Hihetetlen meccs volt... Ha 8-2 ide, még akkor is reális lett volna az eredmény...realistahuni írta: milyen focit nyomtunk az őszi clásicon a bdsrstnt.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 14:19
Hihetetlen meccs volt... Ha 8-2 ide, még akkor is reális lett volna az eredmény...realistahuni írta: milyen focit nyomtunk az őszi clásicon a bdsrstnt.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 22., csütörtök 14:18
Sőt, soha többé.Sajnos idén valószinüleg ilyent már nem látunk.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 22., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 14:06
Kroos szerintem Modric érkeztével sem fog túl sokat pihenni. Ő ilyen alapkő, oda lerakták a védelem elé és nem mozdítható. Lucas gyerek egy darabig biztos, hogy nem pótolná Kroost a kezdőben, ahhoz bizalom kell az edzőtől, abból meg sokat nem ad a cseréknek Carlo.tubatibi írta:Holnap akkor meg jöhet Lucas Silva, én örülök az érkezésének. Illarra-t Carlo nem csípte, kíváncsian várom a brazil srácot, hogy mennyi potenciál van benne. Kroos-t ideje lenne pihentetni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 22., csütörtök 14:01
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 13:56
Nem kell csodálkozni hogy Bale,vagy James 80-100 millió euró+keresnek 10 millát évente.VanillaSky írta:Egy tizeneves gyereknek aki az egvilagon meg semmit nem bizonyitott adni evi 3 milliot oriasi felelotlenseg! Persze az apjanak meg neki is jar a taps ennyit kipumpolni az eddigi "teljesitmenyre" na ez az igazi teljesitmeny!
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 22., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 13:50
http://www.realmadrid.com/aficion/real-madrid-tvtubatibi írta:Remélem helyreszabja a Marca a Stream-et, ha már ekkora a hype a gyerek körül, mostmár kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 22., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 13:47
A hír szerint elmondták nekik, hogy majd csak akkor csatlakozhat, ha véget ér a tilalom, blablabla. Én elhiszem a hírt, ha másra nem azért jó volt, hogy felnyomják a fizut. Pérez is meglépett ilyet Neymarnal, szinte biztos vagyok benne.a barcas ajánlatról én is hallottam de csak a tűzzel játszanának ha megint egy tinire akartak volna rámenni így nem hiszem hogy igaz a hír.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 22., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 13:40
Már csak 3ról írnak, de ha igaz, és képbe jött a Barca is, akkor lehet domborítani kellett az ajánlaton.Odegaard 5 milla? Siiiiiiiii
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 22., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 13:23
Stream nincs a taknyos túlfizetett bemutatásáról?Realista24 írta:Ott a pontÉn meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is![]()
Hoppá...írom a hírt :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 13:21
Ott a pontÉn meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:21
Ez rendben van,csak akkor ne jöjjön senki azzal,(mondjuk nem te),hogy nem ő tehet róla sem az áráról,sem arról mennyit keres,mikor az ember előveszi mert szarul játszik,(nem csak Bale de bárki),és az ember felhozza az anyagi vonzatokat is.Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is. :mrgreen: Egyébként meg mindenkinek annyi lehet a fizetése, amennyit kiharcol magának. Ahogy a munkaerőpiacon legtöbb helyen van a versenyszférában.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 13:13
Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is.Én amúgy Benzema fizetését is emelném arra szintre ami Bale-nek van,semmivel sem ér kevesebbet,másfelől ahogy írták,az adidas reklámarca,Bale meg maximum az ascoti derbié
Szerintem is ilyesmi lehet...Mondjuk gondolom 6 évre írt alá, mint minden fiatal játékos, mióta visszajött Perez, átálltunk erre a 6 évre.Én olyanra gondoltam, hogy 5 évre kap 5 milliót és ezt érthették félre
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem