nekünk igen.Gaborone1 írta:nem mind1, hogy 100 vagy 150 millát dobunk ki, nekem nem fáj. nektek?
mert logikusan akkor nem marad annyi pénz a kp-ra.
már pedig ott vagyunk nagy szarban.
és erről biztos hogy ő tehet?peti_madrid írta:Ugyanez Iscoval. Valahogy nekem nem rémlik szinte semmi az idei szezonból, amit ő csinált volna, leszámítva EGY darab gólját.
a srác a bl-ben nyomta, jól. a ligában is jól. 21(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) éves. annyi idős mint neymar, még bőven fejlődhet.
nem erős? ez milyen érv? ti robotokat akartok? vagy testépítőket? cr amikor a mu-ba ment olyan kurva izmos volt? messi izmos? messi top 2es játékos, és mégsincs 170centi és még hetven kiló se. ja igen lehet ebben a sportban nem az erő számít.

tehát ha nem lenne messi balenek az idei szezonra aranylabdát kéne adni? már hogy kéne? még bl-ben sem játszott idén, meg jövőre sem fog. DE NEM AZ Ő HIBÁJÁBÓL. csak ezek az érvek omg.Ja és arra meg, hogy CR már aranylabdásként érkezett 90-ért, Bale meg ugye még nem nyerte meg, arra meg csak annyit, hogy van egy játékos, akinek elég annyit csinálnia, hogy felmegy a pályára és berúgja 5 méterről a helyzeteket (mert senki más nem tudja a csapatából) és megkapja az Aranylabdát. Ez a játékos Don Lionel Messi... Amíg ez a tag játszik, addig itt nem fog senkinek se sok babér teremni, ebbe nyugodjon bele mindenki.
csak cr-ből ezt mourinho ölte ki. és cr minden meccsen gólt lő, és bizonyított már. ja meg a bl himnuszt is hallotta már élőben.PS: Továbbá még azt is hozzáfűzném, hogy CR se csinál sokszor többet annál, minthogy megrúgja maga elé a labdát és utánafut, így kiélvezve a sebességbeli különbségét a védőkkel szemben. Csak CR-nél már az idő megszépítette ezt a dolgot, de ő is ugyanezt játszotta már akkor is, mikor leigazoltuk.
igen tudom egyszer bale is.
na gondolom akkor zidane itteni "játékosmegfigyelői énje" is le lesz szólva. mert isco nem erős meg gyors.Zinedine Zidane azt tanácsolta Florentino Péreznek, hogy probálja meg rávenni Iscót, hogy a nyáron a Real Madrid csapatát válassza.