HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 20:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 23., péntek 20:17
Realista24 írta:A United alkudoznak, De Gea helyett Januzajt csapná pénz mellé Baleért.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 20:00
castillaba simán jóRealista24 írta:A United alkudoznak, De Gea helyett Januzajt csapná pénz mellé Baleért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 23., péntek 19:36
Pontosan. Mint a világ 2 legjobb bal lába.R.M.C.F írta:bár sokat beharangoznak és![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 19:36
Nem azt írtam, hogy nincsenek elvárások, hanem hogy nem sok. Tehermentesítés, erre lett hozva.De ezt csak videók alapján mondom, nekem vannak elvárásaim vele szemben, ha már leigazoltuk, majd bizonyíthat.
Gondolom van oka, hogy nem egy egymilliós játékost igazoltak, ha egyáltalán volt most ilyen elérhető.Csak azt mondom, hogy ilyen játékost 1-2 milláért is lehet szerezni, ha padra és kiegészítőembernek akarunk valakit.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 23., péntek 19:32
Szerintem azért, ha egy Real Madrid leigazol valakit, az ne csak ívelgetni tudjon. Ilyet itthon is találok. Ráadásul nagyon sokat tököl mikor nála van a labda, szerintem itt ez nem fog beleférni. És 14 millió azért, bár a többiekhez képest tényleg olcsó, nem kis pénz. De ezt csak videók alapján mondom, nekem vannak elvárásaim vele szemben, ha már leigazoltuk, majd bizonyíthat.Realista24 írta:Majd ha alapkezdő lesz a korlátai ellenére, és ráadásul gyenge is lesz, akkor biztos rá fog szolgálni az ekézésre. De kiegészítőnek jött, olcsón. Nagy elvárások nincsenek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 19:29
Nekem van,mert eléggé beharangozták....bár sokat beharangoznak ésDe kiegészítőnek jött, olcsón. Nagy elvárások nincsenek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 19:24
Majd ha alapkezdő lesz a korlátai ellenére, és ráadásul gyenge is lesz, akkor biztos rá fog szolgálni az ekézésre. De kiegészítőnek jött, olcsón. Nagy elvárások nincsenek.R.M.C.F írta:Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.Chris írta:Ez a Lucas Silva a videókon sem produkál sokat,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 19:02
nmate írta:Nem 80 vagy 100 milla volt a srác, szóval nem hinném hogy nagyon utálni fogják.R.M.C.F írta:Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 19:00
Nem 80 vagy 100 milla volt a srác, szóval nem hinném hogy nagyon utálni fogják.R.M.C.F írta:Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 18:54
Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.Chris írta:Ez a Lucas Silva a videókon sem produkál sokat,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 23., péntek 16:59
Ezert sem ertem miert igazoltuk Jamest, mert egy tamadonak jobban alap, h gyors es dinamikus legyen. Az Illaras reszhez annyit, azert van bennem hianyerzet az miatt, h vannak a kezdoben olyan jatekosok akik alig adnak vmi pluszt, akkor ennyibol lehetett volna olyan 4 meccsenkent nyomatni Modric serulese utan.Chris írta:Ez a Lucas Silva a videókon sem produkál sokat, pedig tudjuk, hogy jó videót mindenkiről össze lehet állítani. Nem hiszem, hogy ő lesz az új Yaya. Illarában nincs meg az a dinamzimus, ami egy Realba kéne, sztem vele felesleges többet próbálkozni (és a foci sem az ilyen típusú játékosok felé fejlődik). Ez a Silva ha egy erősebb Casmeiro szintet lehoz (ütközik, rohangál, plusz pár szép ívelés), akkor jó lesz. Az idei Khedira B csapat szintet képvisel, tehát helyette is jó lenne egy alternatíva.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 23., péntek 16:51
Jobb tamado Assensio.Dupla D írta:mit paráztok Perez gondol erre is.RealRaúl77 írta:Nagyon örülök a fiatal tehetségekkel, de 5-ből 4 (illetve 4-ből 3, ugye a marokkói még nincs itt) támadó. Abner ugye bal védő. Nyilván a pénzügyi oldalát nézve, valóban inkább a támadók érik meg.
Bár úgy tudom, van két sokra hivatott középső védő az utánpótlásban, Deriket és Llorrente-t nagy tehetségnek tartják.
Azért örülnék védekezőbb középpályásoknak is.![]()
Lucas Silva még csak 22 lesz, Pogba szintén. remélem, hogy Pogbáért fogunk bankot robbantani a nyáron, és nem egy Hazardért vagy Cavaniért.
5 év múlva meg itt a kezdőnk:
--------------------------------------De Gea(29)
Carvajal(27)-Varane(26)-Ramos(33)/vagy valami berobbanó fiatal-Marcelo(31)/Abner(23)
--------------------------Kroos(30)
----------------------------------------------Pogba(27)
----------Mastour(21)---------Ödegaard(21)------------Isco(27)/Jesé(27)
---------------------------Ronaldo(35)
cserék között meg lesz egy idős Modric (ha nem megy vissza Angliába), Lucas Silva, Benzema (, mondjuk szerintem nagyon passzolna ebbe a csapatba is Ronaldo helyén), Asensio, Peeters, James.
szerintem Zidane szólhatott, hogy a mostani Castillában nincsenek kiemelkedő játékosok, akikkel komolyabban számolni lehet a közeljövőben, ezért kezdett Perez offenzívákat indítani a fiatalok iránt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 23., péntek 13:43
erről egyébként az jut eszembe, hogy a 2008 májusi ElClassicón Messi kb egyszer sem tudta elvinni Gago mellett a lasztit..Vagy Gago se lenne rossz az elkesett becsuszasaivalMeg hat mivel o is argentin, ezert foghatna Messit a klasszikuson
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 23., péntek 13:35
Ja,esetleg egy BL meccsen a chelsea-vel copniRealista24 írta:Mendes szerint Mou visszatér majd Madridba :Đ
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 23., péntek 13:31
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 23., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. január 23., péntek 13:26
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem