zárójelben is vannmate írta:Hozzá hasonlítani felesleges is.r9fenomeno írta:(Anno egy Ronaldo 20 évesen már hivatalosan a világ legjobb játékosa volt. 21-re meg jött mellé az aranylabda is. )

HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. június 14., péntek 21:31
zárójelben is vannmate írta:Hozzá hasonlítani felesleges is.r9fenomeno írta:(Anno egy Ronaldo 20 évesen már hivatalosan a világ legjobb játékosa volt. 21-re meg jött mellé az aranylabda is. )
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 14., péntek 21:31
Hozzá hasonlítani felesleges is.r9fenomeno írta:(Anno egy Ronaldo 20 évesen már hivatalosan a világ legjobb játékosa volt. 21-re meg jött mellé az aranylabda is. )
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. június 14., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 14., péntek 21:22
Végülis SAJTÓHIRRŐL beszélünkGalacticos írta:zidane iscot is hozná. hoppá. két öngól egymás után.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 21:08
Nem nagyon tudom hova tenni a 150 millás nyilatkozatot. Akkor minek tettünk ajánlatot egyáltalán, ha ennyibe fájt volna?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 14., péntek 21:03
schranzer írása
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 20:53
szerintem pedig nem lehet reális elvárás az hogy egyből bl meg mittudomén. én is akarom már a tizediket, nagyon. a spanyol kupa meglehet, de a többi ha nem lesz meg én nem leszek kiakadva. legalábbis ez az előzetes tervem(Toti írta:bármennyi új játékosunk is lesz (amúgy kezdőben max 3) akkor sem ez a hozzáállás sztem.már ezt is leírtam százszor. ha most tényleg sok új játékosunk lesz, akkor én jövőre nem várok semmit. bl-ben legyen megint elődöntő vagy rosszabb esetben negyeddöntő, a barca ellen legyen keresnivalónk.
igenis a győzelemért kell mennünk, pláne egy kupa nélküli szezon után. (tudom szuperkupa, de na..)
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 14., péntek 20:49
bármennyi új játékosunk is lesz (amúgy kezdőben max 3) akkor sem ez a hozzáállás sztem.már ezt is leírtam százszor. ha most tényleg sok új játékosunk lesz, akkor én jövőre nem várok semmit. bl-ben legyen megint elődöntő vagy rosszabb esetben negyeddöntő, a barca ellen legyen keresnivalónk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 20:44
szép beszéd, csak azt mutasd már meg hogy én hol írtam azt hogy a kontrás játék attól függ milyen felállásban játszunk. de segítek meg megspórolok neked egy kis időt: sehol nem írtam ilyet. úgyhogy mondom szép beszéd volt csak kb értelmetlen mert olyannal jöttél nekem címezve amit én nem írtam.Géci írta:Galacticos! Fogd már fel könyörgöm, hogy azzal, hogy idejön Isco felállt védelem ellen, ugyan ezzel a hozzállással ugyan úgy semmit sem érünk. Nem akkor verjük meg a felállt védelmet, ha 4-2-3-1 helyet 4-3-3 at tolunk! Ott a Barca! Ők se mentek semmire a buszok ellen hiába tiki-takáztak a pálya közepén. Felállt védelem ellen átlövéssel lehet nyerni vagy kreativ játékkal, beiveléssel stb, de erre képes a csapat attól függetlenül, hogy kontrából is voltak gólok ugyanakkor öszjátékból is voltak szép gólok. Ezen a szinten amit a Real Madrid képvisel már az a minimum, hogy tudom járatni azt a kúrva labdát. Hanyagoljuk már ezt a felállt védelem dumát. Amikor 1 védelem jó a fejedre is állhatsz akkor se tudnak mást csinál. Mikor 1 Inieste-Messi féle brigád ezt tanulj 10 éves kora óta és ott álltak mint 1 darab szr 20 méterre a kaputól és nézték, hogy mit kéne csinálni, akkor szerinted most idejön 1 Isco és akkor mi minden komoly védelmet cumiztatunk?! Semmi baj sincs a focinkal, mert mi is tudonk szép focit tolni, meg szép labdajáratást. A következő edző is sokat fog segiteni meg Zizu is, hogy 1 kicsit más legyen minden, de Bale több +-t ad védekezésben és, ha arra van szökség kontrákhoz mint Isco. Passzolgatni ő is tud. Gondolom nem adják a PL-ben azokat a dijakat a 2 szép szeméért. Szabadrúgások is veszélyesek lesznek majd, mert gondolom Bale rúgná jobbról, CR meg balról... Lényeg, hogy valószinű, hogy eladjuk DM-et akkor meg nem mind1, ha rakunk mellő 1 kis pénzt és hozunk olyat már akkor aki több pluszt jelent. Gondolom Zidane is 1 marha mert ő is annyira hozná idefelé.
zidane iscot is hozná. hoppá. két öngól egymás után.Géci írta: Gondolom Zidane is 1 marha mert ő is annyira hozná idefelé.
már ezt is leírtam százszor. ha most tényleg sok új játékosunk lesz, akkor én jövőre nem várok semmit. bl-ben legyen megint elődöntő vagy rosszabb esetben negyeddöntő, a barca ellen legyen keresnivalónk. én jövőre ezt akarom nem címeket, mert ha új csapat lesz akkor annak össze kell érni. ezért is nevetek azon hogy valaki majd visszanézi a kövi szezon után ezeket a hsz-eket mert ha hozzuk a sok nevet hogy most miket írtunk róla, hát gratulálok csak egy év kell míg összeáll a csapat,és majd csak utána jöhetnek a címek.Géci írta:akkor szerinted most idejön 1 Isco és akkor mi minden komoly védelmet cumiztatunk?!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 14., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 14., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 19:40
Ezzel nem vagy egyedül, szerintem a többség is inkább Suárezt preferálná; a kettő közül érkezik majd valamelyik!Cavani jobb mint higu,de én nem őt szeretném ha lehetne választani,hanem suarezt.......
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 14., péntek 19:38
+1!R.M.C.F írta:De ez a bale téma nagyon kifáradt,nagyon régóta vagyok drukker,de ennyire a tudása alá belőni valamit még nem láttam......hiába gondolkodom,visszamegyek az elmúlt 10-15 évre,nem tudok olyant mint most bale,akit ennyire a tudása alá értékelnek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 19:27
Na a mama után Cavani papa is megszólalt; állítása szerint a kisfia a Madridban szeretne játszani, de a Nápoly elnöke nem hajlandó engedni a 63 millás vételárból és egyelőre arra vár a család, hogy a két elnök leüljön egymással tárgyalni!El padre de Cavani: "Edi quiere jugar en el Real"
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 19:05
Ezzel önmagában semmi baj (a foci teljesen megváltozott), a probléma José papánál is inkább azzal volt, hogy ezentúl/felül viszont megállt a tudomány!Az edző hülye, ha nem az erősségeikre fog építeni, innentől kezdve valószínűbb, hogy marad az a játék, ami most is van. Eredményesnek persze eredményes lehet...![]()
Ezzel szintén nem nagyon lehet vitatkozni, ez a realitás!De szerinted mit tudna csinálni? Pogba, Vidal beintett már régen, ők a Juvéban szeretnének maradni, és a Juve se adná őket, innentől nincs miről beszélni. Verratti a hírek szerint új szerződést kap a PSG-től. Gündogan is max jövőre ha jön, de szerintem ő nem lenne megoldás a problémákra amúgy sem. Innentől csak kisebb nevek maradtak.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 14., péntek 19:01
De szerinted mit tudna csinálni? Pogba, Vidal beintett már régen, ők a Juvéban szeretnének maradni, és a Juve se adná őket, innentől nincs miről beszélni. Verratti a hírek szerint új szerződést kap a PSG-től. Gündogan is max jövőre ha jön, de szerintem ő nem lenne megoldás a problémákra amúgy sem. Innentől csak kisebb nevek maradtak.nmate írta: Középpálya legyen megerősítve, engem már más nem érdekel. Csak az a baj erről megint nincsenek hírek. Csak Casemiro, Kondogbia akik sanszosak eddig, de ha ezekkel akarja kiszúrni a szememet Perez, akkor én szúrom ki övét.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 18:56
erről van szó.CS0ki írta:Pedig ha idén hozzuk, nem lesz kevesebb...
de pont ez a lényeg hogy a hullarabló mascherano meg az öreg puyol már dimariaval se tudott mit kezdeni. ellenük dimaria is elég volt, ellenük jól is ment. felállt védelem ellen van para.R.M.C.F írta:Tarthatatlan.....a pl -ben sem tudnak mit kezdeni vele a nagynevű védők.......majd pont a hullarabló mascerano és az 9reg puyol fogja majd meg?
és szerinted erre lehet alapozni? hogy majd úgyis átlövi őket?szerintem kurvára nem. azt meg én nem akarom nézni ahogy ő meg cr felváltva 40méterről tüzelnek.R.M.C.F írta:Meg ilyen hogy felállt védelem ellen kevés? a felállt védelmeddel együtt beveri a pipába közben meg letolja a gatyáját neked és pucsjt ha jobb napja van.
hát az ára alapján még jó hogy nem az a szint. de nem annyival nagyobb szint mint amennyivel az ára több.R.M.C.F írta:.annyira nem az a szint bale mint azok akikkel összeérik hogy na.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 14., péntek 18:36
Na így teljesen okés a dolog. Azt én is elismerem, hogy Zidanehoz képest lófütty, de ő hozzá képest azon a poszton szinte mindenki az. Jelenleg szerintem Özil magas szintet képvisel, nem igazán tudnék mondani olyan játékosokat akik azon a poszton jobbak nála, talán csak Iniesta, de viszont eredményességben ő sem veri Özilt, csak képességekben.Sierra írta:Én tiszteletben tartom a legtöbb ember véleményét Özilről, sok mindenkinek a kedvence, szereti a játékát, a passzait. Számomra gyenge a Real Madrid kezdőcsapatába, másnak meg elég. Ez van.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem