Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
___Samy___

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 19., hétfő 18:41

nekem olyan szinten ki van már a falloszom ezzel a sportfogadással
nem játszottam vagy 2-3 hónapja, mondom felteszek egy 10-est, megnézem mi újság...erre ha most nem lesz a szenegáli meccsen még egy gól, akkor már zsinórban az 5.!! fogadásom mehet el egy góllal

ilyen van? :vivo:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 19., hétfő 18:11

na eddig néztem a szlovén meccset, biztos, h nem tiszta, aki nézi a meccset az tudja mire gondolok. az oddsmozgás sem véletlen volt.

a szlovén kapust nemtudom, h honnan szedték össze, de az vmi kabaré. áll, mint fasz a lakodalomban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 19., hétfő 18:01

gkovi írta:Megraktam Szlovéniát, aztán tudtam meg, hogy a fél Katari válogatott honosított játékosokból áll, és nem is rosszakból. :angry:
nem jobb katar, szlovénia balfaszkodik, most is az a 7 méteres amit dobtak.. jó, h nem dobta direkt mellé.
erős tippszmiksz gyanúm van a szlovén csapattal kapcsolatban
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 19., hétfő 17:59

Megraktam Szlovéniát, aztán tudtam meg, hogy a fél Katari válogatott honosított játékosokból áll, és nem is rosszakból. :angry:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 19., hétfő 17:31

nmate írta:Rájöttem, Afrika kupa annyira nem is jó. Ezeknél még internet sincs, hogy előzetes kezdőt vagy sérülteket kirakjanak. Ghána kezdője amint kiszivárgott, 2.1-ről 2.6-ra ment az odds Szenegál ellen :lol: Ázsia kupa viszont kurva jó.
Tunézia utso 10 percig vezet,a Zöldfoki szk(!!!) ellen erre kikap,elbaszva ezzel a szelvényem,erre én hülye Algériát csak azért is behúzom nyerőre :D
Persze meg van a torna varázsa,áramszünet,bírói blama,tömegverekedés,meg van minden évben,a cirkusz azért dobja :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 17:04

Ghána alapjában véve jobb csapat, jobb focit tolnak. VB-n sem véletlen voltak kint, Szenegálnak volt egy aranygenerációja, azóta csak nyomokban mutatnak valamit.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 19., hétfő 16:58

nmate írta:Rájöttem, Afrika kupa annyira nem is jó. Ezeknél még internet sincs, hogy előzetes kezdőt vagy sérülteket kirakjanak. Ghána kezdője amint kiszivárgott, 2.1-ről 2.6-ra ment az odds Szenegál ellen :lol: Ázsia kupa viszont kurva jó.
:lol: :lol:
még nem volt döntetlen az ázsia kupán. azért az erős. mondjuk nem holnapra jósolom az első x-et, japánnak és iraknak is hoznia kellene úgygondolom.

szenegál támadósora a padon: sow, cisse, mané :mrgreen: :mrgreen:
hnapi afrikakupán elefántok taposhatnak.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. január 19., hétfő 16:58

Mára ment egy;

Algéria
Szenegál (nincsfogadás döntetlenre)

Volt róla hír, hogy Gyan sanszos, hogy nem lesz a kezdőben. De egyébként elnézegetve a 2 csapat keretét, erősebbnek tűnik Szenegál. Egyébként a Sotonos Mané gyerek nagyon jól tolta mostanában, remélem játszik majd.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 16:54

Rájöttem, Afrika kupa annyira nem is jó. Ezeknél még internet sincs, hogy előzetes kezdőt vagy sérülteket kirakjanak. Ghána kezdője amint kiszivárgott, 2.1-ről 2.6-ra ment az odds Szenegál ellen :lol: Ázsia kupa viszont kurva jó.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 19., hétfő 16:48

már csak 1.45 :D
kíváncsi leszek.

algéria odds is keményen megy lefele egész nap. pakolják is útonútfélen

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. január 19., hétfő 13:54

Toti írta:szlovénia - katar meccs oddsait nézitek?
pár óra alatt 2,50ről 1,50re esett le, folyamatban. :ozil:
A bet 365 a kézi odds-okat el szokta nézni, de mindegyik iroda igazából, mert nem túl tömegsport a kézi, és a kezdeti oddsokat nagyon rosszul lövik be esetenként, aztán persze korrigálnak, mint most is. Ja, és a bírók miatt vigyázni kell ebben a szakaszban, nagy esélyes-kiscsapat felállásban óvatosan a hendivel, mert ezek a harmadik világbeli bírók simán engedik 2 percig a passzívot a kicsiknek, hogy ne kapjanak ki sokkal.

Tegnap 1-4 fogadásból, -2.5 unit, a Colts egyáltalán nem volt éles, ez van.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 19., hétfő 13:12

Első körben Pistons+8. A Drummond-Monroe duó a liga összes csapatának okozat fejfájást, ráadásul ezzel az inside-out játékkal ha elkezd 1-2 embernek sülni a keze, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy elkapják a Hawkst.
Bucksnál még várok hogy essen az odds, volt egy -1.5-em, de kivettem, mert azóta már kb az ML 1.9.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 13:11

De nem mindig az esélyes nyer :D Amúgy Ross miatt mégis várok, hátha kirakják valami indokkal és akkor lehetne pakolni. 1 dolog felett siklottam el viszont: Bucks 1 hét alatt 1 meccset nyomott :x

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. január 19., hétfő 12:46

Algériára 1.83 több, mint jó. Simán végső esélyes és jó eséllyel győzelemmel nyitnak, dél-afrika jó ellenfél erre.
Evertont a gyatra formájával nem értem miért, de még mindig túlbecsülik, X2 jónak tűnik 2.00ért.
nmate írta:Toronto -1.5-t vittem így reggel 1,95-ért (pontosabban még az éjjel), nagyon kell nyerniük ha tartani akarják a lépést a többiekkel, ráadásul a Cavs is jön fel ott. Nem biztos, hogy Milwaukee a legjobb helyszín erre, de szerdán a Grizzlykhez mennek, szóval szerintem megnyomják.
Olvastam pár preview-t és a Bucks tűnik esélyesnek.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 12:27

Ilyenek vannak, én Gabont kaptam el múltkor 3.2-nél a végleges 2,7 helyett.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 19., hétfő 11:32

szlovénia - katar meccs oddsait nézitek?
pár óra alatt 2,50ről 1,50re esett le, folyamatban. :ozil:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 19., hétfő 9:14

Toronto -1.5-t vittem így reggel 1,95-ért (pontosabban még az éjjel), nagyon kell nyerniük ha tartani akarják a lépést a többiekkel, ráadásul a Cavs is jön fel ott. Nem biztos, hogy Milwaukee a legjobb helyszín erre, de szerdán a Grizzlykhez mennek, szóval szerintem megnyomják.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 18., vasárnap 23:37

Egy pillanatra még én is megijedtem :mrgreen: Közben a Raptors hendi félidőben még nagyon bukó volt, mostmár nyerőben van, remélem úgy is marad :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 18., vasárnap 23:34

sebydani írta:Zsombor, te is a rush kísérleteket raktad? Mert szerintem már 18-nál jár. Legalábbis az NFL.com-on is az van :hmmm:
Igen, csak elszámoltam, de mondom rálesek azért. :lol: Köszi. :)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 18., vasárnap 23:33

Zsombor, te is a rush kísérleteket raktad? Mert szerintem már 18-nál jár. Legalábbis az NFL.com-on is az van :hmmm:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: