HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 22., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 9:18
Ez nekem se tetszik.Realista24 írta:Nekem is, nincs is vele gond. Csak miért kell kivételt képezni Martinnal ennyire, hogy még "tűzijátékot" is kap délután...mikor még két egyeneset nem rúgott a labdába. Na mindegy.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 22., csütörtök 9:18
ez azért szerintem is túlzás.Nekem is, nincs is vele gond. Csak miért kell kivételt képezni Martinnal ennyire, hogy még "tűzijátékot" is kap délután...mikor még két egyeneset nem rúgott a labdába. Na mindegy.
+1, én is nagyon boldog és elégedett vagyok, remélem már maradunk ezen az úton. Bale-t elpasszoljuk 150-ért, helyette jön 3-4 ember (Reus, De Gea stb.), Cheryshevet visszahívjuk, a maradék "selejtet" elküldjük (Arbeloa, Khedira, Illarra, Chicharito stb.) és végre lesz egy bitang erős, verhetetlen keretünkNekem ez a tendencia tetszik. Pont azt kifogásolom pár éve, volt is emiatt már vitám itt egy-két emberrel, hogy nagyon a spanyol tehetségekre koncentrálunk, akik mondjuk 8-10 évesen kerülnek a klubhoz. Alig szereztünk meg 16-17 éves szupertiniket, akiknél azért már körvonalazódik, hogy lesz-e belőlük valami. Nálunk Soldadok, Torresek, stb. játszottak a Castillában, max 1-2 nem spanyol, miközben más klubok tartalékcsapata, köztük a Barcáé is, tele volt mindenféle tehetséggel a Világ minden tájáról. Én inkább vennék évente 20 fiatal tehetséget, akiből mondjuk 4-5 az első csapat közelébe kerül, ebből mondjuk csak egy válna klasszissá, mint egy Bale-t 90 millióért 24 évesen, gusztustalanul magas fizetéssel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 9:09
Támadó középpályás. Többet nem tudok róla, csak annyit írok, hogy már sikerült elérni azt, hogy ne kedveljemRealRaúl77 írta:Ő a középpálya melyik részén játszik? Milyen stílusban?Realista24 írta:És akkor itt van Martin, a norvég csodagyerek
Ahogy a videón láttam inkább támadó, mint védekező (bár könnyen lehet, hogy csak a támadásait vágták bele, nem tudom). Leginkább ilyen apró, fürge, cselgépnek tűnt.
De mondom, ez csak egy 6 perces videó....
Nekem is, nincs is vele gond. Csak miért kell kivételt képezni Martinnal ennyire, hogy még "tűzijátékot" is kap délután...mikor még két egyeneset nem rúgott a labdába. Na mindegy.Nekem ez a tendencia tetszik.
Az, óriásiJese is kiraly...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 22., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 22., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 22., csütörtök 9:05
Ő a középpálya melyik részén játszik? Milyen stílusban?Realista24 írta:És akkor itt van Martin, a norvég csodagyerek
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 22., csütörtök 9:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 8:48
Asensio a Real Mallorcában nyomul, U19-es válogatott, úgy volt hogy már behúzta a Barca, de aztán végül nálunk kötött ki 3,5 millió euróért. Szélső/támadó. A terv szerint, ha a Mallorca feljut, akkor marad náluk kölcsönben, ha nem, akkor keresnek neki egy első osztályú klubot.RealRaúl77 írta:Úgy emlékszem, hogy az elmúlt hónapokban 3 ifjú tehetséggel hoztak szóba minket, és mindhármat meg is szereztük.
Nem láttam őket eddig sosem, videóból meg nem akarok semmiféle következtetést levonni.
Írnátok róluk egy kis összefoglalót? Hova hoztuk őket, milyen poszt (jelenlegi struktúrában hol tudna játszani), milyen játékstílus, miben tűnik ki? Hasonlók?
Köszi!
HozzászólásSzerző: ali75 » 2015. január 22., csütörtök 8:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 8:32
Annak én is.Nem aggódom,örülök hogy megszereztük!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 22., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 22., csütörtök 8:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 7:58
Egész Európában az egyik legfelkapottabb arc az Adidasnál, volt róla egy cikk valamikor tavaly. És így van, ezért is kapta meg a magas fizetés, na meg azért mert eladjuk szezon végénTudtommal Benzema a húzónevünk Franciaországban pl, az Adidas egy reklámarca stb.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 22., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 22., csütörtök 4:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 22., csütörtök 2:36
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 22., csütörtök 2:06
HozzászólásSzerző: Limaten » 2015. január 22., csütörtök 1:49
Meredek lenne, de persze nem lehet kizárni, hiszen nem tudjuk pontosan miért is minket választott, lehet h a többinél azt mondták, h 3 év múlva felnőttbe lehet, itt meg majdnem mindjárt.realcamp írta:by NSOÖdegaard az előzetes híresztelésekkel ellentétben a Real Madrid első csapatához csatlakozik, ez édesapja külön kérése volt.na nem tudom,azért ez durva lenne..
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem