Szinte bármi jöhet (múzeum, kiállítás, interaktív dolgok, romantikus dolgok, stb.) csak a sport nem - ezen a héten.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 20., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 0:17
Összességében nézve ez jobb, mint bsc-n amikor keresztféléveken keresztül hurcolsz egy tárgyat, mert ütközik egyik a zh a másikkal. A régiben legalább tudhattad, hogy ha nincs meg, mehetsz amerre látsz.kecsu10 írta:Az osztatlan annyival gázosabb, hogy ott minden tárgy épül mindenre, szoval ha egy nincs meg maradsz.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. január 19., hétfő 23:51
Egyetértek. Osztatlanban nyomtam a hat kőkemény evet, de olyan tudást ad, hogy nyugaton is lesik. Az osztatlan annyival gázosabb, hogy ott minden tárgy épül mindenre, szoval ha egy nincs meg maradsz. Negyvenen kezdtük, ketten fejeztük be idore. Itt van egyebkent teologus BSc s Amerikában is, el nem tudom kepzelni, hogy mit lehet harom ev alatt megtanítani egy lelkésznek vagy egy orvosnak. Ja de latom. Munkában van aki alap dolgokkal nincs tisztában. Ha jol sejtem ez barmilyen tudomanyteruleten igy van.nmate írta:Egész BSc baromság Magyarországon, kevesebb óra, felületesen átvett anyag, néhány tárgyból meg ugyanolyan mélységben kérik, hiába a fele óraszám.
Meg lehet tanulni nem azt mondom, de mennyivel egyszerűbb és minőségibb már, mint amikor rendesen van idő minden tárgyra és nem 2 képzésben veszed át ugyan azt, fele annyi idő alatt...?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 19., hétfő 23:35
40km-re lakok, és az egyetemtől nem messze van egy fasza jó hamburgeres. Örülök, hogy seithettem!Ferencváros írta:Valaki tudja mennyire nehéz a jog Debrecenben?nyilván mindenhol nehéz, de egy pár információt megköszönnék.
Vagy esetleg magáról a városról, egyetemről, életről.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 19., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 19., hétfő 21:56
Életemben nem jöttem még ki jól betekintésből.Kerlon írta:Nem-nem, én nem élek a módszereiddel.Amúgy nagy király vagyok, utolsó alkalomra mentem csak el, jött a 2-es a neptunban
gondoltam egyből, hogy "na, betekintésre se megyek, mert még lehúzzák".
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 19., hétfő 21:46
Mondjuk egy kicsit lehet rásegített még az a különóra özv. Tóthné Márta tanárnővel a szertárbanKerlon írta:Amúgy, ha szorgos vagy szerintem anélkül is mehet. Én például bejártam minden gyakorlatra és abból a jegyzetből meg a példatárból felkészültem. Simán 2-es lettem, elsőre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 19., hétfő 21:38
Igen, az sokat tud segíteni mondjuk, egyik barátom hasonló cipőben jár, de ő nem durvul annyira matekből, "csak" BGF-re jár.Kerlon írta:Sokan mondták, hogy külön tanárhoz jártak, mert nem ment volna nélküle.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 20:31
Villamosmérnöki karon, Energetika szakirányokon, Villamosenergia-rendszerek modulon vagyok, 10 nap és két fél év van hátra, ha kérvénnyel engedik a rohadt progot meg info2-t...Sierra írta:Nem villamosmérnökit nyomod már?Kerlon írta:n energetikát nyomok a Kandón és most kötéltáncot vívok
Én is valami mérnökit terveztem volna, de esélytelen jelen pillanatban.. egyrészt legalább matek vagy infóból újra kéne érettségiznem, másrészt ha bekerültem valahogy bent is kéne maradni. Viszont matekból majdnem végig 2-es voltak középiskolában, általánosban sem voltam 3-asnál jobb, szóval nem egy jó ötlet.Az a baj, hogy nem tudom, hogy tényleg hülye vagyok a matekhoz, vagy csak sosem tanultam/gyakoroltam rá, aztán mindig átcsusszantam 2-esekkel. Illetve a legnagyobb baj, hogy az alapok hiányoznak elég durván, azt meg bepótolni... hát már nem érdemes szerintem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 19., hétfő 19:57
Na hát nálam ez a helyzet kb, igaz infós suliba jártam, akkoriban konyítottam is valamennyit a számrendszerekhez meg a programozáshoz (hogy a példánál maradjunk), csak hülye fejjel leszartam bele, hogy mi lesz a jövőmmel. Majd lesz valahogy alapon voltam sajnos. Szóval az alapjaim nagyjából meg vannak, csak mindez kurva régen volt.tucsoki írta:Viszont ez fordítva is igaz, és ha valaki szerényebb felkészültségű, pl. csak mindig is szerette az informatikát, de a számrendszerekről lövése sincs, programozni alapszinten sem tud, stb., akkor teljesen adja magát hogy az fsz-el kezdjen.
Nem villamosmérnökit nyomod már?Kerlon írta:n energetikát nyomok a Kandón és most kötéltáncot vívok
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 19., hétfő 17:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: cart » 2015. január 19., hétfő 16:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 19., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 19., hétfő 16:46
ez a legnagyobb baromság az egész magyar oktatásbanmert egy fasza kis töltelék tárgy miatt nem tudok felvenni egy másik töltelék tárgyat ősszel. +1 évembe kerülhet, amikor semmi más elmaradásom nincs.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 16:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 16:34
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem