176 cm, bal láb, klasszikus 10-es. Ezekkel kalkulálj.tubatibi írta:A sracnak pontosan mi is a posztja?

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mindenki hibázhat.dannen írta:egy multimilliárdos üzletember ítélőképességében jobban bízol, mint pár nicknév mögé bújt fórumozóéban? nem is értem miért.RealMadridFanatic írta:Nem azt mondom, hogy Perez tévedhetetlen (lásd Kaká ), de azért pénzügyek kapcsán sokkal inkább bízok az ítélőképességében, mint bárkiében a fórumon.
PénznyelőA sracnak pontosan mi is a posztja?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A sracnak pontosan mi is a posztja?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Kitelik Perez-től minden, de az, hogy egy 16 éves gyereknek egyből 5 millió eurós fizetést adjon, azt nem hiszem el.tucsoki írta:Hát én próbálom nem elhinni, de azért Perez-től kitelik. Ismerjük, ha valakit nagyon akar akkor...CS0ki írta:Dehogy kap 5 milliót, ti ezt komolyan elhiszitek? Már az is erősen viccesre volt véve, amikor a Bayern 1 milliót ajánlott neki állítólag.
Ráadásul ha igaz az, hogy a Bayern 1 millió eurót adott volna neki, akkor mi mi a lópikuláért adnánk 4 millával többet,
ráadásul apuci kap egy jól kereső munkahelyet, tehát figyelembe véve Bayern ajánlatot akkor is, maximum 1-1,5 millió eurós fizetést már el tudok képzelni, ami szintén soknak tartok egy 16 évesnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2015. január 22., csütörtök 12:38-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
Én olyanra gondoltam, hogy 5 évre kap 5 milliót és ezt érthették félre, ha tényleg évi 5 millát kap, abból botrány lesz, amit meg is értek, ha 17 évesen nem lesz stabil csere a felnőtteknél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Hát én próbálom nem elhinni, de azért Perez-től kitelik. Ismerjük, ha valakit nagyon akar akkor...
Akiket nagyon akar és nagyon meg is fizet, azok mind már bizonyított, marketing szempontból jól felépített sztárok, akikben pénzügyi oldalról nincs komoly kockázat (lásd Kaká), nem tizenéves csodagyereknek kikiáltott, magas rizikófaktorú kölykök.
Nem azt mondom, hogy Perez tévedhetetlen (lásd Kaká

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Hát én próbálom nem elhinni, de azért Perez-től kitelik. Ismerjük, ha valakit nagyon akar akkor...CS0ki írta:Dehogy kap 5 milliót, ti ezt komolyan elhiszitek? Már az is erősen viccesre volt véve, amikor a Bayern 1 milliót ajánlott neki állítólag.
- RealMadridFanatic
Ez a fizu szerintem is teljesen kamu. Én is abban a táborban voltam, akik már az állítólagos 1 milliós Bayern ajánlaton is szörnyülködtem...
Amennyiben mégis valami irreális összeget kap, arról sem Ő tehet egyébként. Itt is Apu nyomul leginkább gondolom, meg nyilván a legjobb ajánlatot fogadják el. Így a futballtól függetlenül is biztosítva lenne az egész család jövője, ráadásul egy magas színvonalú akadémiára került, a világ legjobb klubjához, tökéletes körülmények közé. Abszolút érthető.
A savat itt max a vezetőség kaphatja, szerintem a gyereknek van a legkevesebb "köze" a körülötte kialakult hype-hoz.
Amennyiben mégis valami irreális összeget kap, arról sem Ő tehet egyébként. Itt is Apu nyomul leginkább gondolom, meg nyilván a legjobb ajánlatot fogadják el. Így a futballtól függetlenül is biztosítva lenne az egész család jövője, ráadásul egy magas színvonalú akadémiára került, a világ legjobb klubjához, tökéletes körülmények közé. Abszolút érthető.
A savat itt max a vezetőség kaphatja, szerintem a gyereknek van a legkevesebb "köze" a körülötte kialakult hype-hoz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jól olvastam apuci 5500 eurót költött utazásokra, vagyis a road showra
Azt valamiből vissza kell hozni.
A BM, ha jól tudom 1 millás fizetést ajánlott neki, akkor is sokan röhögtek már, hogy mi a facnak...

A BM, ha jól tudom 1 millás fizetést ajánlott neki, akkor is sokan röhögtek már, hogy mi a facnak...
Heti 105ezerről írnak sajnos.nem lehet hogy bónuszokkal egészülhet ki majd ennyire a jövőben....?)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dehogy kap 5 milliót, ti ezt komolyan elhiszitek? Már az is erősen viccesre volt véve, amikor a Bayern 1 milliót ajánlott neki állítólag.
Persze, nem véletlenül volt a roadshow sem. Elvitték mindenhova edzeni mint valami bazári majmot (már elnézést), hogy felverjék az árát. Viszont ha Perez-től tényleg 5 millás fizetést kapott (nem lehet hogy bónuszokkal egészülhet ki majd ennyire a jövőben....?), akkor elgurult a gyógyszere...Csabi írta:Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.
Jajj bocsánat, bocsánat, hát ez kicsúszott a "számon"Realista24 írta:Na szép vagyaz ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak![]()
![]()
![]()

Mondjuk ezt adom, simán lehet team munka a tehetség mellett...Eleg erdekes ez a srac. Nem tudom, lattam a videokat, de szerintem a vilagon van ket tucat olyan tini aki tole 5 evvel idosebbeket is butit mint az allat. Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.
Amugy mit tudunk, mar most csatlakozik a castillahoz? Mert ha igen akkor van fel eve, egy ilyen jatekost jovore mar a fepnottek kozt akarok latni
Én azt gondolom, hogy 18 éves koráig (1,5 évig?), hagyjuk itt, játszon a castillában, meg kupa meccseken a nagy csapatban, eddzen olykor a nagyokkal, aztán küldjük el 1 évig németországba...19-20 éves kora előtt felesleges erőltetni a nagy csapatban, mert neki is ártunk, a csapatnak sem lesz igazán hasznára még, a többi fiatal elől meg végképp elvesszük a motivációt, hogy egy az ő szemükben ugribugri divatbuzit is hamarabb rakunk be, mint aki végig járt mindent..(pl. medrán)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
A fizetesrt nyugodtan elhihetitek. Nem azert jottek ok apucival mert zidane itt van vagy ceronaldo. Csak a della szamit. A bayern nem adott ennyit, mi igen, ezert van itt
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Amíg nem az én fizetésemből vonják le az ő fizujára valót addig marhára nem érdekel mennyit keres vagy hogy mennyiért jött, de egyébként biztos hogy nem keres 5 milliót.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Eleg erdekes ez a srac. Nem tudom, lattam a videokat, de szerintem a vilagon van ket tucat olyan tini aki tole 5 evvel idosebbeket is butit mint az allat. Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.
Amugy mit tudunk, mar most csatlakozik a castillahoz? Mert ha igen akkor van fel eve, egy ilyen jatekost jovore mar a fepnottek kozt akarok latni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én addig nem hiszem ezt el, amíg az as vagy marca nem cikkez róla.
Na szép vagyaz ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak![]()
![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én csak azért is felszállok a norvég bandwagonra
ődegárd mátyi
A fizetéséről meg hetekig ment, hogy évi 1 millát fog kapni, nem? Ez az 5 milla ma jött be, de szerintem ez egy elcseszett tézis, valahol összekeverték, hogy ennyi körül lesz a végösszeg, most meg mindenki kavarja, az ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak
(Egyébként ez a gyerek is csak 3 napig lesz csoda, ha elkezdi a munkát, minden a normális kerékvágásba fog menni...amúgy meg egy ideig eltűrtem a klub és perez pr-marketing akciót, szükséges plusznak gondoltam, de perez második érája óta látva a számokat, a gazdaságot, támogatom is...ez elengedhetetlen, a mai világban az egyik legfontosabb a kommunikáció...)

ődegárd mátyi

A fizetéséről meg hetekig ment, hogy évi 1 millát fog kapni, nem? Ez az 5 milla ma jött be, de szerintem ez egy elcseszett tézis, valahol összekeverték, hogy ennyi körül lesz a végösszeg, most meg mindenki kavarja, az ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Babinho 2015. január 22., csütörtök 11:58-kor.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez már hivatalos amúgy? De nem is erre reagáltam, csak arra, hogy szerencsétlent már azért utálja a fél fórum előre, mert bemutatják.Kerlon írta:5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül.![]()
Nem baj, csak nem értem, hogy miért kell ilyen stílusban utálkozni.Realista24 írta:Baj, hogy valakinek nem tetszik?
Róla lehet tudni valamit, h-h teljesít? Gondolom akkor neki is köze van a Castilla javulásához.Realista24 írta:Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.
Persze, hogy nem normális, de azért ne keverjük már össze a kettőt. Az 5 millás fizu azért jóval durvább, mint egy bemutatás. De valahogy nekem hihetetlen ez az 5 milla, nem hiszem, hogy hivatalos lenne. Pont tőled olvastam nagyon sokszor, hogy Perez-ék erre mennyire oda figyelnek. Akkor pont egy 16 éves srácnál rúgnák fel az egészet?Realista24 írta:Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.

Igen, olyan stílusban írsz róla, hogy szerintem a bemutatás után már írod is be a kedvenc játékosaid közé.Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2015. január 22., csütörtök 11:57-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ezt akarom kérdezni én is, ha csak a fele igaz is gáz....revolver írta:Ez tényleg igaz, hogy 5 milliót fog évente kapni a gyerek?
Google translate szerint
Ödegórd.
amúgy akármit írnak 100% hogy nem kap ennyi pénzt 16 évesen. vagy valami lejáratókampány ellene vagy nem tudom de képtelenség hogy erre Perez bólintott.