Nem arra gondoltam hogy ne akarna,inkább arra hogy érzi a bizalmatlanságot a mestertől,és a maradék önbizalom is elpárolog...így meg nem lehet komoly teljesítményt hozni,még edzésen sem,ha mindig az motoszkál az ember agyában hogy csinálhatok bármit az úgy sem jó...tucsoki írta:Egyértelműen lemondott róla a mester. Zsombor is jól írja, viszont nem tudom, Illarra nem tűnik olyannak (tegyük félre a közhelyet miszerint nem tudhatjuk) aki ne akarna. Egy szerény, csendes srác, azt csinál amit mondanak neki. Feltételezem ha motivációs/magatartásbeli/bármilyen probléma lenne vele, arról már tudnánk, nem egy olyan dolog amit sokáig lehet titkolni.
Amúgy a frissességet hiányoltam belőle mindig is,nekem sokszor látszott fásultnak,mint ha be lett volna olykor blokkolva,főleg az elején mikor idekerült.Hiányoznak a mélységi indításai,ami san sebastianban azért jellemezte,habár nem reszortja ez itt a mostani posztján...az marad Kroosnak.
Dee túl sok nála az alibi,keveset vállal,pedig abban a negyedórában már mindegy volna