A BM, ha jól tudom 1 millás fizetést ajánlott neki, akkor is sokan röhögtek már, hogy mi a facnak...
Heti 105ezerről írnak sajnos.nem lehet hogy bónuszokkal egészülhet ki majd ennyire a jövőben....?)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 12:14
Heti 105ezerről írnak sajnos.nem lehet hogy bónuszokkal egészülhet ki majd ennyire a jövőben....?)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 12:09
Persze, nem véletlenül volt a roadshow sem. Elvitték mindenhova edzeni mint valami bazári majmot (már elnézést), hogy felverjék az árát. Viszont ha Perez-től tényleg 5 millás fizetést kapott (nem lehet hogy bónuszokkal egészülhet ki majd ennyire a jövőben....?), akkor elgurult a gyógyszere...Csabi írta:Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 22., csütörtök 12:08
Jajj bocsánat, bocsánat, hát ez kicsúszott a "számon"Realista24 írta:Na szép vagyaz ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak![]()
![]()
![]()
Mondjuk ezt adom, simán lehet team munka a tehetség mellett...Eleg erdekes ez a srac. Nem tudom, lattam a videokat, de szerintem a vilagon van ket tucat olyan tini aki tole 5 evvel idosebbeket is butit mint az allat. Attol felek hogy a norveg mogott egy kicseszett eros garda dolgozott, hogy ennyire felszopassak, es perez meg szokas szerint raugrott.
Amugy mit tudunk, mar most csatlakozik a castillahoz? Mert ha igen akkor van fel eve, egy ilyen jatekost jovore mar a fepnottek kozt akarok latni
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 22., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. január 22., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 22., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:57
Na szép vagyaz ilyen read only r24-ek meg szarral dobálóznak![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 22., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 11:55
Ez már hivatalos amúgy? De nem is erre reagáltam, csak arra, hogy szerencsétlent már azért utálja a fél fórum előre, mert bemutatják.Kerlon írta:5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül.![]()
Nem baj, csak nem értem, hogy miért kell ilyen stílusban utálkozni.Realista24 írta:Baj, hogy valakinek nem tetszik?
Róla lehet tudni valamit, h-h teljesít? Gondolom akkor neki is köze van a Castilla javulásához.Realista24 írta:Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.
Persze, hogy nem normális, de azért ne keverjük már össze a kettőt. Az 5 millás fizu azért jóval durvább, mint egy bemutatás. De valahogy nekem hihetetlen ez az 5 milla, nem hiszem, hogy hivatalos lenne. Pont tőled olvastam nagyon sokszor, hogy Perez-ék erre mennyire oda figyelnek. Akkor pont egy 16 éves srácnál rúgnák fel az egészet?Realista24 írta:Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.
Igen, olyan stílusban írsz róla, hogy szerintem a bemutatás után már írod is be a kedvenc játékosaid közé.Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 11:54
Ezt akarom kérdezni én is, ha csak a fele igaz is gáz....revolver írta:Ez tényleg igaz, hogy 5 milliót fog évente kapni a gyerek?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. január 22., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 11:51
Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:46
Baj, hogy valakinek nem tetszik?Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
Ott. Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 22., csütörtök 11:44
Szerintem a két a-ból lesz egy "ó", a d-t nem ejtik a végén, az r pedig hátul képzett r. De ezt nem muszáj betartani.dannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.
amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:44
5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül.M1Ö írta:Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Ödegaard meg ugyanúgy igazolás, mint bárki más, neki is jár a bemutatás. Peréz-éknek meg már csak a marketing miatt is megéri. Alapból lehet, hogy kint lesz 4-5 ezer ember, azt annyi.
De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 22., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 11:41
Hájpgárd vagy overpéjdgárdamúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét?
Nem is értem amúgy, miért írják, hogy a Reus biznisz részeként jönne?Na Lucas Silváról is lehozták mindenhol a híreket, de inkább Illarramendi távozását jósolják vele és nem a Khedira-Dortmund kapcsolatot. Ilyen izgalmas telünk rég volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 11:40
Thordannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.
amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem