Aston Villa ritka szar formában van, hátha összekapják magukat.nmate írta:Jövő héten kikapnak majd valami Stoke Citytől, aztán megy a pislogás szokás szerint

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 18., vasárnap 19:03
Aston Villa ritka szar formában van, hátha összekapják magukat.nmate írta:Jövő héten kikapnak majd valami Stoke Citytől, aztán megy a pislogás szokás szerint
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 18., vasárnap 19:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 18., vasárnap 18:59
Engem szórakoztatott,ahhoz képest amit leművel az arsenal mostanábanKerlon írta:helyzet nem volt a meccsen vagy egy jó lövés...nagyon élvezetes
Azért nem kell túlzásokba esniBBarni írta:Hajtós,pörgős meccs volt kevés (komolyabb) helyzettel de bőven jó színvonalú!A második félidőben egy rövidebb időszakot leszámítva azt kell mondanom, hogy KNOWS!Wenger faszán megszervezte a középpályás letámadást és a védelmet is, a kontrák is veszélyesek voltak!
A sokat szidott Giroud szerintem megint nagyon hasznosan játszott plusz gólt is lőtt, ha még azt is hozzátesszük, hogy Coquelin nem rég még a harmadik osztályban játszott nagyon odatette magát!Bellerin is 19 évesen elég jó teljesítményt hozott le!Walcott,Gibbs és Özil is még csak most tért vissza, jó lenne ha egy erős tavaszt csinálna az Arsenal!
Nem csak a helyzetek miatt lesz egy meccs jó!
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 18., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 18., vasárnap 18:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 18:43
Kerlon írta:hát én Alexisen csak egy nagy adag erőlködést látok, jó megoldást nem sokat
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 18., vasárnap 18:39
Annyira nem sztm,élvezhető PL rangadó,de én csak futballszerető szemmel nézem,nem szakmaivalritka fos egy meccs, de az Arsenal jól védekezik vagy inkább a City ennyire gyengén támad
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. január 18., vasárnap 18:37
Ugyanazt a meccset nézzük?Tipikus pörgős angol rangadó.Nem egy Clasico szint,de azért nem rossz.Kerlon írta: ritka fos egy meccs, de az Arsenal jól védekezik vagy inkább a City ennyire gyengén támad
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 18:34
ritka fos egy meccs, de az Arsenal jól védekezik vagy inkább a City ennyire gyengén támadmorientes írta:Adom.Az arsenalt idén nem igen láttam ennyire jól játszani.Kerlon írta:borzalmasan jó meccs... mondjuk a tizi nem tudom, hogy ennek a fogyatékos kommentátornak miért nem volt egyértelmű, amikor comb combbal találkozott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 18., vasárnap 18:28
Adom.Az arsenalt idén nem igen láttam ennyire jól játszani.Kerlon írta:borzalmasan jó meccs... mondjuk a tizi nem tudom, hogy ennek a fogyatékos kommentátornak miért nem volt egyértelmű, amikor comb combbal találkozott.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 18., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 18., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. január 18., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 18., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 18., vasárnap 17:51
Ez nem kérdés.Már akkor ezt mondtam mikor sorsoltak.nmate írta:Milner zseniális. Mondjuk Navas is, megveri a védőt aztán átíveli a komplett védelmet. Ettől a Citytől várjátok, hogy kiejtse a Barcát? Oda-vissza szopnak majd.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 18., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: volt » 2015. január 18., vasárnap 16:16
Nekem is, simán.morientes írta: Nekem deal
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem