lendületből kevés?realistahuni írta: akkor Isconál is meg lehet említeni, hogy azért egy átlagnál jobb szélsővédő nagy százalékban ki tudja kapcsolni, mert nincs meg a lendület.
a gyerek olyan robbanékony hogy sírok rajta. hogy lenne már lendületből kevés?! az hogy nem olyan gyors mint cr vagy bale az nem azt jelenti hogy egy átlagos hátvéd utol fogja érni, mert megnyugtatlak nem fogja.
egyébként meg szerintem jobb hogy inkább ésszel játszik, mint erőből.
ja sokszor kihúzott minket a szarból. de céernek van meccsenként 5-6 távoli lövése, balenek is. ez nem fér bele, főleg ha mondjuk szarba vagyunk mint a united ellen és bekkelnek, és ha nem megy be egy kirúgással elhúznak 1percet is akár.peti_madrid írta:Szerintem meg pont, hogy lehetne. Nézd meg hányszor jött jól, hogy van 2 ember a mostani csapatban, aki távolról mer lőni. Zselé nem egyszer húzta ki a szarból a csapatot 1-2 átlövéssel és gondolom senki se felejtette el Modric dugóját a Manchester ellen. Felállt védelem ellen nem lehet nagyon mit kezdeni, szét kell lőni őket, csak ehhez nem nagyon van töke a játékosainknak.
ha meg megnézed messit meglátod hogy az alacsony súlyponttal és azzal hogy robbanékony vagy ugyanúgy lehet eredményt elérni mint azzal hogy erőből lenyomod a másikat.realistahuni írta:Attól még mindig igaz. Ha megnézed Balet, rájössz, hogy miért jók ezek a tulajdonságok.
de most komolyan ti robotfocit akartok? olyat ahol erőből lenyomjuk, és rommá futjuk? ez valahogy nekem nem fér össze azzal hogy ti zidaneokat meg ronaldokat írtok kedvencnek.
realistahuni. te költenél 90milliót balere? mert mondjuk 80alatt tuti hogy nem fogjuk elhozni. és itt nekem is még mindig ez a bajom hogy ÁR/ÉRTÉK arányban iscoval szerintem jobban járnánk, plusz azt a 80-90milliót sokkal okosabban is elkölthetnénk akár 3-4játékosra is.
de lehet álmodozni hogy perez két szép szeméért levy majd odaadja olcsóbban balet.