by NSOÖdegaard az előzetes híresztelésekkel ellentétben a Real Madrid első csapatához csatlakozik, ez édesapja külön kérése volt.

HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. január 22., csütörtök 1:27
by NSOÖdegaard az előzetes híresztelésekkel ellentétben a Real Madrid első csapatához csatlakozik, ez édesapja külön kérése volt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 1:26
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 22., csütörtök 1:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 22., csütörtök 0:26
GT37 írta:Már törölte is a messis tweetjeit.![]()
Sok sikert neki, szimpatikus kölyök, remélem, nem a Getafében fog kikötni pár éven belül.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 22., csütörtök 0:20
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 22., csütörtök 0:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 22., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 22., csütörtök 0:09
http://www.realmadrid.com/noticias/2015 ... n-odegaardnmate írta:Forrás?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 22., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 22., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 21., szerda 21:55
Ez kb olyan mintha azt mondaná a húsboltos: Nem gondolom,hogy a vevőim,attól hogy a hús nálam drága és romlott elmegy és máshol veszi meg.Klopp: “Nem gondolom, hogy bármelyik játékosunk is elmenne azért, ha nem sikerülne a Bajnokok Ligájába kvalifikálni magunkat.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 21., szerda 21:36
Lehet hogy maga a fizetés a legfőbb kifejező eszköz a megbecsülésre ezeknél a sportolóknál,ott lehet másként értelmezik ezt a kifejezést mint a mi világunkban. Vagyis minél több a béred,annál többre értékelünk.csak a pénz számít. Megbecsülés, persze...
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 21:33
A vételárát nézve nem kellett sokat harcolnia a 11-ért.Kerlon írta:Mondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et... Az nagyon durva. Ennek a 8 milliónak kéne a plafonnak lenni a nagy nevek között, abból már úgy is fussa Veyronra meg fuxra. :Đ
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 21., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 21., szerda 21:16
4,5 milliót, ha jól tudom.rashidm írta:Egyébként mennyit keres? Mert ha ilyen 4-5 milla és kb a 4x fizut szeretne, az egy kicsit pofátlan szerintem.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 21., szerda 21:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 21., szerda 21:11
De ha leülnek és tárgyalnak nem arról esik szó,hogy mennyiből tud megélni.....mennyi a rezsije,mennyiért tankol? Fordított tárgyalási alapokat kell szerintem már elég régóta elképzelni,egy kommersz munkánál pl itthon a munkáltató megmondja mennyit tud fizetni arra a munkavégzésre,a top fociban,amiket átszőnek reklámbevételek,szponzorok egyéni és csapatszinten,rajongók akik költenek a jegyre és egyéb termékre,ezek a játékosért "vannak"....és a játékos(menedzsmentje) tisztában van azzal,hogy a néző ronaldoért,ikerért,raulért megy ki a stadionba,veszi a mezet,fizeti a sport tv-t stb.....akik nem ennyire "eladhatóak"vagyis alacsonyabb szintet képviselnek azok persze jelentősen kevesebbet kapnak,de ők is tisztában vannak azzal,hogy a csapat NEM lehet sikeres kiegészítők,jómunkások nélkül,nekik ez a tárgyalási alapjuk.Ne mondja már nekem senki, hogy ha pl. kapnának max.4-5milliót a legjobban fizetettek, más játékosok pedig 2-3millió környékén, akkor abból nem tudnának megélni
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 21., szerda 21:00
Na jo, csak egy targyalas nem eppen igy mukodik :Đ Perez mond 6 millat, Ramos ker 10-et es par talalkozo utan 8 millio korul megegyeznek. win-winrashidm írta:Én úgy vagyok vele, hogy: "Ramos! 10 millát kapsz évente (ha jól tudom ez a klubnál a top 10-ben benne van jóval), megfelel? Nem, akkor mehetsz." Bár nem hiszem, hogy ideáig fajulna a helyzet, Perezék megoldják.Kerlon írta:Egy 8 milliós Benzema fizetést, azért gond nélkül elé lehetne rakni.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem