Na akkor az lesz az 5. meccsük 2,5 hét alatt, nekünk meg a 3. és még a helyszínen fogod tolni Benzemát is... 5-1.Realista24 írta:Február 4, 20:45!!!!! R24 a helyszínenKerlon írta:Mikor lesz a meccs? Ők most szerda-szombat ritmusban játszanak, szóval ha a 2 kupa meccs után közbe esik és a Bernabeuba jönnek, akkor úgy járhatnak, mint a Camp Nouban.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát lehet,de inkább nekemEz szerintem főleg nekem szólt.

Sok mindenben egyetértettünk azelőtt is,csak az Özil mániád generálta sokszorca feszültségetNa végre valamiben szóról szóra egyet értünk. :)

(Csak húzlak,peace

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Február 4, 20:45!!!!! R24 a helyszínenKerlon írta:Mikor lesz a meccs? Ők most szerda-szombat ritmusban játszanak, szóval ha a 2 kupa meccs után közbe esik és a Bernabeuba jönnek, akkor úgy járhatnak, mint a Camp Nouban.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mikor lesz a meccs? Ők most szerda-szombat ritmusban játszanak, szóval ha a 2 kupa meccs után közbe esik és a Bernabeuba jönnek, akkor úgy járhatnak, mint a Camp Nouban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Sevilla lenézését én sem értem, papíron gyengébbek, de ha mindig az esélyes nyerne, akkor értelmét veszítené a sport.
Büntető, piros lap, öngól, kamu ítéletek, indiszponált játékosok, szar taktika, nulla szerencse csak néhány olyan, ami közbeszólhat, és ha ebből kettő vagy több egyszerre beüt, akkor ott is a meglepetés.
Büntető, piros lap, öngól, kamu ítéletek, indiszponált játékosok, szar taktika, nulla szerencse csak néhány olyan, ami közbeszólhat, és ha ebből kettő vagy több egyszerre beüt, akkor ott is a meglepetés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Azért annyira nem kell lenézni a Sevillát. Ha nyernek ellenünk, akkor előzik az Atleticot.... előző évben is játszottunk ellenük nehéz meccset, most is játszhatunk... ha a Sevilla felszívja magát, és abban a kellemetlen stílusban fog játszani, mint amiben tud, akkor nem hiszem, hogy egyszerű lesz. Szerintem ők nagyon kiszámíthatatlanok, szóval lehet belőle gálázás is, és még az is lehet, hogy egy nehéz meccsen pontokat lopnak tőlünk...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Perpill őszi bajnokok vagyunk és a Schalke-t kaptuk a bl-ben, ők meg az atleticot a kupában,a cityt a bl-ben és levannak maradva vagy 1 vagy 4 pontal... Nekem sehogy se jön ki hogy ők dupláznak mi meg 0 kupával zárunk JELEN állás szerint.Az meg hogy ők elkapták a fonalat...2 darab meccs amit elkaptak,legalább a kupapárharcukat várjuk már meg...M1Ö írta:Azán most per pill úgy állunk, hogy idény végén "simán" duplázhatnak, mi meg 0 kupával zárunk.
Ez a mondandóm (meg ezek szerint többek) lényege... Hogy kicsit el vagyunk szállva.
Az a baj,hogy ti 10pontos előnyöket vártatok.Ez így januárban bőven jó ahogy most állunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Ezt már sokszor olvastam, meg azt is, hogy milyen szar lehet, hogy mi itt döntjük a győzelmi rekordokat, és mégis a seggünkben vannak a katalánok. Ezt nem nagyon értem, ugyanis mi rögtön a bajnokság legelején szoptunk sorba 2 meccsen, ami azt jelenti, hogy -6pontos hendivel kezdtük a bajnokságot, kis túlzással.Most még jobban felszívták magukat, de mikor szar formában voltak, akkor sem buktak sokkal több pontot mint mi
Most megyünk 4 ponttal, ami azt jelenti, hogy vertünk rájuk 10 pontot egy pár hónap alatt. Ezt azért akárhogy is nézem egyáltalán nem kevés. Ja, és igen, 4 pont, nem 1 pont. Komolyan van valaki aki azt hiszi, hogy a Sevilla ellen otthon pontokat veszíthetünk? Már akkor csalódott leszek, ha 4 alatt megússzák...
Persze nyilván azokkal sem értek egyet, akik leírták a Barcát előre, de azért még mindig sokkal jobb helyzetben vagyunk. Jobb játékállomány, jobb edző, 1. hely a tabellán. Ezek a tények.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez szerintem főleg nekem szólt. Triplázást vártam, most meg duplázást. Nem befosva vagyok a Barca-tól, csak elismerem, hogy jelenleg nagyon nem úgy állnak a dolgok, ahogy kellenének. A Barca-nál nincs edző, ezek szerint formaidőzítés se, Messi csak lézeng, Iniesta kiégett, nincs védelmük, vezetőségük stb. stb. bezzeg nálunk minden rendben. Ami félig meddig igazság is amúgy, de megint csak azt tudom írni, hogy ennek ellenére ők még versenyben vannak a kupáért, meg csak 1 (!!!) ponttal vannak lemaradva.miro írta:Az Atletico meccs előtt mindenki triplázni akart,mert " mi vagyunk a real madrid blablablablabla ",most meg be vagytok szarva a Barcelónától,mert megverték az Atleticot,amit csak is annak köszönhetnek,mert az elején vezetést tudtak szerezni,de ennyi,semmi extrát nem csináltak.
A másik három óriási ellenfelüket inkább meg se említem.
Csak annak köszönhették, hogy megverték az Atlético-t, hogy ők hamarabb találtak be? Ne tegyük már magunkat nevetségessé ilyen kifogással... Mi nem tudtuk megszerezni a vezetést ellenük, megvertük saját magunkat. Ők nem, mégis mi vagyunk császároknak beállítva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na végre valamiben szóról szóra egyet értünk.morientes írta:Csak aztán ne hogy így gondolja a csapat,vagy Ancelotti,mert akkor jön a pofáraesés,oszt lesünk mint az özylikon

Teljesen lényegtelen, hogy kinek, vagy minek van hozzá köze. Most még jobban felszívták magukat, de mikor szar formában voltak, akkor sem buktak sokkal több pontot mint mi. Ez a lényeg... Hogy sokan álomvilágban (bocs az erős kifejezésért) élnek itt, hogy mi mekkora császárok vagyunk, Messi meg már egy motiváltalan senki, a Barca-nál meg rohadt nagy krízis van.dzsi91 írta:Ami jó ,hogy ebben a jó formában szerintem semmi tudatosság nincs,kicsit felszívták magukat és egy nyert rangadó lökést adott nekik, ehhez az edzőnek megint semmi köze nincs.
Azán most per pill úgy állunk, hogy idény végén "simán" duplázhatnak, mi meg 0 kupával zárunk.
Ez a mondandóm (meg ezek szerint többek) lényege... Hogy kicsit el vagyunk szállva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Senki sincs befosva a barcelonától,csak sokan elintézték őket egy kézlegyintéssel.Ezt azért át kellene értékelni.Elég egy bukta az atmával,meg egy elbaszott klasszikus,és mindjárt -6.
Az utóbbi meccsek alapján nem mondhatni hogy a real top formában focizik,és ez tény.Az is hogy a barca regenerálódni látszik a szerencsétlenkedés után.Ez is tény.Az is hogy az atma annak az úristennek sem akar kipukkadni.
Ettől független még mindig mi vagyunk a legesélyesebbek a ligára,de koránt sem olyan simán mint ahogy azt még decemberben is gondoltuk.Szóval benne van a forma hanyatlás,mint mindenkinél,de-hogy a Dalai Lámát idézzem-az időből van a legkevesebb,nagyon jó lenne most már feljavulni,(játékban főleg),mert a BBC gyengélkedik,Kroos ki van facsarva mint egy lime,Modric borzasztóan hiányzik,Marceloban,Iscoban látom a javulást,ráadásul a védelem sem az,amit megszoktam,gondolok itt Ramos eladott labdáira,vagy Varane bizonytalankodásaira...Míg a legfőbb ellenfelek viszont stabilizálni látszódnak.
Hangsúlyzom,nincs katasztrófa,nincs veszve semmi,de a túlzott optimizmust sem látom helyénvalónak.
Az utóbbi meccsek alapján nem mondhatni hogy a real top formában focizik,és ez tény.Az is hogy a barca regenerálódni látszik a szerencsétlenkedés után.Ez is tény.Az is hogy az atma annak az úristennek sem akar kipukkadni.
Ettől független még mindig mi vagyunk a legesélyesebbek a ligára,de koránt sem olyan simán mint ahogy azt még decemberben is gondoltuk.Szóval benne van a forma hanyatlás,mint mindenkinél,de-hogy a Dalai Lámát idézzem-az időből van a legkevesebb,nagyon jó lenne most már feljavulni,(játékban főleg),mert a BBC gyengélkedik,Kroos ki van facsarva mint egy lime,Modric borzasztóan hiányzik,Marceloban,Iscoban látom a javulást,ráadásul a védelem sem az,amit megszoktam,gondolok itt Ramos eladott labdáira,vagy Varane bizonytalankodásaira...Míg a legfőbb ellenfelek viszont stabilizálni látszódnak.
Hangsúlyzom,nincs katasztrófa,nincs veszve semmi,de a túlzott optimizmust sem látom helyénvalónak.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én amúgy soha nem értettem, hogy miért kell már előre temetni a Barcelonát...lehetett tudni, hogy újra formába fognak majd jönni...Messi is elég szépen elkezdte újra termelni a gólokat...Neymar már jó ideje nagy formában focizik...komolyan kell venni továbbra is őket (akárcsak az Atletico Madridot)...ott lesznek szerintem minden fronton a végelszámolásnál...még is az a megérzésem, hogy a bajnokságot idén mi fogjuk megnyerni...jó lenne legalábbis újra bajnoknak lenni...
Ami számomra meglepő, hogy általában januárban szokott szenvedni a Barca (legalábbis a csodabarcánál így volt)...itt szokott eljönni a szokásos hullámvölgy nekik...míg most ez inkább nálunk megfigyelhető...nem tudom, hogy mennyire tudatos ez amúgy...lényeg a lényeg, hogy tavasszal kell topformában focizni...ezért én még nem temetném magunkat...sok víz lefolyik még a Dunán addig...de egy biztos, a Barcára nem árt figyelni...
Ami számomra meglepő, hogy általában januárban szokott szenvedni a Barca (legalábbis a csodabarcánál így volt)...itt szokott eljönni a szokásos hullámvölgy nekik...míg most ez inkább nálunk megfigyelhető...nem tudom, hogy mennyire tudatos ez amúgy...lényeg a lényeg, hogy tavasszal kell topformában focizni...ezért én még nem temetném magunkat...sok víz lefolyik még a Dunán addig...de egy biztos, a Barcára nem árt figyelni...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Az Atletico meccs előtt mindenki triplázni akart,mert " mi vagyunk a real madrid blablablablabla ",most meg be vagytok szarva a Barcelónától,mert megverték az Atleticot,amit csak is annak köszönhetnek,mert az elején vezetést tudtak szerezni,de ennyi,semmi extrát nem csináltak.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Azt kell elfogadni,hogy a Barcának is lehetnek erős periódusaik és nekünk is gyengébbek, valaki jól leírta, teljesen más a formaidőzítés a két csapatnál.Kicsit összehozta őket ez a sok kritika,Messi is beindult, de hányszor volt már ilyen,hogy lendületet kaptak aztán az első fal után megint jött az orr lógatás. Ami jó ,hogy ebben a jó formában szerintem semmi tudatosság nincs,kicsit felszívták magukat és egy nyert rangadó lökést adott nekik, ehhez az edzőnek megint semmi köze nincs.
Az meg a másik,hogy egyáltalán miről beszélünk, jó meg rossz forma...a barca egy kemény 2(4 ha az elcse meccseket is beleveszem) meccses győzelmi sorozattal már jó formában van? Mi meg egy kupakieséssel az atletico ellen és egy bukott meccsel valenciában már rosszban?
Szerintem ugyanott fog elmenni a lendület ahol megkapták, az atleticonál.
Az meg a másik,hogy egyáltalán miről beszélünk, jó meg rossz forma...a barca egy kemény 2(4 ha az elcse meccseket is beleveszem) meccses győzelmi sorozattal már jó formában van? Mi meg egy kupakieséssel az atletico ellen és egy bukott meccsel valenciában már rosszban?
Szerintem ugyanott fog elmenni a lendület ahol megkapták, az atleticonál.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Annál is inkább,mert Messi is egyre inkább kezdi elkapni a fonalat,Neymar hétről-hétre egyre érettebb,Mascherano meg a kp-n valami iszonyotos precíz teljesítményt hoz.Ő a barca DM-ja,csak nem akkora idiótaÉn csak azért vizelek magam alá, mert elvileg ez a Barca krízisben van, de csak egy ponttal megyünk előttük és ők még a kupában is állnak. Inkább zavar, idegesít, mert tényleg jobbak vagyunk, erre számokban nincs semmi különbség.

Csak ha két csapat hétvégi meccseit nézem,a barca lazán,erőlködés nélkül oldotta meg galliciában,míg ugyan mi is simán hoztuk,de görcsösebbnek éreztem a csapatot,mint a barcat.Pedig az ellen nagyjából ugyan az a kaliber ,(persze lehet itt mondani hogy madridi "derby" de nagyon nincs a getafe abban a súlycsoportban,a rayora inkább lehetne mondani,de rájuk is cssak az akarat tekintetében)
Ettől független nincs világvége hangulatom,hisz még is csak mi vezetjük a ligát,de olyan érzésem van néhány hsz-t olvasva,hogy kész ténynek könyvelik el sokan,hogy a barcelona nem tétel,és már meg is nyertük a ligát.
Csak aztán ne hogy így gondolja a csapat,vagy Ancelotti,mert akkor jön a pofáraesés,oszt lesünk mint az özylikon

LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsi91
Nem fog sajnos.Buszozni fog,sztem már most Real-Atlético videókra alszik el.Sajnos azok a meccsek oktatófilmek ,amolyan hogyan verjük el a Realt kezdőknekKerlon írta:remélem abba a hibába esik, mint amikor itt volt és kaptunk 5-t a barcától... higgye el, hogy jók és focizni is akarjanak, akkor tuti kenünk nekik egy 5öst, mint a spurs. ha meg beáll és vár, akkor lehetünk szarba

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
csabi* írta:pellegrinit?nagyi írta:Valamiért az az érzésem,hogy idén megkapjuk a volt edzőnket.
És az finom kis meccs lesz pláne ha itthon kezdünk velük.![]()

remélem abba a hibába esik, mint amikor itt volt és kaptunk 5-t a barcától... higgye el, hogy jók és focizni is akarjanak, akkor tuti kenünk nekik egy 5öst, mint a spurs. ha meg beáll és vár, akkor lehetünk szarba

K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
pellegrinit?nagyi írta:Valamiért az az érzésem,hogy idén megkapjuk a volt edzőnket.
És az finom kis meccs lesz pláne ha itthon kezdünk velük.

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Valamiért az az érzésem,hogy idén megkapjuk a volt edzőnket.