http://www.realmadrid.com/aficion/real-madrid-tvtubatibi írta:Remélem helyreszabja a Marca a Stream-et, ha már ekkora a hype a gyerek körül, mostmár kíváncsi vagyok.
elvileg itt nyomni fogják
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 13:50
http://www.realmadrid.com/aficion/real-madrid-tvtubatibi írta:Remélem helyreszabja a Marca a Stream-et, ha már ekkora a hype a gyerek körül, mostmár kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 22., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 13:47
A hír szerint elmondták nekik, hogy majd csak akkor csatlakozhat, ha véget ér a tilalom, blablabla. Én elhiszem a hírt, ha másra nem azért jó volt, hogy felnyomják a fizut. Pérez is meglépett ilyet Neymarnal, szinte biztos vagyok benne.a barcas ajánlatról én is hallottam de csak a tűzzel játszanának ha megint egy tinire akartak volna rámenni így nem hiszem hogy igaz a hír.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 22., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 13:40
Már csak 3ról írnak, de ha igaz, és képbe jött a Barca is, akkor lehet domborítani kellett az ajánlaton.Odegaard 5 milla? Siiiiiiiii
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 22., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 13:23
Stream nincs a taknyos túlfizetett bemutatásáról?Realista24 írta:Ott a pontÉn meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is![]()
Hoppá...írom a hírt :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 13:21
Ott a pontÉn meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:21
Ez rendben van,csak akkor ne jöjjön senki azzal,(mondjuk nem te),hogy nem ő tehet róla sem az áráról,sem arról mennyit keres,mikor az ember előveszi mert szarul játszik,(nem csak Bale de bárki),és az ember felhozza az anyagi vonzatokat is.Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is. :mrgreen: Egyébként meg mindenkinek annyi lehet a fizetése, amennyit kiharcol magának. Ahogy a munkaerőpiacon legtöbb helyen van a versenyszférában.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 13:13
Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is.Én amúgy Benzema fizetését is emelném arra szintre ami Bale-nek van,semmivel sem ér kevesebbet,másfelől ahogy írták,az adidas reklámarca,Bale meg maximum az ascoti derbié
Szerintem is ilyesmi lehet...Mondjuk gondolom 6 évre írt alá, mint minden fiatal játékos, mióta visszajött Perez, átálltunk erre a 6 évre.Én olyanra gondoltam, hogy 5 évre kap 5 milliót és ezt érthették félre
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 22., csütörtök 13:07
akkor ezt se lattad?morientes írta:Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampánybanBale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 13:02
Minden új cipőt vele futtatnak,illetve Benzemával.morientes írta:Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampánybanBale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:00
Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampánybanBale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 12:56
Bale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.morientes írta:De hát nem tehet róla,ahogy az áráról sem,egyszerűen csak belecsöppentMondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et...![]()
Én amúgy Benzema fizetését is emelném arra szintre ami Bale-nek van,semmivel sem ér kevesebbet,másfelől ahogy írták,az adidas reklámarca,Bale meg maximum az ascoti derbié
Ez az 5 millio...ha ez igaz,Neymar apjának van mit tanulnia az "öreg" Martintól
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 12:52
De hát nem tehet róla,ahogy az áráról sem,egyszerűen csak belecsöppentMondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 12:45
Még egy bal lábas 10-es?Kerlon írta: bal láb
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem