PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Nem magas ez a mai viszonylatokban. A minimuma még alacsony is. A max meg már csak ilyen.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- P. Krisz
A T-Bone dlc milyenre sikeredett ? Nekem az alapjáték nagyon bejött és szemezek már egy ideje ezzel a dlc-vel .Néhány WD season passt is tiltottak már, kíváncsi vagyok az enyém mikor repül.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
na így mindjárt más. az előző HSZ-edből ezt nem tudtam volna kitalálni.
sosem tetszett a g2a rendszere. mi az hogy azért külön fizessek hogy tutira megkapjam a kódot. hát ha fizetek valamiért ami ráadásul online 1 mp alatt lezajlik akkor azért ne kelljen + pénzt adnom hogy tényleg meg is kapjam.
instant gamingen már többször is vettem játékot, sima 1 mp alatt jött is a kód. és az sms.
sosem tetszett a g2a rendszere. mi az hogy azért külön fizessek hogy tutira megkapjam a kódot. hát ha fizetek valamiért ami ráadásul online 1 mp alatt lezajlik akkor azért ne kelljen + pénzt adnom hogy tényleg meg is kapjam.
instant gamingen már többször is vettem játékot, sima 1 mp alatt jött is a kód. és az sms.
-
Azon kívül, hogy az ott vett AC Unity-Crew-FC4 kulcsokat folyamatosan tiltja le az Ubi, semmi. Másrészről a 72 órás ügyintézésük is becsődölt kissé, a shiled szolgáltatás mellett valamint ugyanúgy árulják tovább a szarjukat, holott a bili kiborult. Néhány WD season passt is tiltottak már, kíváncsi vagyok az enyém mikor repül.??? bővebb infó erről? mi baj van a g2a- val?

??? bővebb infó erről? mi baj van a g2a- val?
-
Viszlát G2A ezennel le is húzhatod a rolót!

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezen a szinten tökéletesen működött, hidd csak el.
A másodikon már muszáj lesz erősebb és pontosabb fegyvereket venni, mert vannak távolságok, főleg terroristaként a hosszúnál, az első szinten állandóan rusholtak itt a CT-k, én a doboz mellé vagy az ajtó hátához szépen leültem, és körönként legalább 3 ölésem volt, mint a Botok...

A másodikon már muszáj lesz erősebb és pontosabb fegyvereket venni, mert vannak távolságok, főleg terroristaként a hosszúnál, az első szinten állandóan rusholtak itt a CT-k, én a doboz mellé vagy az ajtó hátához szépen leültem, és körönként legalább 3 ölésem volt, mint a Botok...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

lordgabi írta:Helyreállt a rend, ismét Silver II
Zseniális.lordgabi írta:Kedvenc fegyverem mostantól a PP-Bizon

Lekaptam a Resident Evil Remastered-et, anno Ps1-en rettenetesen sokat totlam vele, de végigjátszani soha nem sikerült. Még mindig nagyon adja.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tegnap éjjel egy ilyen ládát cseréltem egy StatTrak fegyverre, úgysem tudom felhasználni/eladni, mivel még saját kezűleg nem vásároltam, most viszont kaptam egy ilyen ládát.
3,05$-t ajánlott érte előtte a piac, most picit lejjebb ment, mi van benne?!
Szerkesztve: nem csúnya fegyverek.
Megpróbálkozom majd a WebMoney szolgáltatással, veszek valamit occón', aztán majd passzolom a nem kívánatos cuccokat.
3,05$-t ajánlott érte előtte a piac, most picit lejjebb ment, mi van benne?!

Szerkesztve: nem csúnya fegyverek.
Megpróbálkozom majd a WebMoney szolgáltatással, veszek valamit occón', aztán majd passzolom a nem kívánatos cuccokat.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- lordgabi
Helyreállt a rend, ismét Silver II, ha hasonló lesz mint az eddigi széria, akkor easy lesz a III. is.

Kedvenc fegyverem mostantól a PP-Bizon, mekkora darákat lehet vele nyomni, 30/19 embert ezzel öltem meg a legutóbbi meccsen, amikor visszakaptam a rangot, 8 awp, egy kés, a másik kettőt pedig pisztollyal.

Kedvenc fegyverem mostantól a PP-Bizon, mekkora darákat lehet vele nyomni, 30/19 embert ezzel öltem meg a legutóbbi meccsen, amikor visszakaptam a rangot, 8 awp, egy kés, a másik kettőt pedig pisztollyal.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem tacspaddal kell játszani.Santi írta:Most volt ingyenes az összes rész a hétvégén, egyik ismerősöm 2 nap alatt ki is tolta a 4-et.![]()
Na közben megnéztem a csét csak elfelejtettem írni, egész faszán megy high-on, mondjuk cobble-n a kicsit szar, de ott is 60 felett van az fps, néha-néha esik 40-50 közé, de korrekt, viszont sajnos nem megy nekem laptopról. Persze mindjárt jön Faust, hogy amúgysem, de laptopról mégjobban nem, valahogy nem kényelmes, nem áll kézre az egész vagy lehet, hogy csak az elején fura, utána menni fog, de ma is csak 1 winre 3 döntetlenre és 2 feladásos vereségre futotta...
...bár mondjuk ezért már megérte ma játszani.

a ládát meg átdobhatod.

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Most volt ingyenes az összes rész a hétvégén, egyik ismerősöm 2 nap alatt ki is tolta a 4-et.
Na közben megnéztem a csét csak elfelejtettem írni, egész faszán megy high-on, mondjuk cobble-n a kicsit szar, de ott is 60 felett van az fps, néha-néha esik 40-50 közé, de korrekt, viszont sajnos nem megy nekem laptopról. Persze mindjárt jön Faust, hogy amúgysem
, de laptopról mégjobban nem, valahogy nem kényelmes, nem áll kézre az egész vagy lehet, hogy csak az elején fura, utána menni fog, de ma is csak 1 winre 3 döntetlenre és 2 feladásos vereségre futotta...

Na közben megnéztem a csét csak elfelejtettem írni, egész faszán megy high-on, mondjuk cobble-n a kicsit szar, de ott is 60 felett van az fps, néha-néha esik 40-50 közé, de korrekt, viszont sajnos nem megy nekem laptopról. Persze mindjárt jön Faust, hogy amúgysem

-
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Megértem.
Csak az a gond, hiába taktikázok bárhogy, ha sokan vannak a társaimat is kinyírják aztán meg sokra megyek egyedül. Újra éleszteni se tudok senkit, mert egyáltalán hatástalan minden. Kb annyi, hogy még támogatni se kéne őket, mert annyira nem ér semmit az egész. Biztos, hogy én is hibás vagyok benne, mert nem játszottam még sok RPG-vel, de azért ez így elég gáz szerintem.
Pedig még lóval is letaroltam őket hátha többet levesz az életükből, de semmi. Annyi, hogy elesik és fel kel.

- P. Krisz
Azt értsd meg végre hogy az íjász karakternek nem a sebzésosztás a feladata hanem hogy támogassa a társait . Ha mindenképp íjjal akarsz gyilkolni ott a Skyrim .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.