Rollins tényleg a jövő embere lehet, nem feltétlenül kell mindenkit face-ként építeni. Nála talán még fel lehet fedezni a tudatos építkezés jeleit. Meg ugye ezzel az Authority sztorival szerintem ott van az aduász a kezükben, sokat ki lehet még így hozni a srácból akár face, akár heel szerepben.P. Krisz írta:Meh... mekkora rakás kula már megint a WWE . Sting feltűnésével azt hittem hogy felpezsdülnek a dolgok de semmi . Ez az Authority és Seth Rollins vonal egy nagy halom gagyi .
Magáról a Rumble-ről:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kár ezt szépíteni,igazából f*s volt. Meg a vége után olyan deja vu érzése lett az embernek.

Le a kalappal egyébként a triple threat résztvevői előtt,mert jó meccset hoztak össze. Lesnar hihetetlen mekkora állat, Rollins is odatette magát a meccsben,és szerintem most Cena-ra sem lehet panaszunk.Ez a meccs tényleg fasza volt.
Rumble meccs: Reigns győzelmét tavaly kellett volna megejteni,idén ez a sztori bukásra lesz ítélve. Pedig látszik,hogy nagyon akarta ezt most a WWE vezetés,most akarták végleg berobbantani mint top face karakter. Még Bryan-t is beáldozták,és hamar kiejtették,hogy Reigns legyen a rivaldafényben.De ez nem jött be. Ugyan az a helyzet mint tavaly igazából,most érdekes lesz a dolog,hogy mennyire fogják elfogadni a következő helyszíneken a nézők Romant mint Rumble győztes.
Szerintem fog kelleni a "tűzoltás",mert a nézők nem fognak beletörődni,hogy Lesnar vs Reigns lesz a WM main event. Azért az durva lenne,ha a közönség megint bekövetelné oda valahogy Bryant.