De alapból nem lehet még betonbiztos helye a kezdőben, hiszen akármilyen jó szezonja volt, azért vannak még nála komplettebb és tapasztaltabb játékosok a keretben. Ha nem jön Bale és Jesé felkerül, szinte biztos, hogy ebben az évben nem lenne még stabil kezdő. Először bizonyítania kéne, hogy a nagyok között is megállja a helyét. Szerintem azt ő sem gondolja, hogy felviszik a nagy csapathoz és rögtön atombiztos kezdő lesz.nmate írta:akkor a fiatal Jesé hogy jusson játéklehetőséghez? Évi 15 meccs megtenné neki szerintetek?

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Pedig ha idén hozzuk, nem lesz kevesebb...90 milla? Ki szerint? A sajtó írta? Az elnök? Ugyan már........
Egyébként megnéztem az idei góljait. 90%-uk 16oson kívüli bomba, pontrúgás vagy kontra, ami a sebességére épít. Nyilván ebben a háromban a legkiemelkedőbb a faszi. Viszont ha jön, akkor itt lesz CR és ő, a világ két leggyorsabb játékosa talán az elit között. Az edző hülye, ha nem az erősségeikre fog építeni, innentől kezdve valószínűbb, hogy marad az a játék, ami most is van. Eredményesnek persze eredményes lehet...

Na, pellegrini is hivatalos...jó lenne, ha már nálunk is eldőlne a dolog.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na lassan látom megértitek hova akarok kilyukadni.
Neki fejlődés kell, konstans játéklehetőség, nyomatni kell agyba-főbe. Azt meg itt nem tudja megkapni, ezt mondom én is. Ezért kell elpasszolni, hogy lássuk, lesz-e egyáltalán belőle valami. Értem?
Neki fejlődés kell, konstans játéklehetőség, nyomatni kell agyba-főbe. Azt meg itt nem tudja megkapni, ezt mondom én is. Ezért kell elpasszolni, hogy lássuk, lesz-e egyáltalán belőle valami. Értem?

szted első nagykeretes évében úgy fogja gondolni, h betonkezdő lesz?Évi 15 meccs megtenné neki szerintetek?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sirok geciR.M.C.F írta:Meg ilyen hogy felállt védelem ellen kevés? a felállt védelmeddel együtt beveri a pipába közben meg letolja a gatyáját neked és pucsjt ha jobb napja van.

Amúgy ebben azt birom mikor ezt felhozzák, hogy baromira nem kell messze menni mert ott a Barca. Milyen csapatok ellen szoptak a BL-ben meg rivális ellen!? Ja, hogy olyanok ellen akik tudtak védekezni... Ééééérdekes

- nmate
De én ezt nem értem, miből gondolnátok, hogy a 20 éves Jesé maradna az első csapatnál, ha egy CR és Bale mellett kellene játéklehetőségért küzdenie? Mert ha tényleg ekkora állat Bale, hogy 30ról pókhálózik még csukott szemmel, lekötött lábakkal és lyukas labdával is, akkor a fiatal Jesé hogy jusson játéklehetőséghez? Évi 15 meccs megtenné neki szerintetek?Toti írta: hanem bale + kp erősítés + jesé + carvajal.
Középpálya legyen megerősítve, engem már más nem érdekel. Csak az a baj erről megint nincsenek hírek. Csak Casemiro, Kondogbia akik sanszosak eddig, de ha ezekkel akarja kiszúrni a szememet Perez, akkor én szúrom ki övét.
ja, erről van szó. ha hnap bedobja vmelyik szennylap, h 120milla akkor mi lesz itt? agyérgörcs? maradjatok már. a faszi egy állat. én tárt karokkal várom a csapatba. szarok rá, ha csatár nem jön ezért, hanem bale + kp erősítés + jesé + carvajal.90 milla? Ki szerint? A sajtó írta? Az elnök? Ugyan már.........
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tarthatatlan.....a pl -ben sem tudnak mit kezdeni vele a nagynevű védők.......majd pont a hullarabló mascerano és az 9reg puyol fogja majd meg? Csomót köt a lábukra......hagyjuk már.........annyira nem az a szint bale mint azok akikkel összeérik hogy na.Ha megnézed Balet, rájössz, hogy miért jók ezek a tulajdonságok. Lehet látni, amikor elindul szélről és befele húz, egyszerűen kevés rá egy ember, mert nem tudják elnyomni, és szerelni sem igazán, aztán már csak reménykedik az ellenfél, hogy nem sül el jól a lába.
Az meg hogy bale meg a robot foci?

Meg ilyen hogy felállt védelem ellen kevés?

90 milla? Ki szerint? A sajtó írta? Az elnök? Ugyan már.........tisztában vannak vele mekkora érték,és hadakoznak,én is ezt tenném a helyükben....mivel tudja hogy el fogja veszíteni........majd ha megvettük 90ért akkor duruzsuljatok........mert az sok, az mindenkiért sok.
Soroljátok a neveket............bale meg trágya......
Maradjatok már. vicc.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
Bale és Isco nem fognak egyszerre jönni, ebben biztos lehetsz. Jesé meg padozni nem marad, ha van esze. Ha nincs, akkor meg így járt.
Hát körülbelül.pheco írta:Akkor a csapat felénél mit csinálsz? Hajadat téped?

Az a jó, lássa is, felőlem el is vihetik.pheco írta:Özilt szerintem a legtöbb csapat szívesen látná

Az lehet. Pont ezért nem nézek sose senkiről youtube videókat, mert kb semmi értelme. Mindenkiről össze lehet vágni olyan videókat, ahol azt látja az ember, hogy világklasszis az adott játékos. Sőt ezért nem is nyilatkozok soha egyik játékosról sem, akiket még nem láttam játszani, de esetleg szóba hozták a csapattal, mert youtube alapján értelmetlen állást foglalni. Jön, játszik, aztán bizonyítja hogy mekkora spíler vagy nem.pheco írta:Egyébként abban biztos vagyok, hogyha más csapatban játszana és csak a skill videokat látnátok róla, akkor ő lenne a nagy sláger nyáron, hogy kell ő ide, mert mekkora labdákat ad.

Én tiszteletben tartom a legtöbb ember véleményét Özilről, sok mindenkinek a kedvence, szereti a játékát, a passzait. Számomra gyenge a Real Madrid kezdőcsapatába, másnak meg elég. Ez van.
- ___Samy___
az a baj vele, hogy ha csereként beáll nem igazán tud pluszt adni a csapatnak, meg lendületet, ő nem az a fajta játékosNem értem, miért zavar titeket, ha a padon egy Realért hajtani tudó sajátnevelés ül és a buli meccseken meg játszik? Más nem fog ott elpadozgatni, elárulom. Csak annyi lenne, hogy csatárként kéne játszani.
csatárként szerintem sem volt rossz, már tavaly is felhoztam, mint lehetőséget, mert tényleg nagyon jól érzi a beindulásokat, és aránylag még befejezni is tud (persze nem olyan meccsen ahol nagy tét van, mert egyszerűen megremeg a lába)
ebben az esetben azt mondom, hogy callejon és morata közül az egyiket le kellene passzolni, aki itt marad abból harmadik számú csatár legyen, és akkor jesé jöhet is fel
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ott, hogy ez így már sok lesz --> Bale, Isco, Jesé, Callejón --> gyakorlatilag 1 posztra 4 ember; úgy, hogy ezek közül az első 3-nak állandó játéklehetőségre van/lenne szüksége (vicc az egészben, hogy Zizou elvileg mind3-hoz ragaszkodikHol látod a kapcsolatot? Jesé egy fiatal játékos, akinek játéklehetőség kell, Callejon meg idősebb és bírja a padozást,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 14., péntek 17:30-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- nmate
Hol látod a kapcsolatot? Jesé egy fiatal játékos, akinek játéklehetőség kell, Callejon meg idősebb és bírja a padozást, mert tudja, ő ennél többre nem viheti. Most Callejon amikor csatár volt (Ajax ellen pl.) szerintem egyáltalán nem volt szar, annyit simán csinált, mint Higu + gyorsabb is nála már.madridronie írta:+ Egy jól működő világban Callejónnak sincs itt semmi keresnivalója, akkor meg pláne nincs ha még Jesé is itt marad! !
Nem értem, miért zavar titeket, ha a padon egy Realért hajtani tudó sajátnevelés ül és a buli meccseken meg játszik? Más nem fog ott elpadozgatni, elárulom. Csak annyi lenne, hogy csatárként kéne játszani.
Jesének meg ha van esze elmegy kölcsönbe, hogy tudjon fejlődni.
---------
Özilt meg ennyire talán mégse kéne lenézni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
+ Egy jól működő világban Callejónnak sincs itt semmi keresnivalója, akkor meg pláne nincs ha még Jesé is itt marad!Az utóbbira nem lehet alapozni, tehát egy ember jön még oda, remélhetőleg a kezdőbe. Isco és Özil osztozik a tkp pozíción (Kaká elmegy), Bale meg megy DM helyére. Meg van oldva

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Galacticos
Sierra írta:Az egyszer biztos.El Unico írta:honnan jött az,hogy esetleg Özil távozik? hihetetlen mikre képes a labdávalLegtöbbször fogom is a fejem miatta.

tudod mi a különbség az akkori céer és a mostani bale között?Géci írta:Galacticos ne érts félre, de magad ellen is beszélsz néha. Értem, hogy jó Isco, mert az tény, de te magad mondtad, hogy azért ő mert Bale drága... Most ezzel a habitossal most nem lenne itt CR mert drága és lehet jött volna Ribery aki nem rossz, de olcsóbb lett volna. Remélem érzed mire akarok kilyukadni... Amúgy ami középpályánk semmivel nem lenne rosszabb, ha nem Khedirát kéne ott nézni hanem 1 kreatív és egyben ütközni képest valakit...
hogy céernek akkor a zsebében volt egy aranylabda, marketing értéke az egekben, tinilányok milliói csorgatták a nyálukat a képeire és már nyert akkor egy bl-t, volt egy 40gól feletti szezonja szélső létére. balenek fele akkora marketing értéke nincs, és nem tett le annyit az asztalra mint az akkori cr. nem hogy bl-t meg aranylabdát nem nyert de a blben is eddig csak egy szezonban volt alkalma játszani. abban egyetértek rmcf-fel hogy amelyik játékosért 50-60mlliónál többet fizetünk ott már a marketing érték is kulcsszerepet játszik.
igen.Akkor a csapat felénél mit csinálsz? Hajadat téped?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor a csapat felénél mit csinálsz? Hajadat téped? Özilt szerintem a legtöbb csapat szívesen látná, Barcás haverom nem nagyon szokta elismerni a Realt meg a játékosait, de Özil azok közé tartozik, akit elismer és sok Barcás van így ezzel. Ha Ancelottinál is alapember lesz akkor azért ne szomorkodjatok. Egyébként abban biztos vagyok, hogyha más csapatban játszana és csak a skill videokat látnátok róla, akkor ő lenne a nagy sláger nyáron, hogy kell ő ide, mert mekkora labdákat ad.. A lényeg, hogy marad és szerintem alapember lesz jövőre is.Sierra írta:Az egyszer biztos.El Unico írta:honnan jött az,hogy esetleg Özil távozik? hihetetlen mikre képes a labdávalLegtöbbször fogom is a fejem miatta.
Az egyszer biztos.El Unico írta:honnan jött az,hogy esetleg Özil távozik? hihetetlen mikre képes a labdával

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
senkiEl Unico írta: CR----------Suarez-----------Bale
------Isco----Modric---Özil
Viszont nem tudom,hogy itt ki lenne a VKP...![]()

viszont amit támadásban művelnének azt el tudnám nézegetni

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Galacticos,írd mán' oda az avatarod alá,hogy kedvenc játékosok: Isco...
No offense
Én is kedvelem Iscot,de ha érkezne,akkor nem tudom hogy hova,még mindig. Jobb oldalra én is Bale/Reus féle klasszikus szélsőkben gondolkoznék. Isco-t Özil helyén tudnám elképzelni,afféle támadó középpályásként.
Vagy...
CR----------Suarez-----------Bale
Viszont nem tudom,hogy itt ki lenne a VKP...

Én is kedvelem Iscot,de ha érkezne,akkor nem tudom hogy hova,még mindig. Jobb oldalra én is Bale/Reus féle klasszikus szélsőkben gondolkoznék. Isco-t Özil helyén tudnám elképzelni,afféle támadó középpályásként.
Vagy...
CR----------Suarez-----------Bale
Viszont nem tudom,hogy itt ki lenne a VKP...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Galacticos ne érts félre, de magad ellen is beszélsz néha. Értem, hogy jó Isco, mert az tény, de te magad mondtad, hogy azért ő mert Bale drága... Most ezzel a habitossal most nem lenne itt CR mert drága és lehet jött volna Ribery aki nem rossz, de olcsóbb lett volna. Remélem érzed mire akarok kilyukadni... Amúgy ami középpályánk semmivel nem lenne rosszabb, ha nem Khedirát kéne ott nézni hanem 1 kreatív és egyben ütközni képest valakit...