A statisztikája alapján, amit találtam, sokat nem fog mozogni az ellenfél 16-osa közelében. De én nem is bánom annyira, van elég játékosunk, aki felmegy, illetve feljebb léphet. Az azért félő, hogy lényeges sebességbeli különbség van a középpályán a brazil és a spanyol bajnokságban.lucas silva szeret osztogatni, de a kapu előtt is fel-fel szokott tűnni, jó rúgótechnikája van, viszonylag gyors és technikás játékos. a brazilok az új gilberto silvanak emlegetik, aki azért elég jó kis játékos volt
Most elég jól állnak, másodikok, és igazából ha nincs az a bénázás a szezon elején, simán vezetnének. Szóval ha kitart a lendület, meglesz a feljutás. De valszeg Zidane lépni fog nyáron...egyértelmű volt, hogy kell a tőkeinjekció a castillanak, mert önerőből nagyon nehezen jutnak fel
Szerintem is bedobják a következő hazai meccs végén, hogy még egy kicsit megdobják a médiaértékét. De nem hinném, hogy tartósan az első csapatban szerepelne.Kíváncsi vagyok erre a kisfiúra...van egy olyan érzésem, hogy pár héten belül a nagy csapatban is be fog majd mutatkozni..