Ők meg vigasztalódjanak a Spanyol kupájukkal.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 18., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 18., vasárnap 21:11
azért abban a szezonban már volt egy cr,benzema,alonso...erre értettem h alakult a csapat...összevásárolt sztár...kicsoda?van der vaart vagy lassana?esetleg albiol és arbeloa?dzsi91 írta:Pár összevásárolt sztár futkározott a pályán.CSAK(!!) egy edző kellet ? ez most komoly?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 18., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 18., vasárnap 21:04
Pár összevásárolt sztár futkározott a pályán.CSAK(!!) egy edző kellet ? ez most komoly?BH710 írta:dzsi91 írta:2009-10,2pontal maradtunk le a csoda barcától.Pedig kicsit nagyobb krízis volt ott.
nem igaz...akkor kezdtetek kifelé jönni a gödörből..perez visszatért,a csapat is alakult csak edző kellett...a kettőt nem lehet összehasonlotani.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 21:03
Hááát,igy legyen.....akkor meghívlak egy maracujára ha igy lesz.úgy most is folyamatosan javuló tendenciát fog mutatni a játékunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 18., vasárnap 21:03
Banán írta:A modern sportokban létezik olyan, hogy formaidőzítés, ezt úgy kell elképzelni, mint az egyre erősödő hullámokat. Biztosan emlékszik mindenki, hogy a csúcsbarcánál évekig tapasztalható volt az a jelenség, hogy nehezen kezdik a szeptembert és újévkor is visszaesnek. Ugye nem gondolja senki sem, hogy ez nem tudatos? Az idény végére bombaformában voltak és kupákat nyertek. Megjegyzem csak, hogy ez a mostani barácnál eltolódott és év végén, valamint idény végén várható ez a visszaesés, ami nem túl optimális, de nem ez a mondandóm fő célja. Nos ha valaki megnézi a teljesítményünk, illetve a játékképünkből kialakított indexet, vagy csak kinyitja a szemét, az láthatja, hogy mi pontosan az eredményes csapatok által alkalmazott formaidőzítés második negatív periódusában vagyunk (sokan keverik azzal, hogy fáradt a csapat, pedig nem). Tehát, ahogyan a szezon elején, úgy most is folyamatosan javuló tendenciát fog mutatni a játékunk. Ami most fontos, bármilyen módon, de gyűjteni kell a 3 pontokat, erre jó példa a mai meccs, ha ez megvan, akkor a szezon végén képesek leszünk jó eredményt elérni. Nem kell előre sem dicsőíteni, sem temetni a csapatot, még bármi lehet, de a mostani forma miatt, ha nem is teljes mértékben, de azért legyetek nyugodtak.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 18., vasárnap 21:02
dzsi91 írta:2009-10,2pontal maradtunk le a csoda barcától.Pedig kicsit nagyobb krízis volt ott.
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 18., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 18., vasárnap 20:59
2009-10,2pontal maradtunk le a csoda barcától.Pedig kicsit nagyobb krízis volt ott.M1Ö írta:Én csak azért vizelek magam alá, mert elvileg ez a Barca krízisben van, de csak egy ponttal megyünk előttük és ők még a kupában is állnak. Inkább zavar, idegesít, mert tényleg jobbak vagyunk, erre számokban nincs semmi különbség.dzsi91 írta:Nekem az tetszik,hogy ahogy van a barcának egy jobb periódusa mindenki maga alá vizel.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 20:59
hetek óta stabilabbnak érzem őket,nálunk meg nem látok olyan pontot ami hirtelen megváltozna és szárnyalás lenne.Mint ahogy te nem latod hogy valtozna a jatekunk, en azt nem latom hogy miert nyerne a Barca. Semmivel nem jobbak nalunk...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 18., vasárnap 20:47
Én csak azért vizelek magam alá, mert elvileg ez a Barca krízisben van, de csak egy ponttal megyünk előttük és ők még a kupában is állnak. Inkább zavar, idegesít, mert tényleg jobbak vagyunk, erre számokban nincs semmi különbség.dzsi91 írta:Nekem az tetszik,hogy ahogy van a barcának egy jobb periódusa mindenki maga alá vizel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 18., vasárnap 20:47
aztán a 2. percben kapjuk a gólt...Mike írta:valahogy tartsuk a 4 pontos előnyt a klasszikusig, aztán ott mindent bele kell adni, el lehet dönteni a bajnokságot kb
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 18., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 18., vasárnap 20:42
Mondjuk mi inkabb azt akarjuk, hogy egyik se legyen elottunk.danianevem írta:Más az értékrendjük, mint neked. Speciel engem pl. jobban zavarna, ha egy favágó Atlético lenne a Barca előtt, mintha egy jól focizó Real Madrid...Remy írta:Ezért nem értem azt, aki ennek ellenére a katalánoknak szurkol egy kiélezett meccsen.
Amig hozzuk a meccseket es a 3 pontokat, barmilyen nyogvenyelosen is, addig nincs gond.R.M.C.F írta:Sajnos a barca szépen lassan hozza magát,jön vissza,mi meg nem találjuk a ritmust,lassú és nem elég intenzív meccseket produkálunk....múlt héten írtam már,nálam most....ebben a formában,a barca nyeri a ligát,mert mi nem tudjuk hozni magunkat.....és sajna nem is látom,hogy ez változna majd......
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 18., vasárnap 20:39
Az a szerencse hogy te sem latod a jovot.R.M.C.F írta:Sajnos a barca szépen lassan hozza magát,jön vissza,mi meg nem találjuk a ritmust,lassú és nem elég intenzív meccseket produkálunk....múlt héten írtam már,nálam most....ebben a formában,a barca nyeri a ligát,mert mi nem tudjuk hozni magunkat.....és sajna nem is látom,hogy ez változna majd......
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 18., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 18., vasárnap 20:35
Az elmúlt pár egymás elleni mérkőzés alapján ezt így nem mondanám, még ha játékuk alapján nem is érdemeltek győzelmet.Remy írta:Egy Real Madridra a Barca még mindig veszélyesebb, mint egy Atletico, a tavalyi győzelmüktől függetlenül.
Más az értékrendjük, mint neked. Speciel engem pl. jobban zavarna, ha egy favágó Atlético lenne a Barca előtt, mintha egy jól focizó Real Madrid...Remy írta:Ezért nem értem azt, aki ennek ellenére a katalánoknak szurkol egy kiélezett meccsen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 18., vasárnap 20:32
Ez még magyarázható is, mert talán a Barca ellen jobban megy nekünk, de ott a X lett volna a tökéletes.Remy írta:Ilyenkor jut mindig eszembe, hogy valaki azt mondta a Barca - Atletico előtt, hogy "Nyerjen csak a barca az Atletico ellen..." Miért is?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 18., vasárnap 20:31
Kit érdekel? Egy Real Madridra a Barca még mindig veszélyesebb, mint egy Atletico, a tavalyi győzelmüktől függetlenül. Ezért nem értem azt, aki ennek ellenére a katalánoknak szurkol egy kiélezett meccsen.danianevem írta:Mert a Barca legalább próbál focizni, az Atlético meg a spanyol futball fekete báránya...Remy írta: Miért is?
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 18., vasárnap 20:29
Mert a Barca legalább próbál focizni, az Atlético meg a spanyol futball fekete báránya...Remy írta:"Nyerjen csak a barca az Atletico ellen..." Miért is?
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem