rmcf.. kivagyok a követőidtől.
Hááát, nem sok követőm akad.......már anno nem értett velem egyet a többség amikor rault akartam kitessékelni a kezdőből,majd ramosnál egy-két hónappal a vétele után hogy ez bizony ultra top védő ki is nevettek,majd amikor capello jött hogy vele nyerhetünk le is fogalmatlanoztak,majd hogy RVN megkopottan is király lehet még itt erre a hasukat fogták aztán gólkirály lett,majd aztán hogy lopez caro,schuster,queiros vonulat annyit ér itt mint halottnak a csók, majd hogy a barcát támogatják a bírók(évek kellettek hogy rájöjjenek),majd hogy a barca rájátszik sok mindenre hogy előnyhöz jusson több értelemben véve, majd aztán azzal sem értettek egyet hogy a kp-a a legfőbb bajunk(idén lett itt ez általánosan elfogadott),aztán hülyének néztek modric miatt, hülyének néztek song miatt mert szerintem nem top vkp, lehülyéztek mert 2006 ban 2007ben már ramost kv-nek követeltem és lehülyéztek hogy mit akarok én amikor az edzők biztos jobban tudják, lehülyéztek pepe miatt mert szerintem top védő, leszóltak anno mert benzemára rámondtam hogy nem igazán jó centernek hiszen nem eléggé genyó a vérvonala,nem támadja a kaput agresszívan,nem eléggé rámenős és akaratos, lebuz*ztak a fenomén utolsó évében amikor azt mondtam ez tőle egy becsapás a részünkre mert iszonyat gyengén játszott,leszóltak JM miatt aki nem őszinte és biztos ő volt az oka az öltözői problémáknak.........stb.....szóval nem is sorolom,mert reggel lesz.......mindig hülye voltam......kétlem hogy követne bárki is.
Inkább csak megtűrnek.....