what?morientes írta:Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offense

HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 19., hétfő 18:22
what?morientes írta:Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offense
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 19., hétfő 18:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 19., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 19., hétfő 18:04
Odegaardot kihagytad. Mondjuk Paco, szerinten nem igazan az a "Realhoz melto".Realista24 írta:De Gea, Pogba, Varane, Isco, Kroos, Reus, Paco...micsoda alap..finom lenne es Realhoz méltó.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 19., hétfő 18:00
Oda,nem is kifejezetten erre reagáltam,csak sokszor nincs ott...még zárójelben sem.Amennyiben minden angol,(vagy más nyelvű idézet(,ebben a formátumban lenne,nem is lenne gondom.mocsok írta:odaírta zárójelben a fordítást is, nem?morientes írta:Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offense
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 19., hétfő 17:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 19., hétfő 17:58
...es a City nyer egy vilagbajnokot.h3x0r írta:Khedira meg a City-be.numberone1 írta:Nyari szappan-opera:
Veratti megy a Juveba, Toure a PSG-be, Pogba hozzank.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 19., hétfő 17:57
Khedira meg a City-be.numberone1 írta:Nyari szappan-opera:
Veratti megy a Juveba, Toure a PSG-be, Pogba hozzank.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 19., hétfő 17:55
+1Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offense
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 19., hétfő 17:55
Hát akkor ebből sehogy se lesz Barca..Realista24 írta:Azt mondta egy napon visszatérne,
Meg azt is hogy Carloval is dolgozna egyutt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 19., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 19., hétfő 17:52
Hát nagyon remélem, hogy nem..ateeemadrid írta:Nyugi, biztos már megvan a deal Verrattival.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 19., hétfő 17:47
odaírta zárójelben a fordítást is, nem?morientes írta:Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offense
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 19., hétfő 17:45
Annyira teszik mindig ez az angol nyelvtanfolyam,mondjuk én értem,de biztos van aki nem...csak egy magyar fórum ez na....no offenseazért Marotta ezt mondta Ancelottira reagálva: "Ancelotti asked me some questions about Pogba," he said to Sky Italia. "He says he's not interested? Well, that's a white lie. I'm sure he has his reasons to say it's not true." (Ancelotti már kérdezősködött Pogbáról. Azt mondja nem érdekli? Hát ez egy fehér hazugság. Biztos megvolt az oka amiért ezt mondta)
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 19., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 19., hétfő 17:36
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. január 19., hétfő 17:27
persze hogy nem kell.
HozzászólásSzerző: Juhy » 2015. január 19., hétfő 17:26
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 19., hétfő 17:26
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2015. január 19., hétfő 17:25
azért Marotta ezt mondta Ancelottira reagálva: "Ancelotti asked me some questions about Pogba," he said to Sky Italia. "He says he's not interested? Well, that's a white lie. I'm sure he has his reasons to say it's not true." (Ancelotti már kérdezősködött Pogbáról. Azt mondja nem érdekli? Hát ez egy fehér hazugság. Biztos megvolt az oka amiért ezt mondta)BBeno írta:pls shot me."I think Pogba is a great player," he told Sky Italia. "He can play in any team in the world, but not for Real Madrid because he is not a player who interests us."
legnagyobb király lenne nálunk. persze hogy nem kell. ahogy rotálnunk sem kell. biztos szar a marketing értéke. eszem megáll.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem