Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tucsoki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 12:09

Csabi írta:Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.
Persze, nem véletlenül volt a roadshow sem. Elvitték mindenhova edzeni mint valami bazári majmot (már elnézést), hogy felverjék az árát. Viszont ha Perez-től tényleg 5 millás fizetést kapott (nem lehet hogy bónuszokkal egészülhet ki majd ennyire a jövőben....?), akkor elgurult a gyógyszere...

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 22., csütörtök 12:08

Realista24 írta:
az ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na szép vagy :lol:
Jajj bocsánat, bocsánat, hát ez kicsúszott a "számon" :lol: :sziv:
Eleg erdekes ez a srac. Nem tudom, lattam a videokat, de szerintem a vilagon van ket tucat olyan tini aki tole 5 evvel idosebbeket is butit mint az allat. Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.

Amugy mit tudunk, mar most csatlakozik a castillahoz? Mert ha igen akkor van fel eve, egy ilyen jatekost jovore mar a fepnottek kozt akarok latni
Mondjuk ezt adom, simán lehet team munka a tehetség mellett...
Én azt gondolom, hogy 18 éves koráig (1,5 évig?), hagyjuk itt, játszon a castillában, meg kupa meccseken a nagy csapatban, eddzen olykor a nagyokkal, aztán küldjük el 1 évig németországba...19-20 éves kora előtt felesleges erőltetni a nagy csapatban, mert neki is ártunk, a csapatnak sem lesz igazán hasznára még, a többi fiatal elől meg végképp elvesszük a motivációt, hogy egy az ő szemükben ugribugri divatbuzit is hamarabb rakunk be, mint aki végig járt mindent..(pl. medrán)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 22., csütörtök 12:06

A fizetesrt nyugodtan elhihetitek. Nem azert jottek ok apucival mert zidane itt van vagy ceronaldo. Csak a della szamit. A bayern nem adott ennyit, mi igen, ezert van itt

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. január 22., csütörtök 12:03

Amíg nem az én fizetésemből vonják le az ő fizujára valót addig marhára nem érdekel mennyit keres vagy hogy mennyiért jött, de egyébként biztos hogy nem keres 5 milliót.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 22., csütörtök 12:02

Eleg erdekes ez a srac. Nem tudom, lattam a videokat, de szerintem a vilagon van ket tucat olyan tini aki tole 5 evvel idosebbeket is butit mint az allat. Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.

Amugy mit tudunk, mar most csatlakozik a castillahoz? Mert ha igen akkor van fel eve, egy ilyen jatekost jovore mar a fepnottek kozt akarok latni

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:57

Én addig nem hiszem ezt el, amíg az as vagy marca nem cikkez róla.
az ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na szép vagy :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 22., csütörtök 11:57

Én csak azért is felszállok a norvég bandwagonra :mrgreen: :mrgreen:
ődegárd mátyi :lilasalas:

A fizetéséről meg hetekig ment, hogy évi 1 millát fog kapni, nem? Ez az 5 milla ma jött be, de szerintem ez egy elcseszett tézis, valahol összekeverték, hogy ennyi körül lesz a végösszeg, most meg mindenki kavarja, az ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:(Egyébként ez a gyerek is csak 3 napig lesz csoda, ha elkezdi a munkát, minden a normális kerékvágásba fog menni...amúgy meg egy ideig eltűrtem a klub és perez pr-marketing akciót, szükséges plusznak gondoltam, de perez második érája óta látva a számokat, a gazdaságot, támogatom is...ez elengedhetetlen, a mai világban az egyik legfontosabb a kommunikáció...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Babinho 2015. január 22., csütörtök 11:58-kor.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 11:55

Kerlon írta:5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül. :| :lol:
Ez már hivatalos amúgy? De nem is erre reagáltam, csak arra, hogy szerencsétlent már azért utálja a fél fórum előre, mert bemutatják.
Realista24 írta:Baj, hogy valakinek nem tetszik?
Nem baj, csak nem értem, hogy miért kell ilyen stílusban utálkozni.
Realista24 írta:Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.
Róla lehet tudni valamit, h-h teljesít? Gondolom akkor neki is köze van a Castilla javulásához.
Realista24 írta:Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.
Persze, hogy nem normális, de azért ne keverjük már össze a kettőt. Az 5 millás fizu azért jóval durvább, mint egy bemutatás. De valahogy nekem hihetetlen ez az 5 milla, nem hiszem, hogy hivatalos lenne. Pont tőled olvastam nagyon sokszor, hogy Perez-ék erre mennyire oda figyelnek. Akkor pont egy 16 éves srácnál rúgnák fel az egészet? :hmmm:
Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.
Igen, olyan stílusban írsz róla, hogy szerintem a bemutatás után már írod is be a kedvenc játékosaid közé. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2015. január 22., csütörtök 11:57-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 11:54

revolver írta:Ez tényleg igaz, hogy 5 milliót fog évente kapni a gyerek?
Ezt akarom kérdezni én is, ha csak a fele igaz is gáz....

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 11:53

Google translate szerint

Ödegórd.

amúgy akármit írnak 100% hogy nem kap ennyi pénzt 16 évesen. vagy valami lejáratókampány ellene vagy nem tudom de képtelenség hogy erre Perez bólintott.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. január 22., csütörtök 11:53

Ez tényleg igaz, hogy 5 milliót fog évente kapni a gyerek?

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 11:51

De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.
Számomra Perez járatja le magát,ezt oda is írtam.
Szerintem nevetséges.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:46

Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
Baj, hogy valakinek nem tetszik?
R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Ott. Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.
De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 22., csütörtök 11:44

dannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.

amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom
:mrgreen:
Szerintem a két a-ból lesz egy "ó", a d-t nem ejtik a végén, az r pedig hátul képzett r. De ezt nem muszáj betartani. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:44

M1Ö írta:Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.

Ödegaard meg ugyanúgy igazolás, mint bárki más, neki is jár a bemutatás. Peréz-éknek meg már csak a marketing miatt is megéri. Alapból lehet, hogy kint lesz 4-5 ezer ember, azt annyi.
5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül. :| :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 11:41

Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...

Ödegaard meg ugyanúgy igazolás, mint bárki más, neki is jár a bemutatás. Peréz-éknek meg már csak a marketing miatt is megéri. Alapból lehet, hogy kint lesz 4-5 ezer ember, azt annyi.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:41

amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét?
Hájpgárd vagy overpéjdgárd
Na Lucas Silváról is lehozták mindenhol a híreket, de inkább Illarramendi távozását jósolják vele és nem a Khedira-Dortmund kapcsolatot. Ilyen izgalmas telünk rég volt.
Nem is értem amúgy, miért írják, hogy a Reus biznisz részeként jönne?
Reusért a kivásárlási árat fizetjük, Sami meg oda megy, ahova akar. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:40

dannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.

amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom
:mrgreen:
Thor :mrgreen:

Na Lucas Silváról is lehozták mindenhol a híreket, de inkább Illarramendi távozását jósolják vele és nem a Khedira-Dortmund kapcsolatot. Ilyen izgalmas telünk rég volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:32

Tudom, hogy a sanitas elől írtál!!! egyik kezedbe vasvilla másikban telefon :mrgreen:
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 22., csütörtök 11:30

Az előzetes hírek szerint Pepe két hétre esett ki, azonban a legfrissebb információk szerint ez akár 1 hónap is lehet. Ez pedig azt jelenti, hogy a portugál védő a nagyon fontos, Atletico elleni bajnoki derbin sem áll majd Carlo Ancelotti rendelkezésére. Forrás: Madridom.hu

Ebből RMCF olyan hisztit fog megint levágni... :lol:
Nem szólok bele, nem vagyok kompetens.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: