Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
AMYF
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 16., vasárnap 0:21

Game of Thrones szereplők filmekben.
Ned Stark ugyanazt a kinézetet hozza mint a filmben is.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 14., péntek 20:32

Dexter, Breaking Bad, szerintem ezekkel kezdd, kb. mindenki által elismert sorozatok, kurva jók.
De Game of Thrones, Spartacus is nyugodtan mehet, ha meg valami lightosabbra vágysz, ami jó kis kikapcsolódás akkor Californication, Suits.
Ha meg kicsit betegebbet akarsz, akkor Walking Dead, esetleg Supernatural.
Oké neked is köszi, meg Huninak is! :)
Irigyellek.
:mrgreen: Csak kapkodom a fejem
persze, hogy van, néhányhoz szinkron is, de persze inkább eredeti nyelven ajánlom. egyébként ezeknél a felkapottabb sorozatoknál, 1-1 új rész megjelenése után már 1 nappal szokott lenni magyar felirat, úgyhogy ettől ne félj.
Oké,én is a feliratot részesítem előnyben!A lényeg az, hogy vagy felirat vagy szinkron legyen!

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 14., péntek 20:26

bocs a dupláért, nemtudtam szerkeszteni
A legtöbbjükhöz van magyar felirat vagy ilyesmi?
persze, hogy van, néhányhoz szinkron is, de persze inkább eredeti nyelven ajánlom. egyébként ezeknél a felkapottabb sorozatoknál, 1-1 új rész megjelenése után már 1 nappal szokott lenni magyar felirat, úgyhogy ettől ne félj. :)

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 14., péntek 20:19

Nah itt a nyár szóval lesz egy kis szabadidőm bepótolni a hiányosságokat!
Sorozatokból nagyon keveset láttam:Szökés,Lost,Arrow(Zöld íjjász, ugye ezt most nézem),Dr House,Két pasi meg egy kicsi szerintem kb ennyi!Meg az ilyen esti tv-s sorozatokat(Mentalista,Dr.Csont,Helyszínelők stb), de azok gondolom nem számítanak!
Szóval tudtok mondani ilyen alap(?) sorozatokat ami mondjuk a többség szerint k.urva jó, vagy mindegy ami szerintetek jó és az elejétől tudom nézni!Lehet akció vagy vígjáték is, horrort ne annyira azok nem annyira jöttek be.

Köszi
Dexter, Breaking Bad, szerintem ezekkel kezdd, kb. mindenki által elismert sorozatok, kurva jók.
De Game of Thrones, Spartacus is nyugodtan mehet, ha meg valami lightosabbra vágysz, ami jó kis kikapcsolódás akkor Californication, Suits.
Ha meg kicsit betegebbet akarsz, akkor Walking Dead, esetleg Supernatural.

Irigyellek. :D

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 14., péntek 19:44

Game of Thrones (Trónok Harca) csak ajánlani tudom

és a Dextert se hagyhatod ki
Game of thrones , Spartacus(ilyen sorrendbe kell nezni: blood and sand 1.evad, gods of the arena, majd blood and sand 2,3. evad), Big bang theory, Castle (ha mar ugyis szereted a nyomozos sorozatokat) , Californication, Friends( ), Breaking bad (lassan indul be, de evadrol evadra jobb)
Köszi szépen, majd válogatok! :) A legtöbbjükhöz van magyar felirat vagy ilyesmi?Nem baj ha nincs, de megkönnyítené!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 14., péntek 19:28

BBarni írta:Nah itt a nyár szóval lesz egy kis szabadidőm bepótolni a hiányosságokat!
Sorozatokból nagyon keveset láttam:Szökés,Lost,Arrow(Zöld íjjász, ugye ezt most nézem),Dr House,Két pasi meg egy kicsi szerintem kb ennyi!Meg az ilyen esti tv-s sorozatokat(Mentalista,Dr.Csont,Helyszínelők stb), de azok gondolom nem számítanak! :mrgreen:
Szóval tudtok mondani ilyen alap(?) sorozatokat ami mondjuk a többség szerint k.urva jó, vagy mindegy ami szerintetek jó és az elejétől tudom nézni!Lehet akció vagy vígjáték is, horrort ne annyira azok nem annyira jöttek be.

Köszi :-*
Game of Thrones (Trónok Harca) csak ajánlani tudom :)

és a Dextert se hagyhatod ki :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 14., péntek 19:25

BBarni írta:Szóval tudtok mondani ilyen alap(?) sorozatokat ami mondjuk a többség szerint k.urva jó, vagy mindegy ami szerintetek jó és az elejétől tudom nézni!Lehet akció vagy vígjáték is, horrort ne annyira azok nem annyira jöttek be.

Game of thrones , Spartacus(ilyen sorrendbe kell nezni: blood and sand 1.evad, gods of the arena, majd blood and sand 2,3. evad), Big bang theory, Castle (ha mar ugyis szereted a nyomozos sorozatokat) , Californication, Friends( :D ), Breaking bad (lassan indul be, de evadrol evadra jobb)

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 14., péntek 19:21

24, Dexter (ez a kettő kötelező.), Californiation, Suits.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 14., péntek 19:17

Nah itt a nyár szóval lesz egy kis szabadidőm bepótolni a hiányosságokat!
Sorozatokból nagyon keveset láttam:Szökés,Lost,Arrow(Zöld íjjász, ugye ezt most nézem),Dr House,Két pasi meg egy kicsi szerintem kb ennyi!Meg az ilyen esti tv-s sorozatokat(Mentalista,Dr.Csont,Helyszínelők stb), de azok gondolom nem számítanak! :mrgreen:

yvettebourne
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. június 11., kedd 21:26

Kerlon írta: Ne vedd magadra a múltkori miatt... :D Csak számomra érthetetlen a néhai hitetlenkedés.
Nem veszem. :D

Igazából aki olvasta a könyvet, annak érthető, hogy nagyok az elvárásai, csak sokan azt nem veszik figyelembe, milyen iszonyú nehéz dolguk van a sorozat készítőinek. Egy ilyen bonyolult, szerteágazó cselekményű és ennyi szereplőt mozgató történetet úgy filmre vinni, hogy jó legyen, hát nem egyszerű. Viszont ők jól csinálják. Bár egy-két változtatást nem igazán tudok hova tenni, de a végén biztos értelmet nyernek majd.

