Ez szerintem főleg nekem szólt. Triplázást vártam, most meg duplázást. Nem befosva vagyok a Barca-tól, csak elismerem, hogy jelenleg nagyon nem úgy állnak a dolgok, ahogy kellenének. A Barca-nál nincs edző, ezek szerint formaidőzítés se, Messi csak lézeng, Iniesta kiégett, nincs védelmük, vezetőségük stb. stb. bezzeg nálunk minden rendben. Ami félig meddig igazság is amúgy, de megint csak azt tudom írni, hogy ennek ellenére ők még versenyben vannak a kupáért, meg csak 1 (!!!) ponttal vannak lemaradva.miro írta:Az Atletico meccs előtt mindenki triplázni akart,mert " mi vagyunk a real madrid blablablablabla ",most meg be vagytok szarva a Barcelónától,mert megverték az Atleticot,amit csak is annak köszönhetnek,mert az elején vezetést tudtak szerezni,de ennyi,semmi extrát nem csináltak.
A másik három óriási ellenfelüket inkább meg se említem.
Csak annak köszönhették, hogy megverték az Atlético-t, hogy ők hamarabb találtak be? Ne tegyük már magunkat nevetségessé ilyen kifogással... Mi nem tudtuk megszerezni a vezetést ellenük, megvertük saját magunkat. Ők nem, mégis mi vagyunk császároknak beállítva.