van.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 23., péntek 22:08
az a baj, hogy itt pont a stílusával van a problémamert érthetetlen,és kevés a köze a stilusához,mert pont abban volt jó,hogy minden poszthoz és feladathoz kitűnően aklimatizálódott korábban
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 22:08
Arra hogy RMCF mindig ezzel érvelt anno a két játékos mellett. Utalás volt, RMCF értette. Legjobb bal lába meg amúgy is Oliva Wildenak van.wxyz írta:Felhozta Balet és Jamest, akik úgy lettek beharangozva, mint a világ 2 legjobb bal lába
Nem tudom mi másra célzott volna
James még a legrosszabb esetben is top3as a mezőnyben, úgyhogy ez rossz gondolat volt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 22:05
Én, mint az egyik legnagyobb ellenzője és kritikusa, határozottan, mert az csak jót tenne a csapatnak.Mondjuk ha már Bale, azt megnézném, hogy vajon örülne-e ezen a fórumon mindenki, ha elkezdené hozni magát a szezon további részén
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 23., péntek 22:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 21:57
így nehéz volt a csorda ellen ez igaz
Szem kell hozzá észrevenni. Van akinek van,van akinek nincs,van akinek csak a dumálás és a visszaböfögés marad....
Ezeket csak most írtad, de már máskor és többször is eléggé leszóltad a fórum azon részét, akik a gondolkodásmódod ellen mennek.Lehet véleményt formálni, de kvázi leekézni több (elég sok) embert, mert nem értenek veled egyet, erős. Most szólok utoljára, hogy ezen változtass.Sajnos a közösséget megfertőzte egy bizonyos elvont gondolkodás,
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 23., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 23., péntek 21:37
Hát James bal lábától nem igen van jobb a mai mezőnyben. Legyen akármennyire is gyenge játékos, ezt el nem veszed tőleZsombor írta:Pontosan. Mint a világ 2 legjobb bal lába.R.M.C.F írta:bár sokat beharangoznak és![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 21:20
Zsombor írta:Teljesen megértelek amúgy, én is így gondolom. A sok károgó, hogy ellenkezett hogy ne jöjjön Bale és James ennyi pénzért. Aztán mind pofára estek, mert húzzák a csapatot.R.M.C.F írta:
Szem kell hozzá észrevenni. Van akinek van,van akinek nincs,van akinek csak a dumálás és a visszaböfögés marad....
dudáét nem éri fel....de idővel lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 21:12
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 21:11
Toky írta:
Kíváncsi vagyok, hányan adják össze a számokat, hogy megnézzék, hogy kijön-e a 100.
ezen meg sírokToky írta: 2,86% Neymar apjáé
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 23., péntek 21:04
Zsombor írta:Teljesen megértelek amúgy, én is így gondolom. A sok károgó, hogy ellenkezett hogy ne jöjjön Bale és James ennyi pénzért. Aztán mind pofára estek, mert húzzák a csapatot.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 23., péntek 20:46
Akár Horváth Jocót is a megye 2-ből, ha azt tudja, amit a videókon látni.. bárkit, nem kell nagy névnek lenni. Jó, ez durván túlzás, meg mondom, majd meglátjuk, hogy mit tud, de nekem ez harmatosnak tűnik, akár tehermentesítés, akár nem.CS0ki írta:1-2 millióért kit lehet venni, de komolyan? Van egyáltalán olyan olcsó elad játékos?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 23., péntek 20:40
Teljesen megértelek amúgy, én is így gondolom. A sok károgó, hogy ellenkezett hogy ne jöjjön Bale és James ennyi pénzért. Aztán mind pofára estek, mert húzzák a csapatot.R.M.C.F írta:
dudáét nem éri fel....de idővel lehet.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 23., péntek 20:35
Talán egy Besic-et (se)...CS0ki írta:1-2 millióért kit lehet venni, de komolyan? Van egyáltalán olyan olcsó elad játékos?Csak azt mondom, hogy ilyen játékost 1-2 milláért is lehet szerezni, ha padra és kiegészítőembernek akarunk valakit.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 23., péntek 20:33
1-2 millióért kit lehet venni, de komolyan? Van egyáltalán olyan olcsó elad játékos?Csak azt mondom, hogy ilyen játékost 1-2 milláért is lehet szerezni, ha padra és kiegészítőembernek akarunk valakit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 20:31
Zsombor írta:Pontosan. Mint a világ 2 legjobb bal lába.R.M.C.F írta:bár sokat beharangoznak és![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem