Nekem van,mert eléggé beharangozták....bár sokat beharangoznak ésDe kiegészítőnek jött, olcsón. Nagy elvárások nincsenek.

Mondjuk semmit sem tudok róla....meg eléggé lutri ma egy brazil focista.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 19:29
Nekem van,mert eléggé beharangozták....bár sokat beharangoznak ésDe kiegészítőnek jött, olcsón. Nagy elvárások nincsenek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 19:24
Majd ha alapkezdő lesz a korlátai ellenére, és ráadásul gyenge is lesz, akkor biztos rá fog szolgálni az ekézésre. De kiegészítőnek jött, olcsón. Nagy elvárások nincsenek.R.M.C.F írta:Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.Chris írta:Ez a Lucas Silva a videókon sem produkál sokat,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 19:02
nmate írta:Nem 80 vagy 100 milla volt a srác, szóval nem hinném hogy nagyon utálni fogják.R.M.C.F írta:Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 19:00
Nem 80 vagy 100 milla volt a srác, szóval nem hinném hogy nagyon utálni fogják.R.M.C.F írta:Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 18:54
Hát itt nem sokan fogják kedvelni,néztem róla egy 10 perces videjót,amiben 1654x a jobb és 3x a balossal ért labdába,úgyhogy nem lehet jó játékos.Chris írta:Ez a Lucas Silva a videókon sem produkál sokat,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 23., péntek 16:59
Ezert sem ertem miert igazoltuk Jamest, mert egy tamadonak jobban alap, h gyors es dinamikus legyen. Az Illaras reszhez annyit, azert van bennem hianyerzet az miatt, h vannak a kezdoben olyan jatekosok akik alig adnak vmi pluszt, akkor ennyibol lehetett volna olyan 4 meccsenkent nyomatni Modric serulese utan.Chris írta:Ez a Lucas Silva a videókon sem produkál sokat, pedig tudjuk, hogy jó videót mindenkiről össze lehet állítani. Nem hiszem, hogy ő lesz az új Yaya. Illarában nincs meg az a dinamzimus, ami egy Realba kéne, sztem vele felesleges többet próbálkozni (és a foci sem az ilyen típusú játékosok felé fejlődik). Ez a Silva ha egy erősebb Casmeiro szintet lehoz (ütközik, rohangál, plusz pár szép ívelés), akkor jó lesz. Az idei Khedira B csapat szintet képvisel, tehát helyette is jó lenne egy alternatíva.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 23., péntek 16:51
Jobb tamado Assensio.Dupla D írta:mit paráztok Perez gondol erre is.RealRaúl77 írta:Nagyon örülök a fiatal tehetségekkel, de 5-ből 4 (illetve 4-ből 3, ugye a marokkói még nincs itt) támadó. Abner ugye bal védő. Nyilván a pénzügyi oldalát nézve, valóban inkább a támadók érik meg.
Bár úgy tudom, van két sokra hivatott középső védő az utánpótlásban, Deriket és Llorrente-t nagy tehetségnek tartják.
Azért örülnék védekezőbb középpályásoknak is.![]()
Lucas Silva még csak 22 lesz, Pogba szintén. remélem, hogy Pogbáért fogunk bankot robbantani a nyáron, és nem egy Hazardért vagy Cavaniért.
5 év múlva meg itt a kezdőnk:
--------------------------------------De Gea(29)
Carvajal(27)-Varane(26)-Ramos(33)/vagy valami berobbanó fiatal-Marcelo(31)/Abner(23)
--------------------------Kroos(30)
----------------------------------------------Pogba(27)
----------Mastour(21)---------Ödegaard(21)------------Isco(27)/Jesé(27)
---------------------------Ronaldo(35)
cserék között meg lesz egy idős Modric (ha nem megy vissza Angliába), Lucas Silva, Benzema (, mondjuk szerintem nagyon passzolna ebbe a csapatba is Ronaldo helyén), Asensio, Peeters, James.
szerintem Zidane szólhatott, hogy a mostani Castillában nincsenek kiemelkedő játékosok, akikkel komolyabban számolni lehet a közeljövőben, ezért kezdett Perez offenzívákat indítani a fiatalok iránt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 23., péntek 13:43
erről egyébként az jut eszembe, hogy a 2008 májusi ElClassicón Messi kb egyszer sem tudta elvinni Gago mellett a lasztit..Vagy Gago se lenne rossz az elkesett becsuszasaivalMeg hat mivel o is argentin, ezert foghatna Messit a klasszikuson
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 23., péntek 13:35
Ja,esetleg egy BL meccsen a chelsea-vel copniRealista24 írta:Mendes szerint Mou visszatér majd Madridba :Đ
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 23., péntek 13:31
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 23., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. január 23., péntek 13:26
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 23., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 23., péntek 13:12
Igy olvasva a hsz-edet, kivancsi lennek ra, hogy mondjuk a 2009/10-es szezon kozepen milyen kezdot kepzeltunk el a 14/15-os szezonra.Dupla D írta:5 év múlva meg itt a kezdőnk:
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. január 23., péntek 12:15
mit paráztok Perez gondol erre is.RealRaúl77 írta:Nagyon örülök a fiatal tehetségekkel, de 5-ből 4 (illetve 4-ből 3, ugye a marokkói még nincs itt) támadó. Abner ugye bal védő. Nyilván a pénzügyi oldalát nézve, valóban inkább a támadók érik meg.
Bár úgy tudom, van két sokra hivatott középső védő az utánpótlásban, Deriket és Llorrente-t nagy tehetségnek tartják.
Azért örülnék védekezőbb középpályásoknak is.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 23., péntek 8:53
Nem is tudtam hogy a Rayo edzőt keres .Realista24 írta:Mendes szerint Mou visszatér majd Madridba :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 8:48
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 23., péntek 7:54
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem