Jajj bocsánat, bocsánat, hát ez kicsúszott a "számon"Realista24 írta:Na szép vagyaz ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak![]()
![]()
![]()

Mondjuk ezt adom, simán lehet team munka a tehetség mellett...Eleg erdekes ez a srac. Nem tudom, lattam a videokat, de szerintem a vilagon van ket tucat olyan tini aki tole 5 evvel idosebbeket is butit mint az allat. Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.
Amugy mit tudunk, mar most csatlakozik a castillahoz? Mert ha igen akkor van fel eve, egy ilyen jatekost jovore mar a fepnottek kozt akarok latni
Én azt gondolom, hogy 18 éves koráig (1,5 évig?), hagyjuk itt, játszon a castillában, meg kupa meccseken a nagy csapatban, eddzen olykor a nagyokkal, aztán küldjük el 1 évig németországba...19-20 éves kora előtt felesleges erőltetni a nagy csapatban, mert neki is ártunk, a csapatnak sem lesz igazán hasznára még, a többi fiatal elől meg végképp elvesszük a motivációt, hogy egy az ő szemükben ugribugri divatbuzit is hamarabb rakunk be, mint aki végig járt mindent..(pl. medrán)