Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A modern sportokban létezik olyan, hogy formaidőzítés, ezt úgy kell elképzelni, mint az egyre erősödő hullámokat. Biztosan emlékszik mindenki, hogy a csúcsbarcánál évekig tapasztalható volt az a jelenség, hogy nehezen kezdik a szeptembert és újévkor is visszaesnek. Ugye nem gondolja senki sem, hogy ez nem tudatos? Az idény végére bombaformában voltak és kupákat nyertek. Megjegyzem csak, hogy ez a mostani barácnál eltolódott és év végén, valamint idény végén várható ez a visszaesés, ami nem túl optimális, de nem ez a mondandóm fő célja. Nos ha valaki megnézi a teljesítményünk, illetve a játékképünkből kialakított indexet, vagy csak kinyitja a szemét, az láthatja, hogy mi pontosan az eredményes csapatok által alkalmazott formaidőzítés második negatív periódusában vagyunk (sokan keverik azzal, hogy fáradt a csapat, pedig nem). Tehát, ahogyan a szezon elején, úgy most is folyamatosan javuló tendenciát fog mutatni a játékunk. Ami most fontos, bármilyen módon, de gyűjteni kell a 3 pontokat, erre jó példa a mai meccs, ha ez megvan, akkor a szezon végén képesek leszünk jó eredményt elérni. Nem kell előre sem dicsőíteni, sem temetni a csapatot, még bármi lehet, de a mostani forma miatt, ha nem is teljes mértékben, de azért legyetek nyugodtak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
2009-10,2pontal maradtunk le a csoda barcától.Pedig kicsit nagyobb krízis volt ott.M1Ö írta:Én csak azért vizelek magam alá, mert elvileg ez a Barca krízisben van, de csak egy ponttal megyünk előttük és ők még a kupában is állnak. Inkább zavar, idegesít, mert tényleg jobbak vagyunk, erre számokban nincs semmi különbség.dzsi91 írta:Nekem az tetszik,hogy ahogy van a barcának egy jobb periódusa mindenki maga alá vizel.
És azért vagyunk csak egy ponttal előttük,mert egy meccsel kevesebbet játszottunk.
A kupasorsolást ecseteljem?
Sokan annyira leegyszerűsítik a dolgokat,mi a kötelező hullámvölgyünket éljük most,a lényeg,hogy minél kevesebb veszteséggel éljük ezt túl.A Barca hozott egy pocsék őszt,most nyertek egy rangadót ez ad nekik egy kis lendületet.Mondtam már lesz nekik jó sorozatuk most abba vannak (2meccse
Elverték az atleticot 1darab meccsen asszem valami másfél évután és már olyanokat olvasok l,hogy simán kiütik őket a kupából.Vért fognak pisálni a matracosok ellen.
A Barca szezonja teljesen másként néz ki mint a milyenk.jól kezdtek majd mélyrepülés és káosz,most megint belendültek majd jönni fog a hullámvölgy.Mi szarul kedtünk majd belendültünk,most megint szarul kezdtünk és meggyőződésem,hogy sokkal jobban bírjuk majd a tavaszt mint ők.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hetek óta stabilabbnak érzem őket,nálunk meg nem látok olyan pontot ami hirtelen megváltozna és szárnyalás lenne.Mint ahogy te nem latod hogy valtozna a jatekunk, en azt nem latom hogy miert nyerne a Barca. Semmivel nem jobbak nalunk...
Nekem ez a véleményem,jelenleg,most jobbak.
Modric nálam már nem lesz idén mérhető,jesé sem,khedira már fél lábbal másutt van,illarrában nem bízik CA.......minőségi cserénk nincsen. A játékon taktikailag,ritmusnak nem igazán tudunk változtatni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak azért vizelek magam alá, mert elvileg ez a Barca krízisben van, de csak egy ponttal megyünk előttük és ők még a kupában is állnak. Inkább zavar, idegesít, mert tényleg jobbak vagyunk, erre számokban nincs semmi különbség.dzsi91 írta:Nekem az tetszik,hogy ahogy van a barcának egy jobb periódusa mindenki maga alá vizel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
aztán a 2. percben kapjuk a gólt...Mike írta:valahogy tartsuk a 4 pontos előnyt a klasszikusig, aztán ott mindent bele kell adni, el lehet dönteni a bajnokságot kb
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
valahogy tartsuk a 4 pontos előnyt a klasszikusig, aztán ott mindent bele kell adni, el lehet dönteni a bajnokságot kb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- h3x0r
Mondjuk mi inkabb azt akarjuk, hogy egyik se legyen elottunk.danianevem írta:Más az értékrendjük, mint neked. Speciel engem pl. jobban zavarna, ha egy favágó Atlético lenne a Barca előtt, mintha egy jól focizó Real Madrid...Remy írta:Ezért nem értem azt, aki ennek ellenére a katalánoknak szurkol egy kiélezett meccsen.
Amig hozzuk a meccseket es a 3 pontokat, barmilyen nyogvenyelosen is, addig nincs gond.R.M.C.F írta:Sajnos a barca szépen lassan hozza magát,jön vissza,mi meg nem találjuk a ritmust,lassú és nem elég intenzív meccseket produkálunk....múlt héten írtam már,nálam most....ebben a formában,a barca nyeri a ligát,mert mi nem tudjuk hozni magunkat.....és sajna nem is látom,hogy ez változna majd......
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az a szerencse hogy te sem latod a jovot.R.M.C.F írta:Sajnos a barca szépen lassan hozza magát,jön vissza,mi meg nem találjuk a ritmust,lassú és nem elég intenzív meccseket produkálunk....múlt héten írtam már,nálam most....ebben a formában,a barca nyeri a ligát,mert mi nem tudjuk hozni magunkat.....és sajna nem is látom,hogy ez változna majd......
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem az tetszik,hogy ahogy van a barcának egy jobb periódusa mindenki maga alá vizel.
Megverték az atleticot 100mecsből egyszer úgy h az atma közben velünk meccselt,most meg a deport... Vagy azthittétek azért mert gyengébbek,nem fognak gálázni vagy nem lesz győzelmi szériájuk?
Bajnokok leszünk és ők ott fognak kullogni a seggünkben,ahogy mi is tettük bármilyen szarok is voltunk...
Megverték az atleticot 100mecsből egyszer úgy h az atma közben velünk meccselt,most meg a deport... Vagy azthittétek azért mert gyengébbek,nem fognak gálázni vagy nem lesz győzelmi szériájuk?
Bajnokok leszünk és ők ott fognak kullogni a seggünkben,ahogy mi is tettük bármilyen szarok is voltunk...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az elmúlt pár egymás elleni mérkőzés alapján ezt így nem mondanám, még ha játékuk alapján nem is érdemeltek győzelmet.Remy írta:Egy Real Madridra a Barca még mindig veszélyesebb, mint egy Atletico, a tavalyi győzelmüktől függetlenül.
Más az értékrendjük, mint neked. Speciel engem pl. jobban zavarna, ha egy favágó Atlético lenne a Barca előtt, mintha egy jól focizó Real Madrid...Remy írta:Ezért nem értem azt, aki ennek ellenére a katalánoknak szurkol egy kiélezett meccsen.
- M1Ö
Ez még magyarázható is, mert talán a Barca ellen jobban megy nekünk, de ott a X lett volna a tökéletes.Remy írta:Ilyenkor jut mindig eszembe, hogy valaki azt mondta a Barca - Atletico előtt, hogy "Nyerjen csak a barca az Atletico ellen..." Miért is?
Ami viszont számomra megmagyarázhatatlan, hogy volt olyan, aki azzal nyugtatta magát a Valencia vereség ellen, hogy inkább most jöjjön a vereség mint később, meg a 7 pontos előnybe be lazulhat a csapat. Vagy valami ilyesmi. Na, az a 7 pont per/pill papíron csak 1...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kit érdekel? Egy Real Madridra a Barca még mindig veszélyesebb, mint egy Atletico, a tavalyi győzelmüktől függetlenül. Ezért nem értem azt, aki ennek ellenére a katalánoknak szurkol egy kiélezett meccsen.danianevem írta:Mert a Barca legalább próbál focizni, az Atlético meg a spanyol futball fekete báránya...Remy írta: Miért is?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mert a Barca legalább próbál focizni, az Atlético meg a spanyol futball fekete báránya...Remy írta:"Nyerjen csak a barca az Atletico ellen..." Miért is?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
igy van. épp ezért nem okoz meglepetést a vereségük, őket még egy gyengélkedő barca is simán ver. mi ennek a csapatnak nyolcat gurítottunk.nagyi írta:Korai volt még temetni a Barcát akármi lehet még a bajnokságban.
Szerintem azt senki nem gondolta komolyan,hogy a Depor bármi nehézséget okoz majd nekik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyenkor jut mindig eszembe, hogy valaki azt mondta a Barca - Atletico előtt, hogy "Nyerjen csak a barca az Atletico ellen..." Miért is?nagyi írta:Korai volt még temetni a Barcát akármi lehet még a bajnokságban.
Szerintem azt senki nem gondolta komolyan,hogy a Depor bármi nehézséget okoz majd nekik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nyilván megtörténhet hogy eligazol,de amit én szoktam írni,az hogy egyiknek sem érdeke és ez nem nagyon fordulhat elő....ezt messi nagyon jól tudja,ezért is erőszakol ki évente magasabb bért,ami jelenleg már szerintem túlzó és káros a klubjára nézve,a barca ezt valószínűleg nagyon nehezen tudja kigazdálkodni,és ezért lehetnek problémák,főleg ha nem lesz sikerkorszak tovább......viszont.....ugye volt ez a sikerkorszak,barcás drukker előtte alig volt legalábbis a föld nevű bolygónNem fog Ő menni sehova. RMCF szokta hangoztatni, hogy Messi a Barcelona. Ez teljesen így van és ameddig ez nem változik, addig marad is, szerintem. Nem olyan, mint volt pár évvel ezelőtt, de ha megrázza magát, akkor így is azt csinál konkrétan, amit akar. Pláne ha lenne mögötte egy még jobb k.pálya, mert azért ez sem annyira vészes, mint ahogy be lett harangozva.
Messi maga a barca,ha ő nem lenne,a barca nem esélyes, durván esne a minőség,de inkább a sikeresség,mert messi hozza a meccseket,húzza a többieket. A barca ezért nem engedheti el,messi meg ezt kihasználja és tovább kopasztja a klubot olyan gázsival,amit alapvetően nem engedhet meg magának a klubja...de kénytelen kifizetni,mert különben a mese hamarabb ér véget,mint messi kiöregedése.
Sajnos a barca szépen lassan hozza magát,jön vissza,mi meg nem találjuk a ritmust,lassú és nem elég intenzív meccseket produkálunk....múlt héten írtam már,nálam most....ebben a formában,a barca nyeri a ligát,mert mi nem tudjuk hozni magunkat.....és sajna nem is látom,hogy ez változna majd......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
nagyi
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Korai volt még temetni a Barcát akármi lehet még a bajnokságban.
- M1Ö
A Barca-val is juthat még csúcsra. Mondjuk az is igaz, hogy ez az átigazolási tilalom rendesen be kavar nekik.dzsi91 írta:De szerintem szeretne még csúcsra jutni...
De még így is, hogy elvileg komoly bajok vannak és válságban is vannak top3-as, 4-es csapat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Banán 2015. január 18., vasárnap 20:23-kor.
- Remy
- Kapcsolat:
És már csak 9 gól a különbség... alapjáraton ez kurva sok lenne, de ismerjük, hogy CR és Messi is mire képes. Ez akár 3-5 meccs alatt könnyen eltűnhet...
Természetesen ennyi meccs alatt bőven nőhet is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots