45 milláért Cavani Arsenalba.Arsenal are ready to launch a £45m bid for long-term target Edinson Cavani. (Source: Daily Express)
A lehető legnagyobb kamukat írják ezek, de ez annyira az Arsenalra vallana

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 9:48
45 milláért Cavani Arsenalba.Arsenal are ready to launch a £45m bid for long-term target Edinson Cavani. (Source: Daily Express)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 19., hétfő 14:44
Mondjuk oda biztos nem,mert hogy nem baszkPont annyira fenomenális ez az ember mint az egész Arsenál... Komolyan La Ligában talán beférne egy hát lássuk csak.. mondjuk bilbaóba.. :D
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 19., hétfő 10:37
Pontosítsunk, jobb napjaikon vannak klasszis megoldásaik, ez egy kicsit azért más perspektíva mint klasszisnak presszionálni őket, nyilván 12. embernek mind a 2 perfect.. de viszont ahhoz, hogy ők klasszis megmozdulásokat tudjanak prezentálni, kell mögéjük/melléjük a stabil teljesítmény a társaktól KP-n. Lásd ha Alves úgy dönt, hogy márpedig ő mindenáron 200 beadást akar produkálni 1 meccsen (csak érzékletes példa) akkor valakinek ott kell lenni helyette, de ha mondjuk nem más helyett kell melóznia.. akár még saját képességei maximumát is elérheti ha csak 1-1 megmozdulás erejéig is.Kerlon írta:Szerintem jobb napjaikon klasszisok, de ugyanígy képesek eltűnni meccseken, komoly momentum nélkül... Mondjuk én bármelyiket szívesen látnám a Realban is. Most is Khedira/Illarra helyett bármelyik aranyat érne olyan 12. emberként.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 10:31
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 19., hétfő 10:27
Hidd el nekem sem ő az álmom a KP-ra.Kerlon írta: Pl. Rakitic nem sokkal jobb játékos Cazorlánál. Már, ha jobb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 10:22
mondjuk annak a Villarealnak volt az alapembere, akik az elmúlt sok év alatt először kitúrták a két nagy közül az egyiket az első kettőből... Pl. Rakitic nem sokkal jobb játékos Cazorlánál. Már, ha jobb.MesQueUnClub írta:Pont annyira fenomenális ez az ember mint az egész Arsenál... Komolyan La Ligában talán beférne egy hát lássuk csak.. mondjuk bilbaóba..Kerlon írta:Cazorla gólöröme meg van mindenkinek?![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 19., hétfő 10:09
Pont annyira fenomenális ez az ember mint az egész Arsenál... Komolyan La Ligában talán beférne egy hát lássuk csak.. mondjuk bilbaóba..Kerlon írta:Cazorla gólöröme meg van mindenkinek?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 19., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 19., hétfő 0:47
Liverpooli csatárok a 2014/15-ös szezonban:
- Lambert: 14 lövés, 2 gól
- Borini: 13 lövés, 1 gól
- Sturridge: 13 lövés, 1 gól
- Balotelli: 47 lövés, 0 gól
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. január 18., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 18., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 18., vasárnap 20:27
Most a bajnoki visszavágó volt. Pár hete volt az első meccsük a Soton ellen, amikor a Soton 6 meccsig nem tudott nyerni. Akkor a végén kaptak ki az Arsenaltól.M1Ö írta:Ott kikaptak 2-0-ra, nem? Vagy milyen meccsen kaptak ki ennyire?Remy írta:0-0, majd jön Alexis a 90. percben és nyer az Arsenal
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 18., vasárnap 20:25
Ott kikaptak 2-0-ra, nem? Vagy milyen meccsen kaptak ki ennyire?Remy írta:0-0, majd jön Alexis a 90. percben és nyer az Arsenal
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 18., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 18., vasárnap 20:08
Ja, én is ezt mondom... 0-0, majd jön Alexis a 90. percben és nyer az Arsenal... nem voltam ideges. Többet érdemelt volna a Soton, de szerencsére később megbosszulták azt a meccset.M1Ö írta:Egész jó szériában van az Arsenal, kár azért a Soton meccsért...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 18., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 18., vasárnap 19:35
Igen, de ez a City azért is játszott ennyire szarul mert kivételesen(?) Wenger egy kifejezetten jó taktikát választott,jól megszervezte a csapatvédekezést!Nem tudom melyik srácra gondolsz, de nem is írtam, hogy megváltotta volna a világot!Ehhez a teljesítményhez azért kellett egy enyhén szar city is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 18., vasárnap 19:20
Ehhez a teljesítményhez azért kellett egy enyhén szar city is.Aztán...a srác nem váltotta meg a világot,Giroud meg fejelt egy gólt,de amúgy a szokásos.De egyébként úgy van ahogy írtadBBarni írta:Melyik része túlzás?Azért nem kell túlzásokba esni
Egyszer ki kell jönni a lépésnekRemy írta:Aston Villa ritka szar formában van, hátha összekapják magukat.nmate írta:Jövő héten kikapnak majd valami Stoke Citytől, aztán megy a pislogás szokás szerint
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem