Ezt miből sikerült levenni?

....alig pár embernek tűnhettek fel azok a vizilószerű fogak amik kipeckelték a száját és ha akarta sem tudta volna becsukni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 20., kedd 20:09
Ezt miből sikerült levenni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 20:09
Ilyen könnyen nem jutsz be a gatyámba!Kerlon írta:Én csak annyit mondok, hogyha Gündogan úgy játszik, mint a hátproblémái előtt, akkor nem kérdés, hogy a 3 közül a kebabost kell hozni. Én dinamikusabbnak és kompatibilisebbnek látom, mint Pogbát. Verrattinál meg szimplán jobb volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 20:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 20., kedd 19:54
Például a Barca elleni hazai meccsen nagyon jól játszott, a visszavágót viszont nem láttam. A Chelsea ellen szintén jól nyomta tavaly.ziro4vr írta:Melyik nagy meccsekre gondolsz?Becksy23 írta:Ha Pogba és Verratti a között kell választani, akkor egyértelműen az olasz. Nagyon okos, nagy munkabírású, technikás, jól passzoló játékos, aki hozta már magát nagy meccseken is. Mondjuk bárkivel szemben ő a nyertes, Modric-csal és Kroos-szal tőkéletesen rotálhatják egymást. Pogba-ban nem bízok annyira, bár nagyon jó képességű, de fejben/hozzáállásban messze a picurka alatt van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 19:47
Melyik nagy meccsekre gondolsz?Becksy23 írta:Ha Pogba és Verratti a között kell választani, akkor egyértelműen az olasz. Nagyon okos, nagy munkabírású, technikás, jól passzoló játékos, aki hozta már magát nagy meccseken is. Mondjuk bárkivel szemben ő a nyertes, Modric-csal és Kroos-szal tőkéletesen rotálhatják egymást. Pogba-ban nem bízok annyira, bár nagyon jó képességű, de fejben/hozzáállásban messze a picurka alatt van.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 20., kedd 19:37
A számból vetted ki a szót.Becksy23 írta:Ha Pogba és Verratti a között kell választani, akkor egyértelműen az olasz. Nagyon okos, nagy munkabírású, technikás, jól passzoló játékos, aki hozta már magát nagy meccseken is. Mondjuk bárkivel szemben ő a nyertes, Modric-csal és Kroos-szal tőkéletesen rotálhatják egymást. Pogba-ban nem bízok annyira, bár nagyon jó képességű, de fejben/hozzáállásban messze a picurka alatt van.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 20., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 20., kedd 18:51
Hát még ha Kroos-Gündogan-Pogba-Isco négyes elötte Cé és Reussal akkor mi lenne veled.ziro4vr írta:Mondanom sem kell, ki lenne Modric méltó örököse, de ha Pogba lenne az, akkor sincs baj. Némileg más típusú lenne akkor a csapatrész, de a totális foci szempontjából talán még jobb lenne. Persze én Gündogan-Kroos-Iscot akarnék, ott olyan foci lenne, hogy spontán magömlés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 18:46
Mondanom sem kell, ki lenne Modric méltó örököse, de ha Pogba lenne az, akkor sincs baj. Némileg más típusú lenne akkor a csapatrész, de a totális foci szempontjából talán még jobb lenne. Persze én Gündogan-Kroos-Iscot akarnék, ott olyan foci lenne, hogy spontán magömlés.nmate írta:Modricnak 2 max 3 éve van a mostanin kívül ezen a szinten. Pogba ideális lenne, igazi erődemonstráció a középpályán. Egy csiszolatlan gyémánt, csak jó edző keze között kell hogy továbbfejlődjön.miro írta:Isco-Kroos-Modric,nem kell ide Pogba.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 18:46
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 20., kedd 18:44
Addig viszont nincs értelme padoztatni Pogba-t. Játszania kell folyamatosan.nmate írta:Modricnak 2 max 3 éve van a mostanin kívül ezen a szinten. Pogba ideális lenne, igazi erődemonstráció a középpályán. Egy csiszolatlan gyémánt, csak jó edző keze között kell hogy továbbfejlődjön.miro írta:Isco-Kroos-Modric,nem kell ide Pogba.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 18:37
Modricnak 2 max 3 éve van a mostanin kívül ezen a szinten. Pogba ideális lenne, igazi erődemonstráció a középpályán. Egy csiszolatlan gyémánt, csak jó edző keze között kell hogy továbbfejlődjön.miro írta:Isco-Kroos-Modric,nem kell ide Pogba.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 20., kedd 18:07
Én ezzel valamilyen szinten egyetértek,pedig szeretem a Franciát.morientes írta:
En nagyon birom a sracot. :)
Nem élvezi a focit,az a baj Nincs elhivatottság,csak csinálja hogy ne kelljen verni a pélót valami francia nagyváros nyomornegyedében.Neki ez csak munka,semmi több.És így,lehet valaki egy jó játékos,de klasszis soha....én eddig ezt látom benne.De tévedtem márNem is egyszer.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 20., kedd 17:48
Ezt látom,nem kell ebből sokat levenni,mondjuk hogy intuicio.Majd elválik,hogy mennyire lesz toppon hosszútávon.Ezt miből sikerült levenni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 16:59
Aztán riaszt az asszony, hogy már megint bealudtál a szulejmánonRealista24 írta: Eladják Cavanit. Egyébként, ha a kicsit adják el, akkor meg viszik Pogbát. Legalábbis tavaly ez volt a tervük. Amúgy meg DM-át fogják megvenni, abból a pénzből a MU megveszi Balet, mi meg De Geát, Pogbát, Reust. Aztán Európa letolja a gatyeszt és könyörög a balzsamért.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 20., kedd 15:19
Cabaye maradni fog, Motta fog tavozni erte viszont nem fognak kapni sokat. Marquinhost szerintem nem fogjak elengedni, csak ha jatekos nem kezd sztrajkba. Egyedul Lavazzi es Cavani akik mennenek a hirek szerint, illetve Verattit is penze tehetk ha Yaya tenyleg ott kot ki...akinek ugyancsak nem ket filler a fizetese.M1Ö írta:Az a sőt az nagyon sőt.CS0ki írta:.Együtt lehet belőle 50 körüli összeg, sőt.A MU állítólag érdeklődik Marquinhos iránt és ilyen 40 milliókról írogatnak.
Cabaye és Lavezzi is eladható 20-20 körül, úgyhogy csinálhatnak ők pénzt.
Főleg ha igaz, hogy Cavani-ért az Arsenal és a Manchester is adna ilyen 60 millió euró körüli összeget.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 20., kedd 15:13
Ezt miből sikerült levenni?morientes írta:Nem élvezi a focit,az a baj Nincs elhivatottság,csak csinálja hogy ne kelljen verni a pélót valami francia nagyváros nyomornegyedében.Neki ez csak munka,semmi több.És így,lehet valaki egy jó játékos,de klasszis soha....én eddig ezt látom benne.De tévedtem márIlyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.
En nagyon birom a sracot. :)Nem is egyszer.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 20., kedd 15:08
Mar abbol a szempontbol is jobb valasztas lesz Pogba, h Veratti tobbszor is lenyilatkozta, h elobb utobb vissza akar menni az olasz ligaba es Juve kedvence. Ha most leigazolnank Verattit ki tudja meddig maradna. A masik, h nagyobb az esely, h egy francia beval spanyolban mint egy olasz.Realista24 írta:
Na, akkor inkább Pogba 80ért, mint Verratti 50ért. Szerintem. Bár én csípem a kicsit is.
Van akit jobban idegesit Bale, mint engem. A masik,ha jon a francia es Reus, akkor Bale valszeg mar nem lesz, James pad, es az en problemam meg lesz oldva.Szerencsére nem idegesít annyira, mint téged James és Bale, szóval valahogy túlélem majd, ha itt köt ki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 20., kedd 14:26
Nem élvezi a focit,az a baj Nincs elhivatottság,csak csinálja hogy ne kelljen verni a pélót valami francia nagyváros nyomornegyedében.Neki ez csak munka,semmi több.És így,lehet valaki egy jó játékos,de klasszis soha....én eddig ezt látom benne.De tévedtem márIlyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.
En nagyon birom a sracot. :)
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem