azt megköszönném :Đ :ĐKerlon írta:amint megtanulok programozni, írok neked jobbat

OFF
Re: OFF
amint megtanulok programozni, írok neked jobbat

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
megmondtam, hogy örök élmény lesz, mit kell kötekedniziro4vr írta:Max a bokrokban bujkáló pár tucat szatír és/vagy csöves fog odamenni egyrészt melegedni, másrészt párforintértfőnökpls.Kerlon írta:vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára

természetesen a chromecsabi* írta:androidon ki milyen böngészőt használ? szerintetek melyik a legjobb?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Chrome-ot, de eszi a RAM-ot meg az akksit, mint a picsacsabi* írta:androidon ki milyen böngészőt használ? szerintetek melyik a legjobb?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Max a bokrokban bujkáló pár tucat szatír és/vagy csöves fog odamenni egyrészt melegedni, másrészt párforintértfőnökpls.Kerlon írta:vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára

Nem illik.
vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára
K
K
- ziro4vr
Nem is rossz, elviszem az asszonyt, véletlenül nem szabadítom ki aztán fütyörészve elsétálok.csababarca írta: Vannak ezek a szabadulós játékok most, nagyon terjednek,vannak jók,amiket dicsérnek,talán rápróbálhatnátok egyre.
Google kiad sokat, vagy facebook kereső is.

Ja még ajánlom a Széll Kálmán teret, az most különösen szép.

Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Vannak ezek a szabadulós játékok most, nagyon terjednek,vannak jók,amiket dicsérnek,talán rápróbálhatnátok egyre.Victor írta:Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki(mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).
Szinte bármi jöhet (múzeum, kiállítás, interaktív dolgok, romantikus dolgok, stb.) csak a sport nem - ezen a héten.
Google kiad sokat, vagy facebook kereső is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
Eléggé lelaktuk a nappalit, azt esetleg kifesthetitek, ha megfelel.Victor írta:Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki(mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).
Szinte bármi jöhet (múzeum, kiállítás, interaktív dolgok, romantikus dolgok, stb.) csak a sport nem - ezen a héten.

Amúgy itt van egy pár: http://www.budapest.com/szabadido/eseme ... %5B2%5D=01 gyermekvasút...

Nem illik.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki
(mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Összességében nézve ez jobb, mint bsc-n amikor keresztféléveken keresztül hurcolsz egy tárgyat, mert ütközik egyik a zh a másikkal. A régiben legalább tudhattad, hogy ha nincs meg, mehetsz amerre látsz.kecsu10 írta:Az osztatlan annyival gázosabb, hogy ott minden tárgy épül mindenre, szoval ha egy nincs meg maradsz.
Valószínű jobban számon kérték és kevesebbet sem kellett tanulni (sőt), de az anyag mélyebben, érthetőbben, átfogóbban leadásra került. Most van egy összecsapott rendszer, ahol az első 3-4 félévben tele vagyunk olyan tárgyakkal, amiknek hasznát nem veszem, csak szopatnak vele és 2x annyit tanulok rá, mint arra ami érdekel, amiért idejöttem.
Tudom, a régi osztatlan rendszerben is megvoltak ezek a tárgyak, nem az volt hogy tanuljak járműdinamikát 2 kreditért ahol van 3 picsanehéz zh, 4 bűnhosszú értelmetlen házi egyenként 15-20 órás munkával + a tanár egy fasz. De tényleg az, nem urban legend szinten.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Egyetértek. Osztatlanban nyomtam a hat kőkemény evet, de olyan tudást ad, hogy nyugaton is lesik. Az osztatlan annyival gázosabb, hogy ott minden tárgy épül mindenre, szoval ha egy nincs meg maradsz. Negyvenen kezdtük, ketten fejeztük be idore. Itt van egyebkent teologus BSc s Amerikában is, el nem tudom kepzelni, hogy mit lehet harom ev alatt megtanítani egy lelkésznek vagy egy orvosnak. Ja de latom. Munkában van aki alap dolgokkal nincs tisztában. Ha jol sejtem ez barmilyen tudomanyteruleten igy van.nmate írta:Egész BSc baromság Magyarországon, kevesebb óra, felületesen átvett anyag, néhány tárgyból meg ugyanolyan mélységben kérik, hiába a fele óraszám.
Meg lehet tanulni nem azt mondom, de mennyivel egyszerűbb és minőségibb már, mint amikor rendesen van idő minden tárgyra és nem 2 képzésben veszed át ugyan azt, fele annyi idő alatt...?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
40km-re lakok, és az egyetemtől nem messze van egy fasza jó hamburgeres. Örülök, hogy seithettem!Ferencváros írta:Valaki tudja mennyire nehéz a jog Debrecenben?nyilván mindenhol nehéz, de egy pár információt megköszönnék.
Vagy esetleg magáról a városról, egyetemről, életről.

Viccen kivül, ha kell majd valami pontos infó, hogy mi hol van tudok segiteni. Egyetemmel kapcsolatban viszont csak annyit tudok, hogy kivülről jól néz ki...

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valaki tudja mennyire nehéz a jog Debrecenben?
nyilván mindenhol nehéz, de egy pár információt megköszönnék.

- ziro4vr
Életemben nem jöttem még ki jól betekintésből.Kerlon írta:Nem-nem, én nem élek a módszereiddel.Amúgy nagy király vagyok, utolsó alkalomra mentem csak el, jött a 2-es a neptunban
gondoltam egyből, hogy "na, betekintésre se megyek, mert még lehúzzák".

Nem illik.
Nem-nem, én nem élek a módszereiddel.
Amúgy nagy király vagyok, utolsó alkalomra mentem csak el, jött a 2-es a neptunban
gondoltam egyből, hogy "na, betekintésre se megyek, mert még lehúzzák".

K
K
- ziro4vr
Mondjuk egy kicsit lehet rásegített még az a különóra özv. Tóthné Márta tanárnővel a szertárbanKerlon írta:Amúgy, ha szorgos vagy szerintem anélkül is mehet. Én például bejártam minden gyakorlatra és abból a jegyzetből meg a példatárból felkészültem. Simán 2-es lettem, elsőre.

Nem illik.
Amúgy, ha szorgos vagy szerintem anélkül is mehet. Én például bejártam minden gyakorlatra és abból a jegyzetből meg a példatárból felkészültem. Simán 2-es lettem, elsőre.

K
K