Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
Egy tizeneves gyereknek aki az egvilagon meg semmit nem bizonyitott adni evi 3 milliot oriasi felelotlenseg! Persze az apjanak meg neki is jar a taps ennyit kipumpolni az eddigi "teljesitmenyre" na ez az igazi teljesitmeny!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Keressetek másikat:
http://www.as.com/video-directo/presentacion-odegaard
Amúgy a realmadrid.com is indítani fogja, gondolom még nem megy.
http://www.as.com/video-directo/presentacion-odegaard
Amúgy a realmadrid.com is indítani fogja, gondolom még nem megy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
http://www.realmadrid.com/aficion/real-madrid-tvtubatibi írta:Remélem helyreszabja a Marca a Stream-et, ha már ekkora a hype a gyerek körül, mostmár kíváncsi vagyok.
elvileg itt nyomni fogják
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Remélem helyreszabja a Marca a Stream-et, ha már ekkora a hype a gyerek körül, mostmár kíváncsi vagyok.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hír szerint elmondták nekik, hogy majd csak akkor csatlakozhat, ha véget ér a tilalom, blablabla. Én elhiszem a hírt, ha másra nem azért jó volt, hogy felnyomják a fizut. Pérez is meglépett ilyet Neymarnal, szinte biztos vagyok benne.a barcas ajánlatról én is hallottam de csak a tűzzel játszanának ha megint egy tinire akartak volna rámenni így nem hiszem hogy igaz a hír.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát ha tényleg ennyi a fizuja, akkor kell is a hype. Bemutatás, dekázás, mezcsókolgatás, kemény munkára való fogadkozás stb.
a barcas ajánlatról én is hallottam de csak a tűzzel játszanának ha megint egy tinire akartak volna rámenni így nem hiszem hogy igaz a hír.
igen hallottam hogy elvileg vehetnek játékosokat csak nem regisztrálhatják őket de ezzel is csak magukra haragítanák a az öregeket. szerintem ők most frankón kussban ülnek és házon belül fognak okoskodni és nem a kiskapukat kihasználni
igen hallottam hogy elvileg vehetnek játékosokat csak nem regisztrálhatják őket de ezzel is csak magukra haragítanák a az öregeket. szerintem ők most frankón kussban ülnek és házon belül fognak okoskodni és nem a kiskapukat kihasználni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már csak 3ról írnak, de ha igaz, és képbe jött a Barca is, akkor lehet domborítani kellett az ajánlaton.Odegaard 5 milla? Siiiiiiiii
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
marcan nem megy a stream.
amúgy meg a gyerek még egy szót nem mondott, de már túlfizetett taknyos meg még kitudja milyen mi a neve itt a fórumon csak azért mert egy két szennylap lehozott valamit az állítólagos fizujáról.
csak erre tudok gondolni:
Ramos 8 milla ----- Noooooooooooo
Odegaard 5 milla? Siiiiiiiii
semmi logika nincs ebben pereztől. erre szerintem nem volt képes.
amúgy meg a gyerek még egy szót nem mondott, de már túlfizetett taknyos meg még kitudja milyen mi a neve itt a fórumon csak azért mert egy két szennylap lehozott valamit az állítólagos fizujáról.
csak erre tudok gondolni:
Ramos 8 milla ----- Noooooooooooo
Odegaard 5 milla? Siiiiiiiii
semmi logika nincs ebben pereztől. erre szerintem nem volt képes.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kicsit csúszni fog, mert még építik a hintót amin bejön meg a vastrón sincs kész.
Tetszik a folyamat, ami elindult és aminek a srác is fontos része, de a módja, és hogy "milyen áron" szó szerint és képletesen is, az már nem.
Tetszik a folyamat, ami elindult és aminek a srác is fontos része, de a módja, és hogy "milyen áron" szó szerint és képletesen is, az már nem.
Nem illik.
Stream nincs a taknyos túlfizetett bemutatásáról?Realista24 írta:Ott a pontÉn meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is![]()
Hoppá...írom a hírt :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ott a pontÉn meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is

Hoppá...írom a hírt :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez rendben van,csak akkor ne jöjjön senki azzal,(mondjuk nem te),hogy nem ő tehet róla sem az áráról,sem arról mennyit keres,mikor az ember előveszi mert szarul játszik,(nem csak Bale de bárki),és az ember felhozza az anyagi vonzatokat is.Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is. :mrgreen: Egyébként meg mindenkinek annyi lehet a fizetése, amennyit kiharcol magának. Ahogy a munkaerőpiacon legtöbb helyen van a versenyszférában.
Az eladásban meg egyetértünk

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is.Én amúgy Benzema fizetését is emelném arra szintre ami Bale-nek van,semmivel sem ér kevesebbet,másfelől ahogy írták,az adidas reklámarca,Bale meg maximum az ascoti derbié

Szerintem is ilyesmi lehet...Mondjuk gondolom 6 évre írt alá, mint minden fiatal játékos, mióta visszajött Perez, átálltunk erre a 6 évre.Én olyanra gondoltam, hogy 5 évre kap 5 milliót és ezt érthették félre
- morientes
Nem láttam egyiket sem,meg most sem fogom merthogy mobilon vagyok

LEGIO PATRIA NOSTRA

- h3x0r
akkor ezt se lattad?morientes írta:Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampánybanBale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.

szerk.: vagy az egyik legismertebb
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Minden új cipőt vele futtatnak,illetve Benzemával.morientes írta:Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampánybanBale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.
Pl pont most kapták meg a legújabbat a Getafe ellen.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- morientes
Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampánybanBale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Bale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.morientes írta:De hát nem tehet róla,ahogy az áráról sem,egyszerűen csak belecsöppentMondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et...![]()
Én amúgy Benzema fizetését is emelném arra szintre ami Bale-nek van,semmivel sem ér kevesebbet,másfelől ahogy írták,az adidas reklámarca,Bale meg maximum az ascoti derbié
Ez az 5 millio...ha ez igaz,Neymar apjának van mit tanulnia az "öreg" Martintól
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem életszerű, nem reális, én sem hiszem el. Egyszerűen csak láttunk már Perez-től érdekes dolgokat, jelenleg pedig a világ egyik legnagyobb tehetségének kikiáltott játékosról beszélünk. Továbbra is arra gyanakszom, hogy az 5 milliós fizetésben már benne van az aláírási pénz, egy kis kompenzáció apunak, stb. Viszont ha ez csak egy Real ellenes lejárató kampány lenne, az még jobban nem lepne meg....