Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Galacticos! Fogd már fel könyörgöm, hogy azzal, hogy idejön Isco felállt védelem ellen, ugyan ezzel a hozzállással ugyan úgy semmit sem érünk. Nem akkor verjük meg a felállt védelmet, ha 4-2-3-1 helyet 4-3-3 at tolunk! Ott a Barca! Ők se mentek semmire a buszok ellen hiába tiki-takáztak a pálya közepén. Felállt védelem ellen átlövéssel lehet nyerni vagy kreativ játékkal, beiveléssel stb, de erre képes a csapat attól függetlenül, hogy kontrából is voltak gólok ugyanakkor öszjátékból is voltak szép gólok. Ezen a szinten amit a Real Madrid képvisel már az a minimum, hogy tudom járatni azt a kúrva labdát. Hanyagoljuk már ezt a felállt védelem dumát. Amikor 1 védelem jó a fejedre is állhatsz akkor se tudnak mást csinál. Mikor 1 Inieste-Messi féle brigád ezt tanulj 10 éves kora óta és ott álltak mint 1 darab sz
r 20 méterre a kaputól és nézték, hogy mit kéne csinálni, akkor szerinted most idejön 1 Isco és akkor mi minden komoly védelmet cumiztatunk?! Semmi baj sincs a focinkal, mert mi is tudonk szép focit tolni, meg szép labdajáratást. A következő edző is sokat fog segiteni meg Zizu is, hogy 1 kicsit más legyen minden, de Bale több +-t ad védekezésben és, ha arra van szökség kontrákhoz mint Isco. Passzolgatni ő is tud. Gondolom nem adják a PL-ben azokat a dijakat a 2 szép szeméért. Szabadrúgások is veszélyesek lesznek majd, mert gondolom Bale rúgná jobbról, CR meg balról... Lényeg, hogy valószinű, hogy eladjuk DM-et akkor meg nem mind1, ha rakunk mellő 1 kis pénzt és hozunk olyat már akkor aki több pluszt jelent. Gondolom Zidane is 1 marha mert ő is annyira hozná idefelé.

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Valamelyik nap itt valaki emlitette Zidanet, amint lenyilatkozta, hogy aki leakarja igazolni Balet, annak hatalmas osszeget kell kicsengetnie ... es hogy mintha elore magyarazna a bizonyitvanyt, hogy sokat kellett kicsengetnunk érte (azaz már megvan az egyesség) ... Na most, nekem meg volna egy masik gondolatom ezzel kapcsolatban: Mivan akkor, ha ezzel valóban elore magyarazna a bizonyitvanyt, de pont az ellenkezo iranyban AZAZ úgy, hogy ezzel simitsa el az ugyet, hogy Balet miert nem sikerult leigazolni, tul nagy volt az ára, ugy mint mikor Perez mondta, hogy Neymarert 150 millat kellett volna kicsengetnie. Tehát hogy Perez belatta, hogy ujabb olyan játékos Bale, akit nemfog tudni megszerezni (pl. Totti), és irreális áron meg nem fogják leigazolni, mert 90 millio nonszensz. Elotte a sorozatos Bale nyalizasok Zidane reszerol meg csak azert voltak, hogy sokkal konnyebben es zokkenomentesebben menjen minden, hogy Bale sajat maga meggyozze Lewyt, hogy ottakarja hagyni a Spurst ... majd folyamatos visszautasitasok halmzát kaptuk, meg olyant, hogy Zidanenal szoba se allnak, hanem Florentinoval akarnak tárgyalni. Most meg már jon ez az Isco ajánlgatás Zidane részérol. Lehet ez azmiatt van, mert Bale nemjon ??
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezzel nem vagy egyedül, szerintem a többség is inkább Suárezt preferálná; a kettő közül érkezik majd valamelyik!Cavani jobb mint higu,de én nem őt szeretném ha lehetne választani,hanem suarezt.......
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1!R.M.C.F írta:De ez a bale téma nagyon kifáradt,nagyon régóta vagyok drukker,de ennyire a tudása alá belőni valamit még nem láttam......hiába gondolkodom,visszamegyek az elmúlt 10-15 évre,nem tudok olyant mint most bale,akit ennyire a tudása alá értékelnek.
Egy dologot talán máshogyan fogalmaztam volna meg, de a gondolatoddal maximálisan egyetértek és hasonlóan látom a szituációt. Én a "tudása alatt értékelnek" mondatodat inkább úgy írtam volna le, hogy beskatulyázzák.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Cavani jobb mint higu,de én nem őt szeretném ha lehetne választani,hanem suarezt.......
Egy Cr-suarez-bale az kb olyan átütő erő lenne,hogy nem kapus kellene az ellenfélnek hanem 1 kőműves aki felfalazza a gólvonalat.
Mögé meg mehetne a modric alonso és egy jobb oldali belső btb.
Egy Cr-suarez-bale az kb olyan átütő erő lenne,hogy nem kapus kellene az ellenfélnek hanem 1 kőműves aki felfalazza a gólvonalat.
Mögé meg mehetne a modric alonso és egy jobb oldali belső btb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az előzőkhöz még annyit, hogy én abszolút nem aggódok, mert azért vannak itt labdaügyes játékosok már most is és ezen a felmerült nevek sem negatív irányban változtatnak majd, csak szépen ki kell őket használni!
Na a mama után Cavani papa is megszólalt; állítása szerint a kisfia a Madridban szeretne játszani, de a Nápoly elnöke nem hajlandó engedni a 63 millás vételárból és egyelőre arra vár a család, hogy a két elnök leüljön egymással tárgyalni!El padre de Cavani: "Edi quiere jugar en el Real"
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem bekkeltünk,csak eleinte a barca ellen,aki a mi játékunkat bekkelőnek mondja,az nem látja a fától ez erdőt.
Bale nem a futófocihoz jó csak,ez nagyon nagy tévedés.......mindahogy az is hogy a szélen játszik,már egy éve nem......de ott is nagyon jó.
De ez a bale téma nagyon kifáradt,nagyon régóta vagyok drukker,de ennyire a tudása alá belőni valamit még nem láttam......hiába gondolkodom,visszamegyek az elmúlt 10-15 évre,nem tudok olyant mint most bale,akit ennyire a tudása alá értékelnek.
Bale nem a futófocihoz jó csak,ez nagyon nagy tévedés.......mindahogy az is hogy a szélen játszik,már egy éve nem......de ott is nagyon jó.
De ez a bale téma nagyon kifáradt,nagyon régóta vagyok drukker,de ennyire a tudása alá belőni valamit még nem láttam......hiába gondolkodom,visszamegyek az elmúlt 10-15 évre,nem tudok olyant mint most bale,akit ennyire a tudása alá értékelnek.
- madridronie
Ezzel önmagában semmi baj (a foci teljesen megváltozott), a probléma José papánál is inkább azzal volt, hogy ezentúl/felül viszont megállt a tudomány!Az edző hülye, ha nem az erősségeikre fog építeni, innentől kezdve valószínűbb, hogy marad az a játék, ami most is van. Eredményesnek persze eredményes lehet...![]()

Ezzel szintén nem nagyon lehet vitatkozni, ez a realitás!De szerinted mit tudna csinálni? Pogba, Vidal beintett már régen, ők a Juvéban szeretnének maradni, és a Juve se adná őket, innentől nincs miről beszélni. Verratti a hírek szerint új szerződést kap a PSG-től. Gündogan is max jövőre ha jön, de szerintem ő nem lenne megoldás a problémákra amúgy sem. Innentől csak kisebb nevek maradtak.

RealMadrid
RealMadrid
De szerinted mit tudna csinálni? Pogba, Vidal beintett már régen, ők a Juvéban szeretnének maradni, és a Juve se adná őket, innentől nincs miről beszélni. Verratti a hírek szerint új szerződést kap a PSG-től. Gündogan is max jövőre ha jön, de szerintem ő nem lenne megoldás a problémákra amúgy sem. Innentől csak kisebb nevek maradtak.nmate írta: Középpálya legyen megerősítve, engem már más nem érdekel. Csak az a baj erről megint nincsenek hírek. Csak Casemiro, Kondogbia akik sanszosak eddig, de ha ezekkel akarja kiszúrni a szememet Perez, akkor én szúrom ki övét.
- Galacticos
erről van szó.CS0ki írta:Pedig ha idén hozzuk, nem lesz kevesebb...
de pont ez a lényeg hogy a hullarabló mascherano meg az öreg puyol már dimariaval se tudott mit kezdeni. ellenük dimaria is elég volt, ellenük jól is ment. felállt védelem ellen van para.R.M.C.F írta:Tarthatatlan.....a pl -ben sem tudnak mit kezdeni vele a nagynevű védők.......majd pont a hullarabló mascerano és az 9reg puyol fogja majd meg?
és szerinted erre lehet alapozni? hogy majd úgyis átlövi őket?szerintem kurvára nem. azt meg én nem akarom nézni ahogy ő meg cr felváltva 40méterről tüzelnek.R.M.C.F írta:Meg ilyen hogy felállt védelem ellen kevés? a felállt védelmeddel együtt beveri a pipába közben meg letolja a gatyáját neked és pucsjt ha jobb napja van.
hát az ára alapján még jó hogy nem az a szint. de nem annyival nagyobb szint mint amennyivel az ára több.R.M.C.F írta:.annyira nem az a szint bale mint azok akikkel összeérik hogy na.

amúgy azt sem értem hogy egész évben sírtak egy csomóan -most ez nem neked címezve rmcf- hogy kontrafoci van, meg miért nem tartjuk többet a labdát a bernabeuban, meg miért bekkelünk. ha jön bale valami változni fog? nyilván az ő erősségeire meg cr erősségeire lesz kihegyezve a játék, azaz a futásra, tehát megint csak kontrázgatni fogunk.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na így teljesen okés a dolog. Azt én is elismerem, hogy Zidanehoz képest lófütty, de ő hozzá képest azon a poszton szinte mindenki az. Jelenleg szerintem Özil magas szintet képvisel, nem igazán tudnék mondani olyan játékosokat akik azon a poszton jobbak nála, talán csak Iniesta, de viszont eredményességben ő sem veri Özilt, csak képességekben.Sierra írta:Én tiszteletben tartom a legtöbb ember véleményét Özilről, sok mindenkinek a kedvence, szereti a játékát, a passzait. Számomra gyenge a Real Madrid kezdőcsapatába, másnak meg elég. Ez van.
De alapból nem lehet még betonbiztos helye a kezdőben, hiszen akármilyen jó szezonja volt, azért vannak még nála komplettebb és tapasztaltabb játékosok a keretben. Ha nem jön Bale és Jesé felkerül, szinte biztos, hogy ebben az évben nem lenne még stabil kezdő. Először bizonyítania kéne, hogy a nagyok között is megállja a helyét. Szerintem azt ő sem gondolja, hogy felviszik a nagy csapathoz és rögtön atombiztos kezdő lesz.nmate írta:akkor a fiatal Jesé hogy jusson játéklehetőséghez? Évi 15 meccs megtenné neki szerintetek?
Pedig ha idén hozzuk, nem lesz kevesebb...90 milla? Ki szerint? A sajtó írta? Az elnök? Ugyan már........
Egyébként megnéztem az idei góljait. 90%-uk 16oson kívüli bomba, pontrúgás vagy kontra, ami a sebességére épít. Nyilván ebben a háromban a legkiemelkedőbb a faszi. Viszont ha jön, akkor itt lesz CR és ő, a világ két leggyorsabb játékosa talán az elit között. Az edző hülye, ha nem az erősségeikre fog építeni, innentől kezdve valószínűbb, hogy marad az a játék, ami most is van. Eredményesnek persze eredményes lehet...

Na, pellegrini is hivatalos...jó lenne, ha már nálunk is eldőlne a dolog.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na lassan látom megértitek hova akarok kilyukadni.
Neki fejlődés kell, konstans játéklehetőség, nyomatni kell agyba-főbe. Azt meg itt nem tudja megkapni, ezt mondom én is. Ezért kell elpasszolni, hogy lássuk, lesz-e egyáltalán belőle valami. Értem?
Neki fejlődés kell, konstans játéklehetőség, nyomatni kell agyba-főbe. Azt meg itt nem tudja megkapni, ezt mondom én is. Ezért kell elpasszolni, hogy lássuk, lesz-e egyáltalán belőle valami. Értem?

szted első nagykeretes évében úgy fogja gondolni, h betonkezdő lesz?Évi 15 meccs megtenné neki szerintetek?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Sirok geciR.M.C.F írta:Meg ilyen hogy felállt védelem ellen kevés? a felállt védelmeddel együtt beveri a pipába közben meg letolja a gatyáját neked és pucsjt ha jobb napja van.

Amúgy ebben azt birom mikor ezt felhozzák, hogy baromira nem kell messze menni mert ott a Barca. Milyen csapatok ellen szoptak a BL-ben meg rivális ellen!? Ja, hogy olyanok ellen akik tudtak védekezni... Ééééérdekes

- nmate
De én ezt nem értem, miből gondolnátok, hogy a 20 éves Jesé maradna az első csapatnál, ha egy CR és Bale mellett kellene játéklehetőségért küzdenie? Mert ha tényleg ekkora állat Bale, hogy 30ról pókhálózik még csukott szemmel, lekötött lábakkal és lyukas labdával is, akkor a fiatal Jesé hogy jusson játéklehetőséghez? Évi 15 meccs megtenné neki szerintetek?Toti írta: hanem bale + kp erősítés + jesé + carvajal.
Középpálya legyen megerősítve, engem már más nem érdekel. Csak az a baj erről megint nincsenek hírek. Csak Casemiro, Kondogbia akik sanszosak eddig, de ha ezekkel akarja kiszúrni a szememet Perez, akkor én szúrom ki övét.
ja, erről van szó. ha hnap bedobja vmelyik szennylap, h 120milla akkor mi lesz itt? agyérgörcs? maradjatok már. a faszi egy állat. én tárt karokkal várom a csapatba. szarok rá, ha csatár nem jön ezért, hanem bale + kp erősítés + jesé + carvajal.90 milla? Ki szerint? A sajtó írta? Az elnök? Ugyan már.........
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Tarthatatlan.....a pl -ben sem tudnak mit kezdeni vele a nagynevű védők.......majd pont a hullarabló mascerano és az 9reg puyol fogja majd meg? Csomót köt a lábukra......hagyjuk már.........annyira nem az a szint bale mint azok akikkel összeérik hogy na.Ha megnézed Balet, rájössz, hogy miért jók ezek a tulajdonságok. Lehet látni, amikor elindul szélről és befele húz, egyszerűen kevés rá egy ember, mert nem tudják elnyomni, és szerelni sem igazán, aztán már csak reménykedik az ellenfél, hogy nem sül el jól a lába.
Az meg hogy bale meg a robot foci?

Meg ilyen hogy felállt védelem ellen kevés?

90 milla? Ki szerint? A sajtó írta? Az elnök? Ugyan már.........tisztában vannak vele mekkora érték,és hadakoznak,én is ezt tenném a helyükben....mivel tudja hogy el fogja veszíteni........majd ha megvettük 90ért akkor duruzsuljatok........mert az sok, az mindenkiért sok.
Soroljátok a neveket............bale meg trágya......
Maradjatok már. vicc.
- nmate
Bale és Isco nem fognak egyszerre jönni, ebben biztos lehetsz. Jesé meg padozni nem marad, ha van esze. Ha nincs, akkor meg így járt.