BH710 írta:azért abban a szezonban már volt egy cr,benzema,alonso...erre értettem h alakult a csapat...összevásárolt sztár...kicsoda?van der vaart vagy lassana?esetleg albiol és arbeloa?dzsi91 írta:Pár összevásárolt sztár futkározott a pályán.CSAK(!!) egy edző kellet ? ez most komoly?(tudom h ők akkor érkeztek) kakát nem venném ide ha nem baj...azért irtam h CSAK egy edző kellett (amit meg is kaptatok) mert SZERINTEM az azt megelőző szezon sokkal durvább volt...rend kellett az öltözőbe,illetve pár játékost pótolni...azért nem egy 07/08-as barca voltatok...
Fontosabb a koncepció mint a nevek,ezt láthattuk a fociban már sokszor amikor egy gazdagabb klubot elpitsázott egy csóróbb....pusztán azért mert csapata volt,egysége volt,szervezett volt.
A realnál évente edzőváltás volt,az a sikertelenség legfőbb kulcsa,aki ezt intézte,az tudhatta,igy nem lesz siker,még véletlenül sem.
El kell indítani egy munkát,egy megfelelő szakemberrel,akinek az elképzelései,a focihoz való viszonya adoptálható a kerethez. Ezt kiválasztani a vezetőség munkája,viszont a fociban a vezetőségekben NEM igazán szakértők szerepelnek,hanem régi klasszisok vagy nagy tőkések.....