Most néztem meg az utolsó részt, sokan azt mondták, hogy unalmas volt és nem "ütött". Nem értek egyet, én élveztem, bár Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a dobozban elküldött bráner kicsit sok volt nekem :lol:.

Egyébként arra kíváncsi leszek, hogy a többi könyvet hogy fogják lebontani évadokra. Gondolom a harmadik könyv másik felét elhúzzák a negyedik évadra, de ugye a negyedik-ötödik részben szét vannak választva a szereplők. :hmmm: Gondolom keverni fogják valahogy a kettőt, kíváncsi vagyok, hogy oldják majd meg. :hmmm:
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 19:52

yvettebourne írta:
Kerlon írta: én bele se olvasok nagyon a topikban, mert vagy valamelyik degenerált már a fél könyvet felolvasta számunkra, szerencsétlen sorozat kedvelőkre vagy azon sír, hogy a könyv jobb... :( :( :(
Én egyedül a Vörös Nászra mondtam, hogy kicsit csalódás, ahogy megvalósították, egyébként nagyon is korrekt és igényes a sorozat, és szeretem is. Sőt, inkább én szoktam védeni a "sorozatkedvelőkkel" szemben, akik meg állandóan azon sírnak, hogy milyen vontatott. :roll:
Ne vedd magadra a múltkori miatt... :D Csak számomra érthetetlen a néhai hitetlenkedés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

yvettebourne
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. június 11., kedd 19:47

Kerlon írta: én bele se olvasok nagyon a topikban, mert vagy valamelyik degenerált már a fél könyvet felolvasta számunkra, szerencsétlen sorozat kedvelőkre vagy azon sír, hogy a könyv jobb... :( :( :(
Én egyedül a Vörös Nászra mondtam, hogy kicsit csalódás, ahogy megvalósították, egyébként nagyon is korrekt és igényes a sorozat, és szeretem is. Sőt, inkább én szoktam védeni a "sorozatkedvelőkkel" szemben, akik meg állandóan azon sírnak, hogy milyen vontatott. :roll:
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 17:27

czier írta::(
én bele se olvasok nagyon a topikban, mert vagy valamelyik degenerált már a fél könyvet felolvasta számunkra, szerencsétlen sorozat kedvelőkre vagy azon sír, hogy a könyv jobb... :( :( :(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 11., kedd 17:20

:(

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 17:13

EnzoZidane89 írta:Én nem teljesen értettem az uccsó rész végét... Most Daenerys felszabaditotta a "rabszolgákat",de ezekből lesz a hadsereg vagy más szerep jut nekik? :D
mhysa, mhysa, mhysa....
K

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 11., kedd 17:10

Majd királyvárban mindenkit kiartanak s ők lesznek a lakosok :lol:
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 11., kedd 16:45

Én nem teljesen értettem az uccsó rész végét... Most Daenerys felszabaditotta a "rabszolgákat",de ezekből lesz a hadsereg vagy más szerep jut nekik? :D
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 11., kedd 16:36

elnézést ferni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 11., kedd 15:50

Got

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre számítottam, hogy ez egy lazább évadzáró lesz, mert megkaptuk azt az igazán évadzárós feelinget a 9. részben.
hát nehéz lesz megint várni egy rakat időt, mire kijön a következő évad :(
Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem azért azt nem fogják mutatni, ahogy robb nyakára rávarrják szürke szél fejét.
ferni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most tényleg nem akarlak itt bántani, de ha már a könyvből spoilerezel és nem a sorozatból, akkor írd már oda, vagy old meg máshogy légy szíves.
Boky írta 9.rész után, miután lelőtt egy dolgot a mostani részből, mert szerinte úgyse lesz benne, aztán mégis.... tehát Boky az előző héten írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de ha ennyire zavar, hogy leírtam valamit, ami valószínűleg a sorozatban nem jelenik meg, és a könyvben is csak pletyka szinten említették, akkor ha megírod a címed, küldök egy csomag zsepit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
és látod Boky?.... erről beszélek, lazán leírtad ezt a szürke szél fejét ráteszik Robb fejére sztorit a könyvből és elég szar volt nézni azt a részt... talán meg is lepődtem volna, vagy valahogyan hatott volna rám az a rész, de így, hogy előre lelőtted.... :ike: :coffee:

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 18:29

brit sorozatokat tudtok ajánlani? nem konkrétan ilyen angol komédiákra gondolok, de azonkívül lehet dráma, romantikus, bármi.
hogy ne éld az életed.

esküszöm elsőnek vonakodva néztem hogy ez most vagy nagyon gáz,vagy kva jó..de a második mellett döntöttem.

sajnálom,és nem is értem hogy miért csak 3 évad van belőle...illetve 18 rész..de nagyon ajánlom,parádés.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Vissza: