Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:21

Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is. :mrgreen: Egyébként meg mindenkinek annyi lehet a fizetése, amennyit kiharcol magának. Ahogy a munkaerőpiacon legtöbb helyen van a versenyszférában.
Ez rendben van,csak akkor ne jöjjön senki azzal,(mondjuk nem te),hogy nem ő tehet róla sem az áráról,sem arról mennyit keres,mikor az ember előveszi mert szarul játszik,(nem csak Bale de bárki),és az ember felhozza az anyagi vonzatokat is.
Az eladásban meg egyetértünk :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 13:13

Én amúgy Benzema fizetését is emelném arra szintre ami Bale-nek van,semmivel sem ér kevesebbet,másfelől ahogy írták,az adidas reklámarca,Bale meg maximum az ascoti derbié :D
Én meg eladnám Bale-t, és megoldódna ez a probléma is. :mrgreen: Egyébként meg mindenkinek annyi lehet a fizetése, amennyit kiharcol magának. Ahogy a munkaerőpiacon legtöbb helyen van a versenyszférában.
Én olyanra gondoltam, hogy 5 évre kap 5 milliót és ezt érthették félre
Szerintem is ilyesmi lehet...Mondjuk gondolom 6 évre írt alá, mint minden fiatal játékos, mióta visszajött Perez, átálltunk erre a 6 évre.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:11

Nem láttam egyiket sem,meg most sem fogom merthogy mobilon vagyok :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 22., csütörtök 13:07

morientes írta:
Bale is az adidas reklámarca. Mondjuk egy franciát könnyebb eladni.
Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampányban :)
akkor ezt se lattad? :)

szerk.: vagy az egyik legismertebb

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 13:02

morientes írta:
Elnézést ezt nem tudtam,mondjuk a franciát láttam már több reklámban,Balet viszont csak a "mondj nemet a rasszizmusra" kampányban :)
Minden új cipőt vele futtatnak,illetve Benzemával.
Pl pont most kapták meg a legújabbat a Getafe ellen.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 13:00

LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 12:56

morientes írta:
Mondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et... 
De hát nem tehet róla,ahogy az áráról sem,egyszerűen csak belecsöppent :mrgreen:
Én amúgy Benzema fizetését is emelném arra szintre ami Bale-nek van,semmivel sem ér kevesebbet,másfelől ahogy írták,az adidas reklámarca,Bale meg maximum az ascoti derbié :D

Ez az 5 millio...ha ez igaz,Neymar apjának van mit tanulnia az "öreg" Martintól :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 12:53

Nem életszerű, nem reális, én sem hiszem el. Egyszerűen csak láttunk már Perez-től érdekes dolgokat, jelenleg pedig a világ egyik legnagyobb tehetségének kikiáltott játékosról beszélünk. Továbbra is arra gyanakszom, hogy az 5 milliós fizetésben már benne van az aláírási pénz, egy kis kompenzáció apunak, stb. Viszont ha ez csak egy Real ellenes lejárató kampány lenne, az még jobban nem lepne meg....

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 22., csütörtök 12:52

Mondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et... 
De hát nem tehet róla,ahogy az áráról sem,egyszerűen csak belecsöppent :mrgreen:

Ez az 5 millio...ha ez igaz,Neymar apjának van mit tanulnia az "öreg" Martintól :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 12:45

Kerlon írta: bal láb
Még egy bal lábas 10-es? :mrgreen:
Hajajjj, lesznek itt még komoly viták, rossz ómen ez. :( :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 12:42

tubatibi írta:A sracnak pontosan mi is a posztja?
176 cm, bal láb, klasszikus 10-es. Ezekkel kalkulálj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 12:40

dannen írta:
RealMadridFanatic írta:Nem azt mondom, hogy Perez tévedhetetlen (lásd Kaká ), de azért pénzügyek kapcsán sokkal inkább bízok az ítélőképességében, mint bárkiében a fórumon.
egy multimilliárdos üzletember ítélőképességében jobban bízol, mint pár nicknév mögé bújt fórumozóéban? nem is értem miért. :mrgreen:
Mindenki hibázhat.
A sracnak pontosan mi is a posztja?
Pénznyelő :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 22., csütörtök 12:38

A sracnak pontosan mi is a posztja?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2015. január 22., csütörtök 12:36

tucsoki írta:
CS0ki írta:Dehogy kap 5 milliót, ti ezt komolyan elhiszitek? Már az is erősen viccesre volt véve, amikor a Bayern 1 milliót ajánlott neki állítólag.
Hát én próbálom nem elhinni, de azért Perez-től kitelik. Ismerjük, ha valakit nagyon akar akkor...
Kitelik Perez-től minden, de az, hogy egy 16 éves gyereknek egyből 5 millió eurós fizetést adjon, azt nem hiszem el.

Ráadásul ha igaz az, hogy a Bayern 1 millió eurót adott volna neki, akkor mi mi a lópikuláért adnánk 4 millával többet,
ráadásul apuci kap egy jól kereső munkahelyet, tehát figyelembe véve Bayern ajánlatot akkor is, maximum 1-1,5 millió eurós fizetést már el tudok képzelni, ami szintén soknak tartok egy 16 évesnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2015. január 22., csütörtök 12:38-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 12:35

Én olyanra gondoltam, hogy 5 évre kap 5 milliót és ezt érthették félre, ha tényleg évi 5 millát kap, abból botrány lesz, amit meg is értek, ha 17 évesen nem lesz stabil csere a felnőtteknél.
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. január 22., csütörtök 12:33

Hát én próbálom nem elhinni, de azért Perez-től kitelik. Ismerjük, ha valakit nagyon akar akkor...

Akiket nagyon akar és nagyon meg is fizet, azok mind már bizonyított, marketing szempontból jól felépített sztárok, akikben pénzügyi oldalról nincs komoly kockázat (lásd Kaká), nem tizenéves csodagyereknek kikiáltott, magas rizikófaktorú kölykök.

Nem azt mondom, hogy Perez tévedhetetlen (lásd Kaká :mrgreen: ), de azért pénzügyek kapcsán sokkal inkább bízok az ítélőképességében, mint bárkiében a fórumon. Annak ellenére is, hogy az 5 milliót persze nem venné be az én gyomrom sem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 12:25

CS0ki írta:Dehogy kap 5 milliót, ti ezt komolyan elhiszitek? Már az is erősen viccesre volt véve, amikor a Bayern 1 milliót ajánlott neki állítólag.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. január 22., csütörtök 12:24

Ez a fizu szerintem is teljesen kamu. Én is abban a táborban voltam, akik már az állítólagos 1 milliós Bayern ajánlaton is szörnyülködtem...

Amennyiben mégis valami irreális összeget kap, arról sem Ő tehet egyébként. Itt is Apu nyomul leginkább gondolom, meg nyilván a legjobb ajánlatot fogadják el. Így a futballtól függetlenül is biztosítva lenne az egész család jövője, ráadásul egy magas színvonalú akadémiára került, a világ legjobb klubjához, tökéletes körülmények közé. Abszolút érthető.
A savat itt max a vezetőség kaphatja, szerintem a gyereknek van a legkevesebb "köze" a körülötte kialakult hype-hoz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 12:14

Ha jól olvastam apuci 5500 eurót költött utazásokra, vagyis a road showra :mrgreen: Azt valamiből vissza kell hozni.

A BM, ha jól tudom 1 millás fizetést ajánlott neki, akkor is sokan röhögtek már, hogy mi a facnak...
nem lehet hogy bónuszokkal egészülhet ki majd ennyire a jövőben....?)
Heti 105ezerről írnak sajnos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 12:13

Dehogy kap 5 milliót, ti ezt komolyan elhiszitek? Már az is erősen viccesre volt véve, amikor a Bayern 1 milliót ajánlott neki állítólag.

Vissza: