Bundesliga
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Azért az szép, hogy szünetben 2-0-ra megy a Wolfsburg a Bayern ellen. Hogy miért nem rájuk fogadtam, maradtam a gagyinál.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
https://www.youtube.com/watch?v=f-iaaT6tZh4Egyszeruen hihetetlen, hogy ennyi kockazatos megmozdulasa van es egyikbol se szivja meg a csapata.
Több tényleg nincs, de azért ez emlékezetes.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ahhoz először odáig el kell jutniuk.....arra meg hogy bejutnak semmivel sem több az esély,minthogy kiesnek előtte.Egyre biztosabb vagyok benne, hogy egy ilyen mozdulat miatt fogjak elbukni a kovetkezo BL dontot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Kijövetel szép, de amit szövegben írnak, hogy a védői elé jön ki szerelni, annak továbbrá sem tudom mi értelme
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. január 18., vasárnap 10:30-kor.
- h3x0r
Egyszeruen hihetetlen, hogy ennyi kockazatos megmozdulasa van es egyikbol se szivja meg a csapata. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy egy ilyen mozdulat miatt fogjak elbukni a kovetkezo BL dontot. Legalabbis ha letezik igazsag a fociban. (amikor legutobb ilyen mondtam, ra fel percre Ramos fejelt egy golt valami BL dontoben :Đ )ziro4vr írta:lordgabi írta:Napi Neuer, sokkban lehet a Gála óta. :Đ![]()
![]()
nem bírom
de amúgy szépen kicselezte az ember, erre ebből se lett semmi..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
lordgabi írta:Napi Neuer, sokkban lehet a Gála óta. :Đ

de amúgy szépen kicselezte az ember, erre ebből se lett semmi..
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Napi Neuer, sokkban lehet a Gála óta. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
NSOh3x0r írta:Robbent edzes kozben megharapta egy krokodil

"Robben a tegnap délelőtti edzést bekötözött kézzel abszolválta: "Amikor billiárdozás közben kiakartam venni a lyukból egy golyót, megharapott egy krokodil." - viccelődött.
Egyébként az edzés során egy akadályba ütközve sérült meg komolyabban a hüvelyk-, a középső illetve a gyűrűsujja. Természetesen ez sem hátráltatta abban, hogy folytassa a tréninget.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nyugodjon békében!

most akartam én is írni.
szegény gyerek akkor lett középpontban mikor két meccsen egymásután top1-es ziccert hagyott ki. ettől függetlenül nagy tehetség volt. RIP
szegény gyerek akkor lett középpontban mikor két meccsen egymásután top1-es ziccert hagyott ki. ettől függetlenül nagy tehetség volt. RIP
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Malanda, a Wolfsburg 20 éves játékosa autóbalesetben életét vesztette. Nyugodjon békében!
http://www.bild.de/sport/fussball/junio ... .bild.html
http://www.bild.de/sport/fussball/junio ... .bild.html
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Nem ismerem őket, de most is éppen a csapatedzést nézem YouTube-on, ezért talán többet látok belőlük.
Én azt gondolom az undorító az egész ember, és az undorítónak tartom a viselkedése alapján az nem ugyanaz. Az egyik egy kategorikus (és lehet megalapozatlan) kijelentés, a másik pedig egy általam formált vélemény, az általam látottak alapján.
Más emberek vagyunk mindannyian. Nyilván lehet utálni valakit, ettől függetlenül nem szeretem ezt a hozzáállást.
Én azt gondolom az undorító az egész ember, és az undorítónak tartom a viselkedése alapján az nem ugyanaz. Az egyik egy kategorikus (és lehet megalapozatlan) kijelentés, a másik pedig egy általam formált vélemény, az általam látottak alapján.
Más emberek vagyunk mindannyian. Nyilván lehet utálni valakit, ettől függetlenül nem szeretem ezt a hozzáállást.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te viszont úgy véded őket, mintha ismernéd őket. Miért ne utálhatna valaki olyan embert, akit nem ismer, csak azokat a dolgokat, amiket tesz?mia san mia írta:Én meg nem szeretem azokat, akik ismeretlenül gyűlölködnek. (Nem Te) Célozgatás nem volt, csak úgy éreztem mintha helyettem döntötted volna melyik játékost mennyire kedvelem.
Lehet írni valakire, hogy undorítónak tartom a játékát, és azért utálom, de amíg egy embert nem ismerünk addig ne ítéljük el...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szénné lett offolva a topik, elnézést.
-
Én meg nem szeretem azokat, akik ismeretlenül gyűlölködnek. (Nem Te) Célozgatás nem volt, csak úgy éreztem mintha helyettem döntötted volna melyik játékost mennyire kedvelem.
Lehet írni valakire, hogy undorítónak tartom a játékát, és azért utálom, de amíg egy embert nem ismerünk addig ne ítéljük el...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy írod, és nem szeretem az arrogáns ellendrukkereket, főleg azokat nem, akik célozgatnak.mia san mia írta:Milyen szemellenző ? Dante az egyik legszerethetőbb figura a csapatban. Imádom a fazont. Folyamatosan vigyorog, olyan mint egy nagyra nőtt ötéves. Nem tudom milyen szemellenzőről beszélsz. De biztos igazad van elvégre ez itt a Te hazai pályád.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Már megértepátkán írta:Nem szeretnék beleszólni de ezt örökítse meg valaki.![]()
hát ez kész, szebbé tetted az unalmas napomÁllítólag azért vagyunk férfiak, hogy felálljunk a padlóról.
-
Milyen szemellenző ? Dante az egyik legszerethetőbb figura a csapatban. Imádom a fazont. Folyamatosan vigyorog, olyan mint egy nagyra nőtt ötéves. Nem tudom milyen szemellenzőről beszélsz. De biztos igazad van elvégre ez itt a Te hazai pályád.