a próféta szóljon belőledGéci írta:Engem kicsit sem lepne meg, ha az olasz inkább olyan játékost hozna akivel már dolgozott és megbizik. Mint például Verratti

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 20., kedd 12:58
a próféta szóljon belőledGéci írta:Engem kicsit sem lepne meg, ha az olasz inkább olyan játékost hozna akivel már dolgozott és megbizik. Mint például Verratti
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 20., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 20., kedd 12:42
Ilyen az alap termeszete, ha nem tudsz vele meg bekelni, akkor kosd fel a gatyodat, mert meleg pillanatokat fog okozni.Kerlon írta: Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál. C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba... Amikor lassított felvételben fut neki a 11-esnek, akkor szívem szerint odamennék és megcsapkodnám ásóval. Remélem egyszer kihagyja és jól kifütyülik, de ne Madrid mezben, hanem Juveba, mert a Juve bukása egy plusz öröm lesz.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 20., kedd 12:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 20., kedd 12:22
Ezt tudja Ancelotti is?Mert ha a világválogatott ücsörögne a padon,az öreg akkor is a 80. perc környékén kezdene el cserélniÉn szerintem hamarosan eljön az az időszak a futballban amikor nem csak a kezdő 11 lesz brutál,hanem a pad is, mivel van annyi meccs,hogy mindenki bőven szóhoz jusson és szerintem ebben mi leszünk az úttörők.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 20., kedd 12:13
Valamiről lemaradtam? Messit mostmár irányító középpályásnak jegyezzük? Mondjuk abból kiindulva, hogy már a gólpasszok számítanak, nem csodálom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. január 20., kedd 12:05
Ezek az összegek azért elég alacsonyak. Odegaard a hallottak alapján korosztálya egyik legjobbja. Ha nem is lesz belőle klasszis "csak" egy korrekt kis játékos akkor is 5-6 millióval lehet számolni. De ha már egy Morata, Cherysev, Soldado stb. szintet megüt akkor már 5,6-szorosát kaszálta a klub. És akkor nem beszéltünk arról, hogy ha igazán beválik. Ezekkel nagyot nem lehet bukni, nekem úgy tűnik, nem véletlen nagy a verseny. Persze a másik oldalról meg hogy kérjenek el egy sehol nem bizonyított tiniért 5-10 milliót? Egyébkén az a 600 millió forint, amit ér így is sok nb1-s klub nem egy éves költségvetése.Martin Odegaard hat évre szóló szerződést fog aláírni, és a Real Madrid 2 millió eurót fizet érte, ami bizonyos feltételek elérése esetén akár a duplájára is nőhet. A fiatal játékos csütörtökön fog családjával Madridba érkezni, hogy aláírja szerződését. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. január 20., kedd 10:51
Valamiről lemaradtam? Messit mostmár irányító középpályásnak jegyezzük? Mondjuk abból kiindulva, hogy már a gólpasszok számítanak, nem csodálomToni Kroost választotta meg 2014 legjobb irányító középpályásának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS). A német válogatott középpályás két ponttal előzte meg a listán Lionel Messit, a Barcelona argentin játékosát (110-108 pont), ezzel megtörve a Barca évek óta tartó uralkodását, ugyanis 2008-2011-ig Xavi, 2012-ben és 2013-ban pedig Iniesta kapta az elismerést. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 20., kedd 10:47
Figyelj hamarosan eléri CR-t is Totti "Selfis" gólöröme...Kerlon írta:Ha már gólörömök, akkor is agyon csapnám. C nek a csöcsmarkólászós, meg az itt vagyok itt vagyok, meg ez a mostani valami förtelmes. Mondjuk nem lehet mindenki olyan laza, mint Karim.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 10:44
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 20., kedd 10:43
Ezért írtam, hogy Bors értékű pletyka.GT37 írta:..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 20., kedd 10:40
Agyonrúg valakit, aztán még neki áll feljebb, pofázik, reklamál, amikor ő volt az idióta, stb.Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál
Ahogy te Pogbát ütnéd agyon egy büntető nekifutásakor, én meg mondjuk Cét régen a gólörömei 50%-a után. Irritáló volt. De ettől még nem rosszabb focista egyik sem.C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 20., kedd 10:39
Kerlon írta:komoly külföldi médiumok?
Itt akkor meg is bukik a dolog. Gallardo egy bohóc.MesQueUnClub írta:Gallardo
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 10:37
Ramos? Max a hibái, meg mikor reklamál. C-nek is vannak hülye szokásai, de Pogba... Amikor lassított felvételben fut neki a 11-esnek, akkor szívem szerint odamennék és megcsapkodnám ásóval. Remélem egyszer kihagyja és jól kifütyülik, de ne Madrid mezben, hanem Juveba, mert a Juve bukása egy plusz öröm lesz.Realista24 írta:Engem is irritál Cé, Ramos stb pályán mutatott több cselekedete is...Irritál egy csomó megnyilvánulása a pályán.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 20., kedd 10:35
"Modric is the engine of Real Madrid, but the problem it is his wife who did not fit into Madrid in Spain," Gallardo told French outlet Le 10 SportKerlon írta:Modric-Angliáról írnak valamit a komoly külföldi médiumok? A Borsban, annyira nem hiszek, de jelenleg Modricot senkire se cserélném le, főleg ne menjen a Chelseabe...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 20., kedd 10:30
Engem is irritál Cé, Ramos stb pályán mutatott több cselekedete is...Irritál egy csomó megnyilvánulása a pályán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 10:27
Én még ettől a nyilatkozatától sem tartom egy szerény embernek. Irritál egy csomó megnyilvánulása a pályán.Realista24 írta:A nagyképű Pogba:“I’m worth zero euros. You’re worth nothing if you don’t work hard on the pitch in every game.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. január 20., kedd 10:18
Modricnak odaadjuk IrinátGéci írta:Az asszony mehet...csabi87 írta:Az mennyire igaz,hogy Modricot állítólag az asszony fűzi,hogy go Anglia mert Madridban nem érzei jól magát?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 20., kedd 10:09
De lehet, azt akarja ezzel definiálni, hogy nem Euroban mérik az értékét, hanem ha a pályán nem tesz semmit akkor ő értéktelen (és nem csak ő, hanem az összes futballista.).. Ne haragudj de ne értelmezz sok angol szöveget.Chris írta:És az a vicc, hogy ezt másképp nem is lehet értelmezni. Hát őt sem az eszéért szeretjük.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem