Na szép vagyaz ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:57
Na szép vagyaz ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 22., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 11:55
Ez már hivatalos amúgy? De nem is erre reagáltam, csak arra, hogy szerencsétlent már azért utálja a fél fórum előre, mert bemutatják.Kerlon írta:5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül.![]()
Nem baj, csak nem értem, hogy miért kell ilyen stílusban utálkozni.Realista24 írta:Baj, hogy valakinek nem tetszik?
Róla lehet tudni valamit, h-h teljesít? Gondolom akkor neki is köze van a Castilla javulásához.Realista24 írta:Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.
Persze, hogy nem normális, de azért ne keverjük már össze a kettőt. Az 5 millás fizu azért jóval durvább, mint egy bemutatás. De valahogy nekem hihetetlen ez az 5 milla, nem hiszem, hogy hivatalos lenne. Pont tőled olvastam nagyon sokszor, hogy Perez-ék erre mennyire oda figyelnek. Akkor pont egy 16 éves srácnál rúgnák fel az egészet?Realista24 írta:Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.
Igen, olyan stílusban írsz róla, hogy szerintem a bemutatás után már írod is be a kedvenc játékosaid közé.Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 11:54
Ezt akarom kérdezni én is, ha csak a fele igaz is gáz....revolver írta:Ez tényleg igaz, hogy 5 milliót fog évente kapni a gyerek?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. január 22., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 11:51
Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:46
Baj, hogy valakinek nem tetszik?Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
Ott. Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 22., csütörtök 11:44
Szerintem a két a-ból lesz egy "ó", a d-t nem ejtik a végén, az r pedig hátul képzett r. De ezt nem muszáj betartani.dannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.
amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:44
5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül.M1Ö írta:Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Ödegaard meg ugyanúgy igazolás, mint bárki más, neki is jár a bemutatás. Peréz-éknek meg már csak a marketing miatt is megéri. Alapból lehet, hogy kint lesz 4-5 ezer ember, azt annyi.
De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:41
Hájpgárd vagy overpéjdgárdamúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét?
Nem is értem amúgy, miért írják, hogy a Reus biznisz részeként jönne?Na Lucas Silváról is lehozták mindenhol a híreket, de inkább Illarramendi távozását jósolják vele és nem a Khedira-Dortmund kapcsolatot. Ilyen izgalmas telünk rég volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:40
Thordannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.
amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 22., csütörtök 11:30
Nem szólok bele, nem vagyok kompetens.Az előzetes hírek szerint Pepe két hétre esett ki, azonban a legfrissebb információk szerint ez akár 1 hónap is lehet. Ez pedig azt jelenti, hogy a portugál védő a nagyon fontos, Atletico elleni bajnoki derbin sem áll majd Carlo Ancelotti rendelkezésére. Forrás: Madridom.hu
Ebből RMCF olyan hisztit fog megint levágni...![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 11:01
330 a marketing bevételük. A Madridnak 230. Csak hogy érzékeljük, hogy mennyire nem reális ez a bevétel. Ezért is vágta meg őket nyáron az FFP, papiron nem lett volna gondjuk.Amúgy biztos, hogy nem minden fenékig tejfel náluk, de tuti, hogy jól állnak már ilyen téren is
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem