Ja és nem kellene jobbra - balra tkp(Isco) meg csatárt igazolni,csak egy Bale-t.
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. június 14., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 13:34
Itt az angol verzió! Egyébként röviden-tömören annyi, hogy baromi jól érzi magát a Real Madridban és hogy az a poszt fekszik neki leginkább, ahol a szezon második felében végül játszhatott, mert szereti irányítani, vezetni, kontrollálni a csapatot!Amúgy Modric feszít a Marca címlapján. Gondolom, egy interview van benne. Kíváncsi lennék, miről szól. Bár azt már tudjuk egy régebbi nyilatkozatból, hogy a horvát semmiképp sem akarna lépni. Majd meglátjuk.
Ugye a vezetőségből páran már tavaly is inkább egy Isco-Cazorla kettőst preferáltak volna, de Mou ragaszkodott Modrichoz!Egyáltalán nem biztos, hogy Perez amúgy leigazolta volna
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 14., péntek 13:30
Perezék szerelmesek Özilbe, és Modricot valami furcsa oknál fogva Spanyolorszában tényleg arra a posztra rakják. Ráadásul Modric Mourinho kérésére jött, hasonlóan Coentraohoz. Egyáltalán nem biztos, hogy Perez amúgy leigazolta volna akármelyiket, és hát tudjuk, mi lett a helyzet Coentraoval Mourinho távozása után. Egyből meghallgatják az érkező ajánlatokat.nmate írta:Modricot nem adjuk el, ennyire nem lehetnek hülyék Perezék, ezt felejtsétek el. Perez akiért 40-45 millát fizetett, azon nem ad túl hamar, ugyanennyiért meg nem viszik el.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 14., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 14., péntek 13:28
Itt Bale-re gondoltam.Galacticos írta:látatlanba?peti_madrid írta:Majd ha lezárult az átigazolási szezon és lemegy a következő szezon, akkor majd visszanézem ezeket a hsz-eket, hogy ki mit írt így látatlanban azokról a játékosokról
te mondtad hogy egy jelenet van meg neked iscoról és te beszélsz arról hogy valaki látatlanban ír egy játékosról?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 14., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 13:26
amúgy szerintem is Özilről van szó, ha 40 körüli összegért eltudjuk adni, akkor azon az üzleten elég durván nyerünk.
Na őket kizártnak tartom; előbbi biztosan marad (Zizou egyik "kis kedvence"), míg a portugálért ennyit rajtunk kívül senki nem fizetne!Coentrao
Úgy legyen, ÁÁÁÁMMMMEEEENNNN!Szerintem szinte biztos, hogy DM az.
Anno Figo, Sneijder és Robben stb. is maradni akart, mint ahogy a játékosok 90% nem szívesen igazolna el Madridból, de inkább ne is beszéljünk róla ... Luka marad és kész!!!!modric meg kijelentette valamelyik nap, hogy meg sem fordult a fejében a távozás és, hogy a real madrid volt az álma.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 14., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 14., péntek 13:19
az apja akart csak hosszabbítani és, hogy ezért már beszélt a vezetőséggel is, de hivatalos formában még nem közöltek semmit.Demes írta:Özillel nem hosszabbítottunk mostanság szerződést? Vagy az még csak hír volt?![]()
Minden esetre 50et minimum megérne a német, de nem hinném hogy ő távozik.
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. június 14., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 14., péntek 13:16
Szerintem szinte biztos, hogy DM az. Mást nem nagyon tudok elképzelni. Persze örülnék, ha Higuért fizetnének annyit, de nem hiszem...Erre a "fontos" távozó játékosra 40 milláért meg egyre kíváncsibb vagyok!
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 14., péntek 13:15
Özillel nem hosszabbítottunk mostanság szerződést? Vagy az még csak hír volt?amúgy szerintem is özilről van szó, ha 40 körüli összegért eltudjuk adni, akkor azon az üzleten elég durván nyerünk.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 14., péntek 13:13
A jelenlegi piaci helyzetet, árakat tekintve 3 embert tudok elképzelni --> Pipita (Chelsea, Monaco), Di Maria (City, PSG, Monaco) és Modric (MU, Chelsea)!ez mondjuk azért fura, mert a keretben nem sok játékos ér jelenleg ennyit, kb 5-6 játékos érhet ennyit (vagy többet)ronaldo, varane, ramos, casillas, özil, esetleg modric szóval meglepne ha ezekből bárkit 40 millióért adnánk el
de ha ilyet írnak, hogy valaki nem illik a tervek közé, akkor kapus és hátvéd inkább kizárva, marad modric és özil; (ronaldo meg jóval drágább) így ha igaz is a hír sztem özilről van szó
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. június 14., péntek 13:12
Di Maria, Higuaín, Coentrao (vagy Kaká, ha a Monacos orosznak elgurult a gyógyszere ismét.heccsat írta:madridronie írta:Erre a "fontos" távozó játékosra 40 milláért meg egyre kíváncsibb vagyok!
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 14., péntek 13:11
khedira lesz az, bár a herceg jóval többet ér 40 millánálmadridronie írta:Erre a "fontos" távozó játékosra 40 milláért meg egyre kíváncsibb vagyok!
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 14., péntek 13:11
Én Di María-ra tippelek.ez mondjuk azért fura, mert a keretben nem sok játékos ér jelenleg ennyit, kb 5-6 játékos érhet ennyit (vagy többet)
ronaldo, varane, ramos, casillas, özil, esetleg modric szóval meglepne ha ezekből bárkit 40 millióért adnánk el
de ha ilyet írnak, hogy valaki nem illik a tervek közé, akkor kapus és hátvéd inkább kizárva, marad modric és özil; (ronaldo meg jóval drágább) így ha igaz is a hír sztem özilről van szó
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 14., péntek 13:11
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 13:09
látatlanba?peti_madrid írta:Majd ha lezárult az átigazolási szezon és lemegy a következő szezon, akkor majd visszanézem ezeket a hsz-eket, hogy ki mit írt így látatlanban azokról a játékosokról
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 14., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 14., péntek 13:06
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem