OFF
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: OFF
beszúrás -> hivatkozás -> lábjegyzet -> lap alján opció
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
oldalbeállítások, margók?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valaki gyorsan tudna segíteni?
A 2003-as Microsoft Wordben hol kell beállítani, hogy a lap alján legyen lábjegyzet, és fölötte egy kis vonal, hogy elválasszam a szövegtől. És nem az élőlábra gondolok.
A 2003-as Microsoft Wordben hol kell beállítani, hogy a lap alján legyen lábjegyzet, és fölötte egy kis vonal, hogy elválasszam a szövegtől. És nem az élőlábra gondolok.
Véletlenül se igyatok a délibe kávét, szar mind és a kiszolgálók is rondák
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egy a sok pletyka közül. Semmi nem lesz belőle szerintem, nem kell komolyan venni.mathers írta:Mostanában nem nagyon követtem a híreket, de ma hallottam, hogy két csávó azt beszélte állítólag be lesz vezetve, hogy a szombat is munkanap lesz. Vasárnap meg boltok zárva. Mennyi igaz ezekből? Aki például suliba jár az mikor vásároljon, ha még szombaton is mehet?
éjjel, a 0-24 még engedett egy darabigmathers írta:Mostanában nem nagyon követtem a híreket, de ma hallottam, hogy két csávó azt beszélte állítólag be lesz vezetve, hogy a szombat is munkanap lesz. Vasárnap meg boltok zárva. Mennyi igaz ezekből? Aki például suliba jár az mikor vásároljon, ha még szombaton is mehet?

K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mostanában nem nagyon követtem a híreket, de ma hallottam, hogy két csávó azt beszélte állítólag be lesz vezetve, hogy a szombat is munkanap lesz. Vasárnap meg boltok zárva. Mennyi igaz ezekből? Aki például suliba jár az mikor vásároljon, ha még szombaton is mehet?

krimpelő fogó kell hozzá, de egyszerűbb venni egy új kábelt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az így nem fog összejönni, mert ahhoz speciális fogó kell, hogy a tüskéket belenyomja a kábelbe. Szóval kell egy olyan "fogó" is az RJ45-ös csatlakozó mellé, és a bekötés is számít, mármint a színsorrend. Esetedben talán egyszerűbb kihívni egy hozzáértőt.Marky írta:veszel egy csatlakozót, lehúzod a kábelről, megcsupasztod a szálakat, megfelelően visszarakod, rányomod a csatlakozót és kész
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sziasztok!
Szolgáltató által bevezetett UTP kábel feje megsérült, letört a ki pöcök róla. Így nem akad meg a routerban, kicsúszik. Tudtok vmi megoldást a cserére? (nem szolgáltató felhívására gondolok.. :-) )
Szolgáltató által bevezetett UTP kábel feje megsérült, letört a ki pöcök róla. Így nem akad meg a routerban, kicsúszik. Tudtok vmi megoldást a cserére? (nem szolgáltató felhívására gondolok.. :-) )
nincs a kedvenc játékosai között Lampard... mondjuk érthető, Citys CHelsea legenga....

K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
tudta mi lesz a sorsa és hamarabb regisztrált újra, hogy aztán ne legyen gyanúsP. Krisz írta:Nem tudom ... talán valami szellemi örököse lehet , a LEGNAGYOBBAT júliusban tették ki , ő pedig szeptemberben regisztrált .

- P. Krisz
Nem tudom ... talán valami szellemi örököse lehet , a LEGNAGYOBBAT júliusban tették ki , ő pedig szeptemberben regisztrált .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Szórja a statisztikákat?

K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ahogy nézem van egy nagy visszatérő:
-érti az animéket
-informált a Chelsea ügyeiben
-figyelemmel kíséri a Tottenhamet
-Statham filmek
-The Voice tehetségkutató
- / / /
Na? Ez nekem hat hsz. után sok...
-érti az animéket
-informált a Chelsea ügyeiben
-figyelemmel kíséri a Tottenhamet
-Statham filmek
-The Voice tehetségkutató
- / / /
Na? Ez nekem hat hsz. után sok...

"And my heart will leave you never."
- ___Samy___
Wellbidrol vannak tapasztalaitok? Mindegy milyen, pozitiv vagy negativ
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"