OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 20:41

Bár nem vagyok androidos, de próbáld ki a 2-3 legtöbbet letöltöttet. Amúgy szerintem Opera Mini.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 20., kedd 20:40

Kerlon írta:amint megtanulok programozni, írok neked jobbat :mrgreen:
azt megköszönném :Đ :Đ
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 20:39

amint megtanulok programozni, írok neked jobbat :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 20., kedd 20:38

eddig én is chromeot használtam csak kíváncsi vagyok, hogy van-e jobb? :D
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 20:26

ziro4vr írta:
Kerlon írta:vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára
Max a bokrokban bujkáló pár tucat szatír és/vagy csöves fog odamenni egyrészt melegedni, másrészt párforintértfőnökpls. :lol:
megmondtam, hogy örök élmény lesz, mit kell kötekedni :mrgreen: :mrgreen:
csabi* írta:androidon ki milyen böngészőt használ? szerintetek melyik a legjobb?
természetesen a chrome
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 20., kedd 20:26

csabi* írta:androidon ki milyen böngészőt használ? szerintetek melyik a legjobb?
Én Chrome-ot, de eszi a RAM-ot meg az akksit, mint a picsa :mrgreen:

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 20., kedd 20:11

androidon ki milyen böngészőt használ? szerintetek melyik a legjobb?
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 20:11

Kerlon írta:vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára
Max a bokrokban bujkáló pár tucat szatír és/vagy csöves fog odamenni egyrészt melegedni, másrészt párforintértfőnökpls. :lol:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 20:05

vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 19:51

csababarca írta: Vannak ezek a szabadulós játékok most, nagyon terjednek,vannak jók,amiket dicsérnek,talán rápróbálhatnátok egyre.
Google kiad sokat, vagy facebook kereső is.
Nem is rossz, elviszem az asszonyt, véletlenül nem szabadítom ki aztán fütyörészve elsétálok. :mrgreen:

Ja még ajánlom a Széll Kálmán teret, az most különösen szép. :D
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. január 20., kedd 19:47

Victor írta:Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki :mrgreen: (mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).

Szinte bármi jöhet (múzeum, kiállítás, interaktív dolgok, romantikus dolgok, stb.) csak a sport nem - ezen a héten.
Vannak ezek a szabadulós játékok most, nagyon terjednek,vannak jók,amiket dicsérnek,talán rápróbálhatnátok egyre.
Google kiad sokat, vagy facebook kereső is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 19:45

Victor írta:Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki :mrgreen: (mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).

Szinte bármi jöhet (múzeum, kiállítás, interaktív dolgok, romantikus dolgok, stb.) csak a sport nem - ezen a héten.
Eléggé lelaktuk a nappalit, azt esetleg kifesthetitek, ha megfelel. :mrgreen:

Amúgy itt van egy pár: http://www.budapest.com/szabadido/eseme ... %5B2%5D=01 gyermekvasút... :lol:
Nem illik.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 20., kedd 19:35

Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki :mrgreen: (mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 0:17

kecsu10 írta:Az osztatlan annyival gázosabb, hogy ott minden tárgy épül mindenre, szoval ha egy nincs meg maradsz.
Összességében nézve ez jobb, mint bsc-n amikor keresztféléveken keresztül hurcolsz egy tárgyat, mert ütközik egyik a zh a másikkal. A régiben legalább tudhattad, hogy ha nincs meg, mehetsz amerre látsz.
Valószínű jobban számon kérték és kevesebbet sem kellett tanulni (sőt), de az anyag mélyebben, érthetőbben, átfogóbban leadásra került. Most van egy összecsapott rendszer, ahol az első 3-4 félévben tele vagyunk olyan tárgyakkal, amiknek hasznát nem veszem, csak szopatnak vele és 2x annyit tanulok rá, mint arra ami érdekel, amiért idejöttem.
Tudom, a régi osztatlan rendszerben is megvoltak ezek a tárgyak, nem az volt hogy tanuljak járműdinamikát 2 kreditért ahol van 3 picsanehéz zh, 4 bűnhosszú értelmetlen házi egyenként 15-20 órás munkával + a tanár egy fasz. De tényleg az, nem urban legend szinten.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. január 19., hétfő 23:51

nmate írta:Egész BSc baromság Magyarországon, kevesebb óra, felületesen átvett anyag, néhány tárgyból meg ugyanolyan mélységben kérik, hiába a fele óraszám.
Meg lehet tanulni nem azt mondom, de mennyivel egyszerűbb és minőségibb már, mint amikor rendesen van idő minden tárgyra és nem 2 képzésben veszed át ugyan azt, fele annyi idő alatt...?
Egyetértek. Osztatlanban nyomtam a hat kőkemény evet, de olyan tudást ad, hogy nyugaton is lesik. Az osztatlan annyival gázosabb, hogy ott minden tárgy épül mindenre, szoval ha egy nincs meg maradsz. Negyvenen kezdtük, ketten fejeztük be idore. Itt van egyebkent teologus BSc s Amerikában is, el nem tudom kepzelni, hogy mit lehet harom ev alatt megtanítani egy lelkésznek vagy egy orvosnak. Ja de latom. Munkában van aki alap dolgokkal nincs tisztában. Ha jol sejtem ez barmilyen tudomanyteruleten igy van.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 19., hétfő 23:35

Ferencváros írta:Valaki tudja mennyire nehéz a jog Debrecenben? :) nyilván mindenhol nehéz, de egy pár információt megköszönnék.

Vagy esetleg magáról a városról, egyetemről, életről. :mrgreen:
40km-re lakok, és az egyetemtől nem messze van egy fasza jó hamburgeres. Örülök, hogy seithettem! :mrgreen:

Viccen kivül, ha kell majd valami pontos infó, hogy mi hol van tudok segiteni. Egyetemmel kapcsolatban viszont csak annyit tudok, hogy kivülről jól néz ki... :lol: :lol:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 19., hétfő 22:50

Valaki tudja mennyire nehéz a jog Debrecenben? :) nyilván mindenhol nehéz, de egy pár információt megköszönnék.

Vagy esetleg magáról a városról, egyetemről, életről. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 19., hétfő 21:56

Kerlon írta:Nem-nem, én nem élek a módszereiddel. :D Amúgy nagy király vagyok, utolsó alkalomra mentem csak el, jött a 2-es a neptunban B-) gondoltam egyből, hogy "na, betekintésre se megyek, mert még lehúzzák". :lol:
Életemben nem jöttem még ki jól betekintésből. :lol: Mondjuk lehet keveset vittem mindig. :hmmm:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 21:51

Nem-nem, én nem élek a módszereiddel. :D Amúgy nagy király vagyok, utolsó alkalomra mentem csak el, jött a 2-es a neptunban B-) gondoltam egyből, hogy "na, betekintésre se megyek, mert még lehúzzák". :lol:
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 19., hétfő 21:46

Kerlon írta:Amúgy, ha szorgos vagy szerintem anélkül is mehet. Én például bejártam minden gyakorlatra és abból a jegyzetből meg a példatárból felkészültem. Simán 2-es lettem, elsőre. :mrgreen:
Mondjuk egy kicsit lehet rásegített még az a különóra özv. Tóthné Márta tanárnővel a szertárban :hmmm:

:mrgreen:
Nem illik.

Vissza: