Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Demes

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 14., péntek 13:11

ez mondjuk azért fura, mert a keretben nem sok játékos ér jelenleg ennyit, kb 5-6 játékos érhet ennyit (vagy többet)
ronaldo, varane, ramos, casillas, özil, esetleg modric szóval meglepne ha ezekből bárkit 40 millióért adnánk el
de ha ilyet írnak, hogy valaki nem illik a tervek közé, akkor kapus és hátvéd inkább kizárva, marad modric és özil; (ronaldo meg jóval drágább) így ha igaz is a hír sztem özilről van szó
Én Di María-ra tippelek.
Aztán ha kiderül hogy Kakát adjuk tovább ennyiért akkor...

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 14., péntek 13:11

Nekem az az érzésem, hogy Benzema lesz az a negyvenmilliós gyerek....... özilt kizárt hogy eladják, a világ legjobb tízese, bárki bármit is mond itt a fórumon.... ez látszott a Marcás szavazáson.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schulcz 2013. június 14., péntek 13:13-kor.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 13:09

peti_madrid írta:Majd ha lezárult az átigazolási szezon és lemegy a következő szezon, akkor majd visszanézem ezeket a hsz-eket, hogy ki mit írt így látatlanban azokról a játékosokról
látatlanba?
te mondtad hogy egy jelenet van meg neked iscoról és te beszélsz arról hogy valaki látatlanban ír egy játékosról?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 14., péntek 13:07

Mindegy, inkább hagyjuk...

Majd ha lezárult az átigazolási szezon és lemegy a következő szezon, akkor majd visszanézem ezeket a hsz-eket, hogy ki mit írt így látatlanban azokról a játékosokról, akiknek a neveivel itt dobálózunk, és ki mit fog akkor, amikor már itt lesz valamennyi (mert tuti elhozunk párat ezekből) és bizonyíthattak a szezon során. Addig meg szopogatok egy kavicsot és dörzsölöm a markom RMCF-fel. :coffee:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 14., péntek 13:06

Tényleg kezd nevetséges lenni ez a Bale sztori...

Pár hsz-t írtam én is, próbáltam érveket írni, de mindenesetre azt, hogy én mit látok rajta. Erre MINDIG, majdhogynem közvetlenül ezek után jön a futóbolondozás... Akinek ez a srác egy futóbolond, semmi több, az menjen pipacsot szedni, hagyja a focit a francba.
Megint nem azt akarom alátámasztani, hogy ér 90 millát, mert nem. Viszont amilyen nevek előkerülnek, hogy vannak olyanok, mint Bale, hát a pofám leszakad. Jesé. Már jobb. Hajjajj, de mennyivel?!

Isco is, nagyon ügyes gyerek, csípem is, technikás, labdabiztos, van is esze hozzá. Viszont hova jöjjön? Szélre nem kellene, szerintem nem az az igazi helye, kötetlenben mehetne elől, viszont ettől még a csapatunk egyoldalas maradna. Középpályára nem elég, támadó középben pedig Modric és Özil is előtte van.
És ő is aránytalanul drága, erről nem tud senki meggyőzni, hogy 35 millát ér. Nem akkora túlzás, mint Bale esetén a 90, de ez is botrányos. Szerintem.
Ilyen idősen nem tudott még annyit bizonyítani, hogy indokolt legyen ez az ár. Ráadásul kicsapták a Malagát a nemzetközi kupákból is, kell nekik a pénz, alkudni kell. Főleg, ha a City tényleg kiszállt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 14., péntek 13:06

madridronie írta:Erre a "fontos" távozó játékosra 40 milláért meg egyre kíváncsibb vagyok!

ez mondjuk azért fura, mert a keretben nem sok játékos ér jelenleg ennyit, kb 5-6 játékos érhet ennyit (vagy többet)
ronaldo, varane, ramos, casillas, özil, esetleg modric szóval meglepne ha ezekből bárkit 40 millióért adnánk el
de ha ilyet írnak, hogy valaki nem illik a tervek közé, akkor kapus és hátvéd inkább kizárva, marad modric és özil; (ronaldo meg jóval drágább) így ha igaz is a hír sztem özilről van szó
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 14., péntek 13:04

Isco lehet, hogy remek játékos, de én most akkor is feleslegesnek tartom. A szélről indulva szerintem nem képes olyan teljesítményre, mint Bale, esetleg Reus, középre viszont ott van Özil... Amennyiben eladnánk Mesutot, úgy áldásom rá, de ezt nem tartom valószínűnek.

Amúgy bajban vagyok. Piszkosul örülnék a 2014/2015-ös szezonban egy C.Ronaldo - Lucas - Bale triónak, előttük egy összjátékban is erős csatárral, aki fejben rendben van, viszont ez áldozatokkal járna. Özil és/vagy Modric szerepe csökkenne, utóbbit viszont rohadtul sajnálnám. Adott esetben meg egy Pogba, Modric - C. Ronaldo, Lucas, Bale - Benzema ( :mrgreen: ) hatost nem bírna el a csapat. Gyanítom ezt csak FM-ben hozhatom össze. :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 14., péntek 13:01

peti_madrid írta:Kell ide ez a Bale, így nálunk lesz a világ legjobb szélsői közül 2.
???
1. Pedro
2. Tello
3. Alexis
4. Villa
Nem értem. :hmmm:

:mrgreen:

Isco-témában pedig GalactIscóval értek egyet, fantasztikus játékos, az erősségeit nem kell különösebben ecsetelni szerintem, és még csak 21, bőven képes a további fejlődésre is. Pár éven belül top5 (top3) támadó középpályás lesz. Nagyon jól járnátok vele sajnos.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 14., péntek 13:00

Úgy be vagytok buzulva itt néhány névre, hogy már szinte fáj nekem. Valaki benyögi ezt a Kondogbia gyereket, a fél fórum libabőrös lesz. Ugyanez Iscoval. Valahogy nekem nem rémlik szinte semmi az idei szezonból, amit ő csinált volna, leszámítva EGY darab gólját. Jó, Bale-ért kurva sok ez a 90 misi, de 60-ért el kellene hozni. De istenem, felejtsük már el a Kondogbia gyereket, meg ezt az Iscot is. Ugyanakkor vegyétek le a csíkos pizsamát és ébredjetek fel, mert Vidal meg Pogba tuti nem fog érkezni.
Köszönjük mester a felvilágosítást! :salute:

Csak azt nem értem akkor Zidane miért beszél hülyeségeket? :hmmm:
Zinedine Zidane azt tanácsolta Florentino Péreznek, hogy probálja meg rávenni Iscót, hogy a nyáron a Real Madrid csapatát válassza.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 13:00

Verratti nevét többször is szóbahozták a Real Madriddal az elmúlt szezonban, ezért ügynöke szeretne tárgyalni a PSG vezetőivel a középpályás jövőjéről. ” Beszélni fogok a jövő héten Párizsban a vezetőkkel, hogy megvitassuk Marco jövőjét”, – mondta Donato di Campli a Sport Mediasetnek. “A fizetésemelést is megfogjuk tárgyalni. Verratti már nem ugyanaz a játékos aki a Pescarától érkezett. Az ő értéke már más, és átfogjuk értékelni ezeket a szempontokat. A Real Madrid? Rengeteg történetet olvasok az újságokban, és kellemes érzés tudni, hogy figyelemmel követik Marco sorsát olyan nagyszerű klubok, mint amilyen a Real Madrid is.”
Ehhez annyit, hogy azóta már Verratti is nyilatkozott, melyben kijelentette, hogy a jövője nem Ancelotti helyzetétől függ és hogy maradni akar a PSG-ben!
"La semana próxima el Madrid venderá a un jugador por 40 'kilos'"
Erre a "fontos" távozó játékosra 40 milláért meg egyre kíváncsibb vagyok! :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 12:54

Gaborone1 írta:nem mind1, hogy 100 vagy 150 millát dobunk ki, nekem nem fáj. nektek?
nekünk igen.
mert logikusan akkor nem marad annyi pénz a kp-ra.
már pedig ott vagyunk nagy szarban.
peti_madrid írta:Ugyanez Iscoval. Valahogy nekem nem rémlik szinte semmi az idei szezonból, amit ő csinált volna, leszámítva EGY darab gólját.
és erről biztos hogy ő tehet?
a srác a bl-ben nyomta, jól. a ligában is jól. 21(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) éves. annyi idős mint neymar, még bőven fejlődhet.
nem erős? ez milyen érv? ti robotokat akartok? vagy testépítőket? cr amikor a mu-ba ment olyan kurva izmos volt? messi izmos? messi top 2es játékos, és mégsincs 170centi és még hetven kiló se. ja igen lehet ebben a sportban nem az erő számít. :(
Ja és arra meg, hogy CR már aranylabdásként érkezett 90-ért, Bale meg ugye még nem nyerte meg, arra meg csak annyit, hogy van egy játékos, akinek elég annyit csinálnia, hogy felmegy a pályára és berúgja 5 méterről a helyzeteket (mert senki más nem tudja a csapatából) és megkapja az Aranylabdát. Ez a játékos Don Lionel Messi... Amíg ez a tag játszik, addig itt nem fog senkinek se sok babér teremni, ebbe nyugodjon bele mindenki.
tehát ha nem lenne messi balenek az idei szezonra aranylabdát kéne adni? már hogy kéne? még bl-ben sem játszott idén, meg jövőre sem fog. DE NEM AZ Ő HIBÁJÁBÓL. csak ezek az érvek omg.
PS: Továbbá még azt is hozzáfűzném, hogy CR se csinál sokszor többet annál, minthogy megrúgja maga elé a labdát és utánafut, így kiélvezve a sebességbeli különbségét a védőkkel szemben. Csak CR-nél már az idő megszépítette ezt a dolgot, de ő is ugyanezt játszotta már akkor is, mikor leigazoltuk.
csak cr-ből ezt mourinho ölte ki. és cr minden meccsen gólt lő, és bizonyított már. ja meg a bl himnuszt is hallotta már élőben.
igen tudom egyszer bale is.
Zinedine Zidane azt tanácsolta Florentino Péreznek, hogy probálja meg rávenni Iscót, hogy a nyáron a Real Madrid csapatát válassza.
na gondolom akkor zidane itteni "játékosmegfigyelői énje" is le lesz szólva. mert isco nem erős meg gyors. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 12:53

Ezt annak küldöm,akinek tényleg nem tiszta,hogy miért is kell nekünk Bale.

Álom nézni.....az a fajta megba*ós akiből alig fut pár a világon. Az aki jobbal,ballal,fejjel,szabadból, közelről,messziről, a kapus mellett elhúzva,a védőket lefutva veri a gólokat, rendre meccseket eldöntő találatokat...... De ha ide nem kell, mert okosan és jól kihasználja a képességeit,az erőszakosságát és nem egy helyben dobálja a lábát és csinál több cselnek mutatott semmit..... akkor legyen....ne kelljen......főleg ne kelljen egy olyan ember,aki már rég nem tehetség a fiatal kora ellenére,aki vezér a csapatában, a PL legjobbja lett, aki móresre tanította a sok nagynevű verebet....aki szerény,alázatos,markáns és akaratos....olyan aki a világ egyik legjobbja már MOST...és látszik rajta az hogy baxik megállni a fejlődésben.
Sokoldalú,sok poszton bevethető.......egyszerűen a jelenkor egyik legjobbja......az a prototípus aki ide nem kell.....mert nem egy tribli jani a 8kerből az idióta semmitérő cselekkel....akkor menjen máshová és majd kapaszkodjunk utána 2 -3 év múlva .

Egyetlen egy baja van,az hogy nincs nagy marketing értéke, és az 50 millások már erről szólnak........nem a valós tudásukról.

De hagyjuk....tényleg,szóra sem érdemes. De azért még1x megnézem.......eszméletlen miket csinál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2013. június 14., péntek 12:54-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 14., péntek 12:49

Ja és arra meg, hogy CR már aranylabdásként érkezett 90-ért, Bale meg ugye még nem nyerte meg, arra meg csak annyit, hogy van egy játékos, akinek elég annyit csinálnia, hogy felmegy a pályára és berúgja 5 méterről a helyzeteket (mert senki más nem tudja a csapatából) és megkapja az Aranylabdát. Ez a játékos Don Lionel Messi... Amíg ez a tag játszik, addig itt nem fog senkinek se sok babér teremni, ebbe nyugodjon bele mindenki.

PS: Továbbá még azt is hozzáfűzném, hogy CR se csinál sokszor többet annál, minthogy megrúgja maga elé a labdát és utánafut, így kiélvezve a sebességbeli különbségét a védőkkel szemben. Csak CR-nél már az idő megszépítette ezt a dolgot, de ő is ugyanezt játszotta már akkor is, mikor leigazoltuk.

Kell ide ez a Bale, így nálunk lesz a világ legjobb szélsői közül 2.

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 14., péntek 12:44

kodo írta:
Gaborone1 írta:Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.
Persze, dobjunk ki 100 milliót feleslegesen, úgysem kell megerősíteni a középpályát.
nem mind1, hogy 100 vagy 150 millát dobunk ki, nekem nem fáj. nektek?

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 14., péntek 12:43

Úgy be vagytok buzulva itt néhány névre, hogy már szinte fáj nekem. Valaki benyögi ezt a Kondogbia gyereket, a fél fórum libabőrös lesz. Ugyanez Iscoval. Valahogy nekem nem rémlik szinte semmi az idei szezonból, amit ő csinált volna, leszámítva EGY darab gólját. Jó, Bale-ért kurva sok ez a 90 misi, de 60-ért el kellene hozni. De istenem, felejtsük már el a Kondogbia gyereket, meg ezt az Iscot is. Ugyanakkor vegyétek le a csíkos pizsamát és ébredjetek fel, mert Vidal meg Pogba tuti nem fog érkezni.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 14., péntek 12:37

Gaborone1 írta:Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.
te meg majd fizeted őket nem?
úgy is szeretnéd h ide jöjjenek. :mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 14., péntek 12:36

Persze, dobjunk ki 100 milliót feleslegesen, úgysem kell megerősíteni a középpályát.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 12:36

El Unico írta:
ez labdaRÚGÁS.nem labdaFUTÁS..

fussanak azok akik nem tudnak focizni.
Tehát aki tud labdát rúgni,de nem tud futni,az már labdarúgó? A futás a labdarúgás alapja,aki nem tud futni,az ne legyen labdarúgó.

Bocs,de ez a hozzászólásod meg nekem fájt... :(
mondjuk talán el kéne olvasnod hogy ezt mire írta.
arra hogy isco nem gyors se nem erős.
egyrészt isco kibaszott robbanékony. nem erős? és? messi az?
Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.
ja meg szerintem ibrat is hozhatnánk melléjük. meg rooney is eladó. nem lenne rossz.
------------------iker---------
carvajal-ramos-varane-marcelo
----------------khedira---------
suarez-cavani-ibra-cr-rooney
egész jó. B-)

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 14., péntek 12:34

Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 14., péntek 12:24

ez labdaRÚGÁS.nem labdaFUTÁS..

fussanak azok akik nem tudnak focizni.
Tehát aki tud labdát rúgni,de nem tud futni,az már labdarúgó? A futás a labdarúgás alapja,aki nem tud futni,az ne legyen labdarúgó.

Bocs,de ez a hozzászólásod meg nekem fájt... :(
:goat:

Vissza: