Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 12:54

Gaborone1 írta:nem mind1, hogy 100 vagy 150 millát dobunk ki, nekem nem fáj. nektek?
nekünk igen.
mert logikusan akkor nem marad annyi pénz a kp-ra.
már pedig ott vagyunk nagy szarban.
peti_madrid írta:Ugyanez Iscoval. Valahogy nekem nem rémlik szinte semmi az idei szezonból, amit ő csinált volna, leszámítva EGY darab gólját.
és erről biztos hogy ő tehet?
a srác a bl-ben nyomta, jól. a ligában is jól. 21(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) éves. annyi idős mint neymar, még bőven fejlődhet.
nem erős? ez milyen érv? ti robotokat akartok? vagy testépítőket? cr amikor a mu-ba ment olyan kurva izmos volt? messi izmos? messi top 2es játékos, és mégsincs 170centi és még hetven kiló se. ja igen lehet ebben a sportban nem az erő számít. :(
Ja és arra meg, hogy CR már aranylabdásként érkezett 90-ért, Bale meg ugye még nem nyerte meg, arra meg csak annyit, hogy van egy játékos, akinek elég annyit csinálnia, hogy felmegy a pályára és berúgja 5 méterről a helyzeteket (mert senki más nem tudja a csapatából) és megkapja az Aranylabdát. Ez a játékos Don Lionel Messi... Amíg ez a tag játszik, addig itt nem fog senkinek se sok babér teremni, ebbe nyugodjon bele mindenki.
tehát ha nem lenne messi balenek az idei szezonra aranylabdát kéne adni? már hogy kéne? még bl-ben sem játszott idén, meg jövőre sem fog. DE NEM AZ Ő HIBÁJÁBÓL. csak ezek az érvek omg.
PS: Továbbá még azt is hozzáfűzném, hogy CR se csinál sokszor többet annál, minthogy megrúgja maga elé a labdát és utánafut, így kiélvezve a sebességbeli különbségét a védőkkel szemben. Csak CR-nél már az idő megszépítette ezt a dolgot, de ő is ugyanezt játszotta már akkor is, mikor leigazoltuk.
csak cr-ből ezt mourinho ölte ki. és cr minden meccsen gólt lő, és bizonyított már. ja meg a bl himnuszt is hallotta már élőben.
igen tudom egyszer bale is.
Zinedine Zidane azt tanácsolta Florentino Péreznek, hogy probálja meg rávenni Iscót, hogy a nyáron a Real Madrid csapatát válassza.
na gondolom akkor zidane itteni "játékosmegfigyelői énje" is le lesz szólva. mert isco nem erős meg gyors. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 12:53

Ezt annak küldöm,akinek tényleg nem tiszta,hogy miért is kell nekünk Bale.

Álom nézni.....az a fajta megba*ós akiből alig fut pár a világon. Az aki jobbal,ballal,fejjel,szabadból, közelről,messziről, a kapus mellett elhúzva,a védőket lefutva veri a gólokat, rendre meccseket eldöntő találatokat...... De ha ide nem kell, mert okosan és jól kihasználja a képességeit,az erőszakosságát és nem egy helyben dobálja a lábát és csinál több cselnek mutatott semmit..... akkor legyen....ne kelljen......főleg ne kelljen egy olyan ember,aki már rég nem tehetség a fiatal kora ellenére,aki vezér a csapatában, a PL legjobbja lett, aki móresre tanította a sok nagynevű verebet....aki szerény,alázatos,markáns és akaratos....olyan aki a világ egyik legjobbja már MOST...és látszik rajta az hogy baxik megállni a fejlődésben.
Sokoldalú,sok poszton bevethető.......egyszerűen a jelenkor egyik legjobbja......az a prototípus aki ide nem kell.....mert nem egy tribli jani a 8kerből az idióta semmitérő cselekkel....akkor menjen máshová és majd kapaszkodjunk utána 2 -3 év múlva .

Egyetlen egy baja van,az hogy nincs nagy marketing értéke, és az 50 millások már erről szólnak........nem a valós tudásukról.

De hagyjuk....tényleg,szóra sem érdemes. De azért még1x megnézem.......eszméletlen miket csinál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2013. június 14., péntek 12:54-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 14., péntek 12:49

Ja és arra meg, hogy CR már aranylabdásként érkezett 90-ért, Bale meg ugye még nem nyerte meg, arra meg csak annyit, hogy van egy játékos, akinek elég annyit csinálnia, hogy felmegy a pályára és berúgja 5 méterről a helyzeteket (mert senki más nem tudja a csapatából) és megkapja az Aranylabdát. Ez a játékos Don Lionel Messi... Amíg ez a tag játszik, addig itt nem fog senkinek se sok babér teremni, ebbe nyugodjon bele mindenki.

PS: Továbbá még azt is hozzáfűzném, hogy CR se csinál sokszor többet annál, minthogy megrúgja maga elé a labdát és utánafut, így kiélvezve a sebességbeli különbségét a védőkkel szemben. Csak CR-nél már az idő megszépítette ezt a dolgot, de ő is ugyanezt játszotta már akkor is, mikor leigazoltuk.

Kell ide ez a Bale, így nálunk lesz a világ legjobb szélsői közül 2.

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 14., péntek 12:44

kodo írta:
Gaborone1 írta:Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.
Persze, dobjunk ki 100 milliót feleslegesen, úgysem kell megerősíteni a középpályát.
nem mind1, hogy 100 vagy 150 millát dobunk ki, nekem nem fáj. nektek?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 14., péntek 12:43

Úgy be vagytok buzulva itt néhány névre, hogy már szinte fáj nekem. Valaki benyögi ezt a Kondogbia gyereket, a fél fórum libabőrös lesz. Ugyanez Iscoval. Valahogy nekem nem rémlik szinte semmi az idei szezonból, amit ő csinált volna, leszámítva EGY darab gólját. Jó, Bale-ért kurva sok ez a 90 misi, de 60-ért el kellene hozni. De istenem, felejtsük már el a Kondogbia gyereket, meg ezt az Iscot is. Ugyanakkor vegyétek le a csíkos pizsamát és ébredjetek fel, mert Vidal meg Pogba tuti nem fog érkezni.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 14., péntek 12:37

Gaborone1 írta:Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.
te meg majd fizeted őket nem?
úgy is szeretnéd h ide jöjjenek. :mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 14., péntek 12:36

Persze, dobjunk ki 100 milliót feleslegesen, úgysem kell megerősíteni a középpályát.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 14., péntek 12:36

El Unico írta:
ez labdaRÚGÁS.nem labdaFUTÁS..

fussanak azok akik nem tudnak focizni.
Tehát aki tud labdát rúgni,de nem tud futni,az már labdarúgó? A futás a labdarúgás alapja,aki nem tud futni,az ne legyen labdarúgó.

Bocs,de ez a hozzászólásod meg nekem fájt... :(
mondjuk talán el kéne olvasnod hogy ezt mire írta.
arra hogy isco nem gyors se nem erős.
egyrészt isco kibaszott robbanékony. nem erős? és? messi az?
Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.
ja meg szerintem ibrat is hozhatnánk melléjük. meg rooney is eladó. nem lenne rossz.
------------------iker---------
carvajal-ramos-varane-marcelo
----------------khedira---------
suarez-cavani-ibra-cr-rooney
egész jó. B-)

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 14., péntek 12:34

Sztem jöjjön Suarez És Cavani is. Úgy is mindkettő itt akar játszani.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 14., péntek 12:24

Tehát aki tud labdát rúgni,de nem tud futni,az már labdarúgó? A futás a labdarúgás alapja,aki nem tud futni,az ne legyen labdarúgó.

Bocs,de ez a hozzászólásod meg nekem fájt... :(
:goat:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 14., péntek 12:19

taktikai repertoár nagy.
Ez tény, meg jó is lenne, de szerintem azért mondjuk 4 posztra elég sok lenne Cé, Özil, Benzema, Bale, Suárez, Isco, Jesé névsor. Isco márpedig szerintem sanszos, hogy jönni fog, Jesére már elvileg a felnőtteknél számítanak - ha jól emlékszem - így továbbra is tartom, hogy a Bale - Suarez duóból csak 1 fog érkezni. És azért a csatárposzt inkább hiányposzt jelenleg.

Pogba/Kondogbia, Gündogan/Verratti, Isco/Bale, Suárez és megis vagyunk. Meg még ugye Carvajal és Jesé.
Mai hír, hogy Pogba kijelentette, biztos nem távozik a Juvétól. Jó lesz?
:'( :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 14., péntek 12:19

Ezen mit kell csodálkozni, itt mindig is divat volt név alapján fikázni egyeseket. Képről se ismernék fel szerintem Balet, de azért megy a lehúzás, meg a köpködés rá. Felesleges olyannal vitatkozni, aki elvből néz le másokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2013. június 14., péntek 12:20-kor.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 14., péntek 12:16

Ja és egyébként szélre nem igazolnék, mert nálam Jesé kezdene. Mindegy melyik oldalon. Sztem már most jobb játékos mint Bale. Lehet nevetni. Csatár kell, meg középpályás. (Gündogan)
Én nem nevetek... inkább sírok. Hihetetlen,hogy a walesi mennyire le van nézve,és mennyire szarba nézik egyesek.

Bale-ről:
1989-ben született,ergo most lesz 24 éves júliusban. 180 cm magas, 73,4 kg. Idén 52 mérkőzésen lépett pályára,ezeken 31 gólt rúgott. A Tottenham húzóembere lett,évről évre egyre eredményesebbé vált,mára pedig az angol labdarúgás egyik ékköve lett. Nem csak Angliában bizonyított,hanem a nemzetközi porondon is. Ebben a szezonban 8 gólpasszt adott a PL-ben és 21 góllal a góllövőlista 3. helyén zárt.

Ezt annak küldöm,akinek tényleg nem tiszta,hogy miért is kell nekünk Bale. :shifty:
Balet csak akkor hoznám, ha CR megy, Suarezt viszont mindenképp, nagyon bírom a stílusát, meg örülnék annak is, ha lenne végre esély 2 támadós játékra.
Nem tűnt még fel nektek,hogy gyakorlatilag mindig 2 "csatárral" játszunk? Ugyanis CR soha nem jár vissza védekezni,mindig fent marad,Benzema/Higuaín vonalában... Ha 2 csatárral játszanánk,akkor az gyakorlatilag 3-mat jelente,CR lenne a harmadik... nem fér bele... Egy csatárral kell felállni,két brutális szélsővel,labdabiztos és masszív középpályával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2013. június 14., péntek 12:21-kor.
:goat:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 14., péntek 12:16

ateeemadrid írta:Pogbás hírek lennének gyakoribbak.
Mai hír, hogy Pogba kijelentette, biztos nem távozik a Juvétól. Jó lesz? :mrgreen:
BBeno írta:taktikai repertoár nagy.
Az idáig is nagy volt, főleg Modric érkezésével. De semmire sem mentünk vele, mert a Khedira, Xabi duó alap volt.
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 14., péntek 12:14

Özil attól még nincs kizárva a támadósorból. csak benzema. de ő padozzon nyugodtan szvsz. Suárez egyértelmű kezdő ha jön.

amúgy meg Ancselotti lesz hogy 2 csatárral és két széllel játszik akkor meg Özil fog ülni.
4-2-3-1 ben pedig Ronci Bale szél. Özil TKP és Suárez CS.
taktikai repertoár nagy.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 14., péntek 12:09

Aki erre a 3asra nem azt mondja, hogy a világ egyik de inkább a legerősebb támadótriója, az egyszerűen nem tudja mit beszél.
Tényleg durva lenne ez a Cé Suarez Bale trió, csak teljesen felesleges lenne szerintem 100 milliókért lecserélni a támadórészleget, amikor a középpályánk még mindig hulladék. De egyébként kizártnak is tartom, hogy ez megtörténjen, legalábbis ezt arra a hírekre alapozom, melyek szerint Zidane mindenképp hosszú távon számolna Karimmal és Özillel is.

Balet csak akkor hoznám, ha CR megy, Suarezt viszont mindenképp, nagyon bírom a stílusát, meg örülnék annak is, ha lenne végre esély 2 támadós játékra.
Isconak örülnék, ügyes kis játékos, fiatal is még nagyon, de őt csak akkor hoznám, ha tényleg normális áron jöhet mondjuk 20 millió + 1 castillás v ilyesmi.

Mindenesetre jobban örülnék, ha egyelőre még a Verrattis, Gündoganos, Pogbás esetleg Vidalos hírek lennének gyakoribbak. :)
Ez meg elég érdekes hozzállás, ha csak önmagában technikás az ember, az édeskevés, az menjen hobbiszinten futsalozni... Kicsit komplettebb játékosokra van szükség a mai fociban. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 14., péntek 12:04

realistahuni írta:CR-Suarez-Bale triót én is nagyon támogatnám.
Aki erre a 3asra nem azt mondja, hogy a világ egyik de inkább a legerősebb támadótriója, az egyszerűen nem tudja mit beszél.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 14., péntek 12:00

Isco-t amúgy is minek? Mert se nem elég gyors, se nem elég erős.
ez komolyan mondom fájt..

Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 14., péntek 11:38

Isco-t amúgy is minek? Mert se nem elég gyors, se nem elég erős.
Viszont tud focizni, ami valljuk be nem akkora hátrány. :kivagyhe:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 14., péntek 11:23

realistahuni írta:CR-Suarez-Bale triót én is nagyon támogatnám.
Azt én is. Cavaniért viszont nem vagyok oda, nem sokat láttam játszani, de szerintem ő az a típusú játékos, akinek beadom és valahogy beerőszakolja a labdát. Mondjuk ha a két szél Bale és CR, akkor annyira nem vészes a dolog. De Suárez jöjjön :)

Remélem Ancelotti-t legkésőbb holnap bejelentik aztán talán felgyorsulnak az események.

Vissza: