Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
"[I'm] contractually obligated to say Green Arrow [would win], but my heart lies elsewhere." - Marc Guggenheim on ARROW vs. DAREDEVIL

Ez a Terápia sorozat egész jó, akit kcisit érdekel a pszihológia (érdekes, engem alapból nem igazán, max az utóbbi időben), az mindenképp nézzen rá.
(A 40 éves) Marozsán Erika meg...
(A 40 éves) Marozsán Erika meg...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Még most kezdem feliratosan a 3.évadot. Nem szivesen csalom meg Récsölt az az igazságZsombor írta:Amíg a Suits-cal nyomod, más sorozattal ne flörtölj.Géci írta:HBO-n nagyon tolják most ezt a Banshee promót. Érdemes leszedni és megnézni ezt a sorozatot? Igaz, hogy most be vagyok telve a Suitsal, de bejön ez a promo :Đ

Amíg a Suits-cal nyomod, más sorozattal ne flörtölj.Géci írta:HBO-n nagyon tolják most ezt a Banshee promót. Érdemes leszedni és megnézni ezt a sorozatot? Igaz, hogy most be vagyok telve a Suitsal, de bejön ez a promo :Đ

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
HBO-n nagyon tolják most ezt a Banshee promót. Érdemes leszedni és megnézni ezt a sorozatot? Igaz, hogy most be vagyok telve a Suitsal, de bejön ez a promo :Đ
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
banshee origins 304 asszem. vagy valamelyik a 3. évadosok közül.P. Krisz írta:Fasza ez a promo .![]()
Ha már úgy is alkalmaz flashbackeket a sorozat , Burton eredetére kíváncsi lennék , hogy honnan kukázta össze Kai bácsi .
https://www.youtube.com/watch?v=xurB-ELazSE
- P. Krisz
Fasza ez a promo .
Ha már úgy is alkalmaz flashbackeket a sorozat , Burton eredetére kíváncsi lennék , hogy honnan kukázta össze Kai bácsi .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszi, erről nem tudtam.Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az intro ha jól vettem ki a showrunner interjújából, akkor csak egyszeri alkalom volt, marad a régi.

Sosem nézek előzeteseket, de nem bírtam ki, hogy ne olvassam el...5-6 nap még felirattal. :Đkövetkező rész promo spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nola vs burton fight epic lesz
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én már azon sem lepődtem volna meg, ha hood még a rész végéig meghúzzalordgabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is gondoltam rá, de még Rebeccáról és az ápolónőről is elképzeltem, hogy lesz valami, ahogy a kiskedvencem nézte...P. Krisz írta:Banshee
Egynek elment , nagyon érezhető volt hogy csak felvezető volt a későbbiekhez . Burton komoly arc , egy igazi pszihopata . Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem hogy a végén Carrie és Nola egymásnak esnek egy kis leszbikázásra .
10/7Az indián rendőrnőnek hány részt adtok még, hogy megmutatja bájait?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az új intro furcsa volt először, de utólag belegondolva tetszett, vajon minden rész elején más lesz ezután?!
A rész első fele eléggé lötyögős volt, de a végére szerencsére összeszedte magát, nem fogunk csalódni a jövőben sem benne, nálam bármi jöhet. :Đ

az intro ha jól vettem ki a showrunner interjújából, akkor csak egyszeri alkalom volt, marad a régi.
következő rész promo spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nola vs burton fight epic lesz

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is gondoltam rá, de még Rebeccáról és az ápolónőről is elképzeltem, hogy lesz valami, ahogy a kiskedvencem nézte...P. Krisz írta:Banshee
Egynek elment , nagyon érezhető volt hogy csak felvezető volt a későbbiekhez . Burton komoly arc , egy igazi pszihopata . Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem hogy a végén Carrie és Nola egymásnak esnek egy kis leszbikázásra .
10/7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az új intro furcsa volt először, de utólag belegondolva tetszett, vajon minden rész elején más lesz ezután?!
A rész első fele eléggé lötyögős volt, de a végére szerencsére összeszedte magát, nem fogunk csalódni a jövőben sem benne, nálam bármi jöhet. :Đ

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- P. Krisz
Banshee
10/7

10/7
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=552DD8C7
Kinek van meg?
Emlékszem,kölyök voltam,megnéztem,utána tuti ment egy órán át a bunyó tesommal..
Kinek van meg?

Emlékszem,kölyök voltam,megnéztem,utána tuti ment egy órán át a bunyó tesommal..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
aki még ma akarja Lucas papát annak:
Puma1 @Puma134 · 7 min 7 perccel ezelőtt
Banshee - 3x02 - Nyersfordítás kész. Most elkezdem az átnézést, kb. 1-1,5 óra múlva beküldöm.
Puma1 @Puma134 · 7 min 7 perccel ezelőtt
Banshee - 3x02 - Nyersfordítás kész. Most elkezdem az átnézést, kb. 1-1,5 óra múlva beküldöm.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
LOST-ot nem elkezdeni, vagyis nem látni... Büntetni kéne.h3x0r írta:En a Lost-al es a 24-el vagyok igy, 120 ill 200 resz. Szivesen elkezdenem oket, de egyszeruen tul sok egy 40 perces sorozatbol ennyi resz. Inkabb elkezdek 4-5 olyan sorozatot, amibol csak 20-25 resz jott ki.Remy írta:Ha nem 9 évadból állna a sorozat, már rég megnéztem volna...

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az amúgy korrekt a dc-hősös soriknál, hogy az ilyen gagyi flash meg arrow, plusz ha jól tudom még a gotham is kapja az új évadokat, addig a constantine ami simán veri az előbb említett 3at lehet kapja a kaszát

- h3x0r
En a Lost-al es a 24-el vagyok igy, 120 ill 200 resz. Szivesen elkezdenem oket, de egyszeruen tul sok egy 40 perces sorozatbol ennyi resz. Inkabb elkezdek 4-5 olyan sorozatot, amibol csak 20-25 resz jott ki.Remy írta:Ha nem 9 évadból állna a sorozat, már rég megnéztem volna...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Őőő, az X-aktáknál még érdekelne is a reboot.A Fox vissza akarja hozni a tévéképernyőkre az X-AKTÁKat és a 24-et. Mindkettőnél felmerült a reboot lehetősége is, de előbbi esetében szinte biztos, utóbbiéban pedig remélik, hogy mégis megtartják az eredeti gárdát, és minisorozatként folytatják a sztorit (a tavalyi 24: LIVE ANOTHER DAY mintájára).

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát én úgy vagyok vele, inkább nem nézem. Sheldon karaktere is unalmas már, a többiek meg jelentéktelenek lettek.
- h3x0r
Foleg a csajok behozatala miatt mar egyaltalan nem olyan a sorozat, mint az elso 3 evadban. Mondjuk en meg mindig szeretem, heti 20 percre elszorakoztat. (habar a mostani evad valamivel gyengebbnek tunik, mint az elozo)nmate írta:Belenéztem a TBBT mostani évadjába, és eszembe jutott miért is kaszáltam. Ezt sem bírták méltósággal befejezni.
En mondjuk szivesen neznek mas szitkomot helyette, de jelenleg nem is nagyon tudok mondani olyat, ami jobb lenne mint a TBBT. Talan a Brooklyn nine - nine, habar az uj evadot meg nem kezdtem el (pont most rendeltek be a 3. evadot)
Na meg mathers is orulhet, jon a Gotham masodik evad is